Végső készletsöprés MEGNÉZEM

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Szezonzáró végső leárazás
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Tündérkert


  A tündérkert manapság a legtrendibb miniatűr dekoráció. Valósítsd meg gyermekkori álmaid mesebeli világát a tündérkert által! Szerezd be hozzá a különleges, miniatűr tündérkert figurákat, apró tündéreket, és különleges mini kiegészítőket pl. hordókat, lámpásokat, manókat és készíts csodás tündérkertet! Fedezd a Deconline.hu mesebeli miniatűr tündérkertjeit és varázslatos hangulatát. Ez a lenyűgöző különleges világ fantasztikus szórakozást nyújt az elkészítéstől a kész tündérkertek és tündérházak látványán keresztül bárkinek aki beengedi otthonába ezt a fantasztikus életérzést. 

  A Deconline.hu-nál rajongunk a tündérkertekért ezért nem csak egyedülálló kellékeket találod meg nálunk, hanem számos remek dekorációs ötlettel szolgálunk és segítünk a tündérekert elkészítésében is. A tündérkert felhasználási lehetőségei szinte végtelenek, hiszen nem csak csak növényeket tartalmaz, hanem tündérkert figurákat is, így egy életképet, egy mini mesebeli világot építhetünk meg. Mindezt úgy, hogy saját ízlésednek megfelelően alakíthatod, bővítheted a miniatűr világot, sőt nem csak tündérkertet, hanem manókerteket és egyéb tematikus minikerteket is készíthetsz, úgy ahogy csak szeretnéd. Ha tündérekről van szó, elsősorban gyermekkorunk meseszereplői jutnak az eszünkbe. Fedezd fel az ország legnagyobb tündérkert választékát.

  Bővebben  Tündérkert

  Tündérkert hatalmas választékban. Magyarországon az idei évben indul hódító útjára a tündérkert. Ezek a varázslatos kis miniatűr kertek örömmel és vidámsággal töltik be a teret, elkészítésük pedig boldogsággal tölti el az embert.
  A nyugalom szigete lehet egy-egy kis remekmű, amely akár saját lakásunkat, kertünket is díszítheti, de meghatóan szép ajándék lehet családtagjainknak, barátainknak. 

  tündérkert

  Mielőtt hozzálátnánk a tündérkert készítéshez és az ötleteléshez, a tündérkert figura és tündérkert kellékek kiválasztása előtt nézzük meg, hogy mik  azok a tündérek, tündérkertek.

  A tündérkert tündérei olyan mesebeli lények, amelyek ember feletti tulajdonságokkal rendelkeznek. Kedves, színes apró lények, amelyek virágoskertek és erdők rejtekén élnek, és szárnyakkal repülve is tudnak közlekedni. A tündérek mágikus erővel rendelkeznek és szeretnek elbújni a színes virágok között, szeretnek játszani és csínyeket elkövetni. A mesékben előfordulhatnak gonosz tündérek, koboldok, manók stb. is, de mi a kedves tündérek és manók lakhelyét szeretnénk ábrázolni. A tündérkert, manókert nagyon széles témakör, sokféleképpen el lehet készíteni. Az is bátran próbálkozhat minikert készítéssel, aki eddig még nem csinált semmi hasonlót. Nem lehet elrontani és csak a képzeletünk szab határt az összeállításnak. Tündérkertet öröm lesz készíteni, de bátran kérhetjük gyermekünk segítségét is, igazán remek szórakozás a gyerekek számára elhelyezni az apró tündérkert kellékeket a készűlő dekoráción. Megeleveníthetjük kedvenc meséjének egyik jelenetét, ami által fejleszthetjük kreativitását.

  Tündérkert

  4 tipp tündérkert készítéséhez:

  1. A tervezés

   Először is meg kell tervezni, hogy hová kerüljön a tündérkert. Készíthetjük a szabadba, az erkélyre vagy a lakás bármelyik részére. Lehet egész kicsi asztaldísznek vagy sokkal nagyobb teret igénylő kertet készíteni.

  Ha a lakásba kerül vegyük figyelembe, hogy ajánlott cserépalátétet használni az öntözés során lecsöpögő víz miatt. A cserép aljára jó, ha dekor kavicsot használunk, mert segít a vízet elvezetni. Gondoljuk át, hogy milyen témában szeretnénk készíteni minikertünket. Egy jelenetet vagy egy egész falut szeretnénk megjeleníteni a tündérkert által. Kik lesznek a lakók? Tündérek, manók, állatok stb.

  Tündérkert tippek

  2. Milyen alapot válasszunk a tündérkert elkészítéséhez?

  Vannak kifejezetten ezeknek a mini mesevilágnak tündérkert alapok, de lényegében bármit felhasználhatunk. Lehet az egy egyszerű kaspó, az sem baj, ha kicsit törött, mert jól be lehet építeni. Használhatunk virágládát, nagyobb vázát, használaton kívüli edényt, locsolókannát, bőröndöt, dobozt, kosarat stb. Készíthetjük fa alapokra is, de akár különleges tündérkertes kopogtató is készíthető ebben a témában. Egyedivé tehetjük bejárati ajtónkat ezekkel a kedves kis lényekkel.

  tündérkert

  3. Milyen növényeket ültessünk a tündérkert készítésénél?

  Ha megvan a megfelelő alapunk a következő fontos lépés a növények kiválasztása. Célszerű hasonló igényű és nem túl nagyra növő növényeket választani. Figyeljünk rá, hogy napos vagy árnyékosabb helyre kerül-e, mert ennek megfelelően válasszunk növényeket.  A pozsgás növények jól használhatóak a kert alkotásához. De jól mutatnak a különböző élethű virágok vagy gomba dekorációk is a miniatűr tündérkertben. Ha maradandó mesevilágot szeretnénk, amellyel a későbbiekben sem kell foglalkozni, akkor ajánlott száraz tűzőhabot és élethű virágokat használni.

  Tündérkert

  4. A tündérkert kellékek és a kert lakói kiválasztása

  A negyedik fontos és izgalmas lépés az apró tündérkert kellékek kiválasztása. Sok szép minikertbe való dísz között válogathatunk. Mindig figyeljünk a méretekre a kiegészítők választásánál. Webáruházunkban is gyönyörű tündérkert kellékek közül választhatja ki a legmegfelelőbb díszeket. Kicsi kerítések, hidak, jelzőtáblák, különböző házikók, asztalok, székek, padok, hintók, hidak, gombák, apró virágok, fák stb.

  Tündérkert

  Tündérkertünk igazán egyedivé varázsolhatjuk a különböző színben kapható dekor homokkal és dekor kaviccsal, de használhatunk mohát és zuzmót is. Hangulatossá tehetjük kertünket egy világító mini kandelláber vagy elemes fényfüzér segítségével. Ezáltal sötétben is gyönyörködhetünk a tündérkert szépségében.

  Tündérkert elemes fényfüzérrel

  Tündérkert figurák

  A tündérkert az a kreatív alkotás, amely soha nem mondható, hogy "készen van", mert mindig lehet változtatni rajta, vagy egy-egy újabb apró tündérkert figura segítségével kiegészíteni. Lehet évszaknak megfelelően változtatni a kiegészítőket. Például ősszel lehet őszi virágokat, leveleket, őszi fákat, tököket becsempészni kertünkbe. De télen is lehet műhó, havas fenyőfa felhasználásával téli hangulatot teremteni a tündéreinknek. A tündérajtókkal és kapukkal remekül feldobhatjuk a készülő tündérkertet, ez lehet az elvarázsolt birodalom bejárata.

  Tündérkert készítés tippek

  Ha tündérkertet készíntenél, itt találsz néhány hasznos tippet a tündérkert elkészítéséhez. A haladó tündérkert készítők már a nagyobb projektekben előszeretettel használnak tündérkert kellékként tundérkert bútorokat, asztalokat, székeket, padokat, vagy nagyobb csobogókat is, ezzel még dekoratívabbá teszik alkotásunkat. Bármilyen tündérkertet készíts is biztos, hogy elvarázsol és a mesék világába kalauzol. Jó szórakozást és csodás alkotásokat kívánunk!

  Kedvet kaptál a tündérkert építéséhez? Nézz szét óriási tündérkert kellék  és tündérkert figura kínálatunkban és készítsd el sajátkezűleg miniatűr mesebeli világod!

  A tündérkertek varázsa az ici-pici tündérkert figurákban kiegészítőkben és miniatűr gombaházakban, tündérházakban és egyéb  kellékekben rejlik, de leginkább talán sokszínű elkészítése miatt válhatott a világ több táján ismerté. Alapanyagok tekintetében a legjobb, hogy használt cserepet, törött, elcsorbult kannát, de akár egy rozsdás taligát is felhasználhatunk a tündérkerthez. A virágok és a természet szeretete inspirálja ezeknek a miniatűr dekorációknak az elkészítését.  Kreativitásunknak csak a képzeletünk szabhat határt!