Kosár
Összesen:
0 Ft
 • EB 2024 Szurkolói termékek
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Dekorációs kellékek


  Válogass több száz dekorációs kellék közül! Dekorációs kellékek és alapanyagok nagy választéka segít elkészíteni sajátkezűleg a legszebb karácsonyi, tavaszi, húsvéti és egyéb díszeid. Kreatív és DIY kellékek nagy választékban. Készíts karácsonyi díszt, kopogtatót, grincsfát, vagy ajándékot. Rendelj online hatalmas dekorációs kellék kínálatunkból!

  Bővebben  A minőségi dekorációs kellékek segítségével egyedi díszeket készíthetsz saját kezűleg. 

  Milyen dekorációs kellékek közül tudok választani?

  Több mint 1000 fajta dekorációs kelléket találsz kínálatunkban szezontól függetlenül. Fából, kerámiából, műanyagból, tollból és egyéb alapanyagból készült dekorációs kellékek közül választhatsz.

  Mikor használhatóak a dekorációs kellékek?

  Karácsonyi, húsvéti, tavaszi, esetleg nyári szezonban is. Dekorációs kellékeink minden évszakban alkalmasak arra, hogy autentikus lakberendezési tárgyakat készíts. Szezontól függetlenül minden évszaknak megfelelően megtalálod az elengedhetetlen dekorációs kiegészítőket és alapanyagokat.

   

  A csipeszes dekorációs kellékek

  Készts fényképalbumot, vagy díszítsd fel a karácsonyi csomagolást a csipeszes dekorációs kellékekkel. Használatuk egyszerű és rendkívül mutatósak.

   

  A toll is népszerű dekorációs kellék

  A színes tollak segíteni fognak neked a modern és elegáns dekoráció elkészítéséhez. Az élénk színű tollak kiválóan alkalmasak tavaszi és nyári dekorok elkészítéséhez. A fehér és fekete tollak a téli és karácsonyi szezonban igen népszerű dekorációs kellékek.

   

  Dekorációs kellékek - toll

   

  Gyöngyök, gombok, és fűzhető dekorációs kellékek

  Készítsd girlandot, vagy textil díszt és használd hozzá kiegészítőként fűzhető termékeinket. A színes gombok és gyöngyök kiválóan alkalmasak a textil tárgyak dekorációs kellékeként.

   

  Hungarocellből készült dekorációs kiegészítők

  Hungarocell koszorúalapok és kúpok kiváló alapjai lehetnek az adventi koszorúnak. Készíthetsz belőle ajtódíszt is. A kúp formájú hungarocell kiegészítő alkalmas karácsonyi orrmanó elkészítésére is. A hungarocell golyókat lefestheted, és karácsonyfadíszt készíthetsz belőle. 

   

  Koszorú alapok

  Válassz szalma, vessző vagy hungarocell koszorú alapot dekorációs kiegészítőként. Némelyiket fel sem kell díszitened, mert önmagában is jól mutat. Ezek a kellékek minden méretben megatlálhatóak kínálatunkban.

   

  Dekorációs kellékek - koszorú alap

   

  Lézervágott fa dekorációs kellékek

  Kiváló kiegészítő grincsfához, karácsonyfára, adventi koszorúra egy lézervágott felirat. Tavaszi és húsvéti fa feliratokkal színesítheted az elkészült dekorációt. 

   

  Lézervágott fa dekorációs kellék

   

  Öntapadós dekoráció kellékek

  Kiválóan alkalmasak bármilyen stabil és száraz felület díszítéséhez. Rendelj öntapadós kelléket és könnyedén feldobhatod vele elavult kopogtatód.

   

  Műhó

  A műhavat használhatod a karácsonyi dekoráció kellékeként. Karácsonyi faluhoz, és egyéb kaspós díszekhez is kiváló kiegészítő.

   

  Betűzős és bogyós dekorációs kiegészítők

  A drótos és ragasztós dekorációs kellékeket bedolgozhatod a tűzőhab alapú vagy hungarocell díszekbe, míg a nagyobb fa betűzős termékek könnyedén felhasználhatók a cserepes virágokoz.

   

  dekorációs kellékek - golyók

   

  A szalagok a legnépszerűbb dekorációs kellékek

  A dekorációs kellékek királynője a szalag. Szinte minden dekorációhoz fel lehet használni. Vond be vele a koszorú alapot és készíts egyedi koszorút vagy olyan díszt amilyet csak szereznél.

   

  Dekorációs kellékek - szalagok

   

  Termések és termés mixek rendkívül sokoldalúan használható dekorációs kellékek

  A különböző termések és szárított gyümölcsök közkedvelt kellékek a dekoráció készítésnél. Szezontól függően használhatsz hamvas, natúr, vagy festett kiegészítőt is.

   

  Dekorációs kellékek - termések

   

  Tűzőhabok

  Válassz száraz, vagy vizes tűzőhabot a dekoráció elkészítéséhez, attól függően, hogy száraz vagy élő növényből szeretnéd elkészíteni. Könnyen vágható és formázható kellékek.

  A csillámpor és a glitter kitűnő dekorációskellékek hógömb elkészítéséhez, de bármilyen más felületre is felvihetők kreatv ragasztó segítségével.

   

  A textil és szőrme anyagok nem csak karácsonykor népszerű dekorációs kellékek

  A népszerű kötött és szőrme anyagok minden évszakban a hasznodra fognak válni. Segítségükkel bármilyen díszt elkészíthetsz. Karácsonykor a műszőrme szalagok nagyon kedvelt termékek.

  A ragasztópisztoly és ragasztórúd lesz a legfontosabb dekorációs kellék a díszek elkészítésénél. Köss vele barátságot, mert a legfontosabb dekorációs kellék, szinte elengedhetetlen. Kizárólag jó minőségű ragasztópisztolyt és betétet használj!

   

  Kagylók, dekorhomok és kavicsok kiváló nyári dekorációs kellékek

  Ha átlátszó üvegbe szeretnél dekorálni akkor meleg szívvel ajánljuk neked ezeket az apró kellékeket.