Kosár
Összesen:
0 Ft
 • EB 2024 Szurkolói termékek
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Karácsonyi ötletek és inspirációk

  10 legszebb karácsonyi figura amit valaha láttunk

  2019.04.13 10:05
  10 legszebb karácsonyi figura amit valaha láttunk

  A karácsonyi szezonban az üzletekben mindíg találunk valami újdonságot, és különleges csecsebecsét amit egyszerűen magunkkal kell vinnünk otthonunkba. Ebben az évben igazán nehéz dolgunk lesz, hiszen olyan karácsonyi figurákkal találkozhatunk, ami láttán elveszítjük a realitás érzékünket, amit csak a pénztárcánk bánhat. Mutatunk 10 csodaszép karácsonyi figurát ami hűen tükrözi a karácsony szellemét mégis különböző stílusba öltözve kápráztat el bennünket.

  A plázákban és a multikban való sétálgatás közben valóban találhatunk néhány magával ragadó karácsonyi dekorációt, viszont különleges karácsonyi figura kínálatunkban szemezgetve válogatott, minőségi figurák sokasága kápráztatja el vásárlóinkat. A karácsonyi dekoráció széles választéka évről évre hatalmas siker kicsik és nagyok körében. A Prémium karácsonyi dekoráció kínálatunkat itt tekintheted meg. Vegyünk sorra néhány ritkán látott karácsonyi figurát ami még a leghidegebb szívű vásárlókat is melengetni fogja.

   

  1. Karácsonyi figura ami egyben karácsonyfadísz is.

   

  Karácsonyi figura és karácsonyfadísz manó

   

  Ki ne imádná a karácsonyi manókat? A manók közkedvelt karácsonyi figurák, ezért rengeteg színű kivitelű és minőségű manó kacsint ránk az üzletekben. Mi találtunk egy igazán különleges és bájos kivitelt, ráadásuk nagy mérete ellenére a karácsonyfára tudjuk felakasztani. Ez a karácsonyi figura eleganciát, mégis közvetlen és barátságos hatást kölcsönöz a karácsonyfa számára. A figurát akár könnyedén elkészíthetnénk saját kezűleg is, viszont a felhasznált anyagok nehezen lennének beszerezhetőek. A sapkája gyönyörű fényes arany színű textilből készült, az "arc" része kézzel festett polirezin figura, a szakálla pedig szőrme anyag. Méreteit tekintve ez a karácsonyi figura kb 40 cm magas, ezért kitűnő választás egy nagyobb méretű karácsonyfa kellékeként.

   

  2. Karácsonyi figura ami lehet manó, kislány, vagy akár angyal is.

   

  Karácsonyi figura kislány

   

  Ez a csodaszép karácsonyi figura sokoldalúsága révén a szemlélő fantáziája alapján nyeri el igazi identitását. Sapkáját tegintve a manóhoz hasonlít, arcát és haját nézve cuki kislányhoz, ruháját és bájos megjelenését tekintve pedig angyal. A kiváló minőségű textilek elegáns színben lettek felhasználva, és exkluzív összhangot termetenek. A szőrme, a kötött anyag a len fonal és a fényes mintázatú textilek együttes felhasználása révén egyből láthatjuk, hogy egy nem mindennapi karácsonyi figura áll, vagy ül velünk szemben.

   

  3. Kisebb méretű, de sokoldalú karácsonyi figura

   

  Karácsonyi figura - kerámia angyal

   

  Ez a kerámia figura ötvözi az stílusos eleganciát a karácsonnyal. Méretét tekintve 20 cm körül van, ezért használható önálló díszként is, viszont egyszerűen bedolgozhatjuk egy komplikáltabb karácsonyi díszbe pl. egy karácsonyi kaspós díszhez. A magas fényű fehér szín letisztult hatást kölcsönöz, amit a minőségi kidolgozású arany színű szárnyak tesznek még különlegesebbé. Ezt a karácsonyi figurát azoknak ajánljuk, akiknek a kevesebb néha több.

   

  4. Karácsonyi plüss figura újra gondolva

   

  karácsonyi figura - szarvas

   

  A plüss figurák mindenki számára ismerősek, a gyerekek szakadásig nyúzzák őket. Ez a karácsonyi figura viszont ebben a szempontból (is) más. Egy fekvő szarvasgida figuráról beszélünk, ami kellemes puha plüss borítást kapott. A kötött sál és az ezüstre szinezett szarvak teszik igazán egyedivé, és ezzel jobbnak is látjuk, ha békésen pihen a kandalló előtt, vagy a karácsonyfa alatt.

   

  5.  Zseníliából készült karácsonyi figura

   

  Karácsonyi figura - zsenilia anyagból

   

  Ez a szépséges angyal kiváltságos lehetett a tervezők szemében, mert olyan gyönyörűre tervezték, hogy aki látja nem bírja ki, hogy ne érintse, és simogassa perceken keresztül. Bájos mosolya garantáltan el fog kápráztatni, és a zsenília borítású teszi igazán különlegessé. Ezt a karácsonyi figurát önálló díszként illetve karácsonyfára akasztva is használhatjuk. 

   

  6.  Lógólábú karácsonyi figurák

   

  Lógólábú karácsonyi figura

   

  "Ez kell nekem!" Számtalanszor halljuk ezt vásárlóinktól amikpr betérnek hozzánk és meglátnak egy-egy különleges lógólábu karácsonyi figurát. Nem csoda, hiszen ezek a figurák hivogatóak, és rájuk nézve azt sugallják, hogy "Vigyél haza!" Talán nincs olyan otthon, ahol ne kerülne elő karácsonykor hasonló karácsonyi figura, mégis arra sugallnak, hogy bővítsük a karácsonyi dekorációs repertoárunkat, ami igazából nem is baj, mert minőségileg és esztétikailag is nagy élménnyel gazdagodunk, ha választunk egy új Prémium karácsonyi figurát.

   

  7. Karácsonyi figura és dekorációs világítás az egyben

   

  karácsonyi figura - led világítással

   

  Az utóbbi években a LED technológiának köszönhetően egyre több karácsonyi figura van felszerelve minőségi világítással. Ezek a figurák a világtás által nem csak egyszerű karácsonyi díszek lesznek, hanem karácsonyi világítássá is válnak. A téli időszakban a rövidebb nappalok és a hosszabb éjszakák miatt sokan használnak kiegészítő fényforrásokat a karácsonyi szezonban. Ezek a karácsonyi figurák a dekoráción kívül erre a célra is kiválóan alkalmasak. Az indirekt meleg tónusú fehér fény ráadásul elősegíti a kellemes közérzetet. Karácsonyi világító figura kínálatunkért kattints ide.

   

  8.  Vintage karácsonyi figura

   

  Vintage karácsonyi figura

   

  A vintage stílus kedvelői sem maradhatnak karácsonyi figura nélkül, ezért számukra is rengeteg lehetőség van különleges figurák beszerzésére. A vintage sokszor keveredik a modern stílussal. Sokszor találkozunk modern formákkal amik koptatott régies festést vagy mázat kapnak. A Vintage karácsonyi figurák az elmúlt évszázadok karácsonyi hangulatát tárják elénk. Megismertetik az akkoriban élő emberek ruháit és használati eszközeit a figurák által. Ezek a karácsonyi figurák kidolgozottsága viszont e századi, hiszen hihetetlenül részletes kidolgozottságuk a modern technikának köszönhető. Nem ritkán találkozhatunk egyedi kézzel festett figurával ami értéke felülmúlja a sorozatgyártott karácsonyi figurákét.

   

  9. Karácsonyi autó figura

   

  Karácsonyi figura - busz, autó

   

  Az elmúlt években vált rendkívül közkedvelt karácsonyi figurává a különböző méretű és formájú autók karácsonyi köntösbe öltöztetett variációja. Találhatunk itt motoros, autó, busz, és egyéb járműves karácsonyi figurát, amit felhasználhatunk az egyedi karácsonyi dekoráció elkészítéséhez. A különböző méretű járművek közt mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb karácsonyi figurát.

   

  10. Az egér is lehet karácsonyi figura

   

  Karácsonyi figura - egér

   

  A gyártók tervezői mindíg hoznak számunkra valami újdonságot. Néhány éve használják fel az egér figurákat és varázsolnak belőle karácsonyi luxustermékeket. Ezek a karácsonyi figurák eltérnek a hagyományos karácsonyi motívumoktól, viszont az öltözéküknek köszönhetően kiválóan beleilleszthetők a hagyományos karácsonyi dekorációba, de akár a letisztult skandináv és minimalista stílusban is megállják a helyüket.

   

  Reméljük, hogy összeállításunkkal néhány perc örömet okoztunk, és esetleg ötleteket adhattunk a karácsonyi figura választásához. Karácsonyi figura webáruházunkban a legtöbb itt szereplő figurát megtalálhatjátok. Számunkra ez nem végleges sorrend a 10 karácsonyi figura közül amit valaha láttunk, de idén mindenképpen dobogós helyen lehetne őket szerepeltetni a nem létező karácsonyi figura versenyben.

   

  Deconline bolt - A Prémium karácsonyi dekoráció webáruház