Kosár
Összesen:
0 Ft
 • EB 2024 Szurkolói termékek
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Karácsonyi világítás


  Nem teljes a karácsony karácsonyi világítás nélkül! Fedezd fel az ország legkülönlegesebb karácsonyi világítás kínálatát a Deconline.hu-n! Karácsonyi dekorációs szakáruházunkban olyan különleges és egyedi karácsonyi fényeket találsz, melyek nem csak megtöltik a karácsony hangulatával otthonod, hanem a magyar piacon jelenlévő legkiválóbb gyártóktól származnak, így biztonságosan használhatók. Kizárólag, csak a legjobb minőségű karácsonyi led világításokat kínáljuk számodra, hogy az ünnep csodásan, aggódás nélkül önfeledt boldogságban telhessen.

  Büszkék vagyunk arra, hogy a legszebb karácsonyi fényfüzéreket, kültéri jégcsap fényfüzéreket, lámpásokat, aranyos világító figurákat, elemes fényfüzéreket, klasszikus és modern karácsonyi világításokat hozhatjuk el minden évben az otthonokba, mellyel ezernyi élményt és megannyi önfeledt pillanatokat szerezhetünk vásárlóinknak a karácsonyi sürgés-forgás idején!

  Karácsonyi világítás

  Bővebben  Karácsonyi világítás 2023

  December elejétől a karácsonyi világítások veszik át a főszerepet a kültéri és beltéri dekoráció terén. A karácsonyi fények láttán mindenki tudja, hogy közeleg a legszebb ünnep, a karácsony. Bármerre is járj a világban, a szívmelengető, csillogó fények jelképezik a karácsony szellemét a világ minden táján. Rohanó világunkban a tudatos vásárlási szokásoknak és az online webáruházak rohamos elterjedésének köszönhetően, a karácsonyi készülődés, már jóval a téli hónapok előtt megkezdődik. Magyarországon még érvényben van az óra-átállítás ezért a téli időszámításra való átállás révén már október végén, november elején hosszabbak az éjszakák. Sokan használnak fel dekorációs világítást a közérzet és a hangulat javítására a kevesebb napsütéses időszakban. A Deconline.hu csapata elkötelezett híve az ünnepi dekorációnak és a minőségi karácsonyi világításnak, ezért webáruházunkban kiemelt hangsúlyt fektetünk a karácsonyi kínálatra.

  Karácsonyi világítás

  A meglévő telepített fényforrások mellé sokan választanak karácsonyi világítást, amivel kompenzálják a rövid napsütéses órák miatti borús hangulatot, és komfortosabbá teszik otthonukat. A jól megszokott tradícionális gyertyák és illatos mécsesek mellett egyre népszerűbbek a energiatakarékos karácsonyi LED világítások. Ezeket a dekorációs termékeket felhasználhatod kültéren és beltéren is, a karácsonyi fények rendeltetésének függvényében.

  A karácsonyi világítás óriási témakör. Nem is gondolnád, hogy mi mindent nem tudsz még róla. A Deconline.hu karácsonyi manói egész évben arra készülnek, hogy elhozzák számodra a karácsony meghitt hangulatát az ünnepi fények által. Nem csak a gondosan összeállított, igényes karácsonyi díszvilágításokat találod meg nálunk, hanem minden információt -sőt még többet is mint gondolnád – megtalálsz, ami a karácsonyi világításokat illeti.

  Karácsonyi világítás fényfüzérek

  Nálunk minden karácsonyi világításnak története van!

  A Deconline-nál fontosnak tartjuk, hogy a karácsonyi termékeknek története legyen! Így vagyunk ezzel a karácsonyi világítások terén is. Szeretjük elképzelni a jelenetet, ahogyan az apuka előveszi az előző évben hanyagul eltett karácsonyi fényeket és dühösen bogozza ki az összegabalyodott kültéri fényfüzért, majd a rozoga létrán lavírozva feleszkábálja a csatornára, majd büszkén dicsekszik el vele az egész családnak.

  Elképzeljük azt is, ahogyan anyuka az éj leple alatt lopva díszíti fel a karácsonyfát, hogy a gyerekek ne ébredjenek fel. Óvatosan, de nagy gondossággal igazgatja el a karácsonyfa fényfüzért a karácsonyfán, hogy amikor a gyerekek felébrednek, megélhessék azt a csodát, amiben gyermekként mi is hittünk (és hiszünk most is).

  karácsonyi világítás élmények

  Abba is belegondolunk, hogy a gyerekek órákon át játsszanak a telefonon az okos karácsonyi világítások applikációjával és varázslatos fényhatásokat állítanak be. Tudjuk jól, hogy ezek az ünnepi fények segítenek megteremteni az idilli hangulatot. És ez nem közhely! A fények melegsége közelebb hozza egymáshoz az embereket. Ilyenkor könnyebb a megbocsátás is. A karácsonyi világítás nem csak az érzékszervekre, hanem a lélekre is hat. Megtölt bennünket melegséggel és csordultig szeretettel. Használd a különböző kültéri led fényfüzéreket bátran, hiszen nagyobb hatással vannak az emberekre, mint gondolnád.

  Karácsonyi világítás egyéni igényekre szabva

  Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk a karácsonyi dekorációkkal kapcsolatosan, nem kivétel ez alól a karácsonyi világítás sem. Sokféle vásárlónk keresett fel bennünket, mind-mind más igényekkel. Volt kütyürajongó, akinek az ünnepi fények technikai paraméterei voltak fontos és voltak, akik extra hosszú felületre, sorolható világításokat kerestek, de akadt olyan egyedülálló anyuka is, akinek nem mond semmit az IP védettség és a LED szám, hanem csak egyszerűen 20m hosszú kültéri jégcsap fényfüzért keresett.

  Ezek a legkülönfélébb vásárlói igények arra ösztönöztek bennünket, hogy úgy alakítsuk ki webáruházunkban a karácsonyi világítás kínálatunkat, hogy a műszaki mérnök is igényeinek megfelelő információkat kapjon, de az egyszerű háziasszony is könnyen megtalálja a számára tökéletes ünnepi fényeket. Ráadásul mindezt úgy, hogy mindenki számára elérhetővé tettük az egyes termékek érthető és világos leírását és jellemzőit, de ez mellett kivétel nélkül megmutatjuk a világítások részletgazdag specifikációit és a műszaki jellemzőket. Mindez garantálja azt, hogy mindenki hasznos és értékes információkat kaphasson a kiszemelt termékről.

  Karácsonyi világítás egyedi igényekre szabva

  A karácsonyi világítások óriási kínálatában könnyen el lehet veszni, így Magyarországon elsőként megalkottuk a karácsonyi világítás tervezőt, amit első sorban azok figyelmébe ajánljuk, akik nem szeretnének (vagy nincs is idejük) akár órákat keresgélni a különböző karácsonyi led dekorációk között. Ezt használva pillanatok alatt azokat a termékeket láthatja a kijelzőn, amire valóban szüksége van, attól függően, hogy beltéri, vagy kültéri karácsonyi világítást tervez vásárolni. Természetesen a karácsonyi világítás tervezéséhez inspirációra is szükség van. Folyamatosan bővülő karácsonyi világítás ötleteink között számtalan hasznos praktikát, ötletet, tesztet és információt is találsz, melyek jó alapot jelentek egy mesés és egyedi karácsonyi díszvilágítás megálmodásához.

  A karácsonyi fények nagyszerűségének köszönhetjük a kompromisszumok nélküli, teljesen testre szabható dekorációkat. Nézd meg, milyen nagyszerű lehetőségeid vannak otthonod szebbé tételére!

  Milyen karácsonyi világítást válasszak?

  Sokakban merül fel a kérdés a téli hónapokban, hogy miként kellene fényekkel feldíszíteni otthonát. Az alábbiakben segítünk megismertetni, hogy milyen karácsonyi fények közül tudsz válogatni.

  Karácsonyi kültéri világítás

  Ha te is imádod a karácsonyi faluk pezsgő hangulatát, akkor tudod, hogy a hangulat nem lehet teljes a karácsonyi kültéri világítások nélkül. A kültérre tervezett fényeink segítségével otthonodban is megteremtheted a számodra tökéletes világító dekorációt. Az aranyos világító szarvasok beragyogják az udvart, mely csalogató látványt nyújt a téli időszakban. A különböző kültéri világító figurák a felfújható kiviteltől az aranyos bejárati ajtók mellett felállított led figurákig mind arra szolgálnak, hogy felejthetetlen legyen az ünnep.

  Fényhálók

  A kültéri növényzetet is könnyedén ünnepi fénybe boríthatod a különböző méretű és színű fényhálók segítségével. A fényhálók kiválóan alkalmasak arra, hogy szabályos fényelosztást kopjanak a sövények, vagy buxusok úgy, hogy a kábelezés szinte láthatatlan marad a zöld színű kábelnek köszönhetően. Feldobnád valamivel a kerti sövényt, vagy akár a teraszkorlátot? A LED fényhálók segítségével könnyen megteheted. Az izzók egyenlő távolságban lesznek egymástól, ezért a véeredmény esztétikus és mutatós lesz. 

  Karácsonyi fényfüzér világítás

  A fényfüzér közkedvelt karácsonyi világítás.

  A fényfüzér a legelterjedtebb karácsonyi világítás. Számos fajtája van, a hagyományos beltéri füzértől a modern telefonos applikációval vezérelhető égősorig. Elemes és hálózati áramforrásról működő, színes, egyszínű. stb. A legtöbb LED fényfüzér kültérre és beltérre is használható, némelyikük viszont csak beltérre. A termék vásárlása előtt mindenképpen ellenőrizzük le a csomagoláson feltüntetett jelzéseket, hogy a számunkra megfelelő célra alkalmas legyen! Feldíszítenéd a karácsonyfát, vagy a ház eresz csatornájára szeretnél ünnepi fényeket? Erre  a célra a legalkalmasabb a hagyományos kültéri vagy beléri égősor. A modern fényfüzérek több funkciósak: időzítővel, választható világítási funkcióval, akár hang effektussal is fel lehetnek szerelve. A színpaletta rendkívül széles: a rikító rózsaszín LED világítástól a multicolor színes égőkig bármilyen színben megtalálható.

  karácsonyi fényfüzér

  Karácsonyi fényfüzér

  Fedezd fel karácsonyi fényfüzéreink hatalmas választékát és borítsd fénybe a lakást kívül-belül a karácsonyi szezonban. 

  Kültéri karácsonyi fényfüzérek

  Díszítsd fel a kültéri növényeket fényfüzérekkel, és tedd ragyogóan fényessé a kertet ebben az ünnepi időszakban. Legyen szó tujákról, vagy kültéri karácsonyfákról, amelyet néhány csillogóan fényes kültéri fényfüzérrel színesíthetsz, vagy akár egy jól megvilágított előteraszról, nálunk megtalálod a megfelelő hosszúságú és funkciókkal ellátott kültéri fényeket.

  Sorolható fényfüzér rendszer

  Ha profi módon szeretnéd a házat kívül is feldíszíteni, figyelmedbe ajánljuk a karácsonyi sorolható fényfüzéreket, amiket a ház paramétereihez és méreteihez választhatsz ki. A sorolható fények nagy előnye, hogy egyetlen hálózati adapterrel akár 1500 LED-et tudunk működtetni, továbbá a megfelelő hosszúságú füzérek és csatlakozók, toldók kiválasztásával esztétikus és pontos kültéri dekorációt tudunk létrehozni. A sorolható családba tartozó égősorokat, fényfüzéreket, fényhálókat, fényfüggönyöket tetszés szerint tudod kombinálni. 

  Kültéri napelemes világítás

  A napelemmel működő karácsonyi fények tökéletes kompromisszumot kínálnak azok számára, akik nem rendelkeznek kültéri áramforrással ahová csatlakoztathatnák a karácsonyi világítást. A különböző szolár égősorok, mikulás formájú szolár lámpák télen is használhatók a kert dekorálására. A téli időszakban nyugodt szívvel ajánljuk a karácsonyi napelemes világításokat, amik a rövid napsütéses órák ellenére kitűnő dekorációs fények. Igaz rövidebb ideig világítanak, mint nyáron, cserébe viszont ünnepi színekbe öltöztetik kertünket.

  Kültéri jégcsap fényfüzérek

  Állj készen a karácsonyi szezonra a szabadban is! Dekoráld a ház külső homlokzatát, az előtetőt, vagy a hátsó udvari kerítést jégcsap fényfüzérekkel! A jégcsap fények gyors és egyszerű lehetőséget nyújtanak, hogy látványos ünnepi köntösbe öltöztesd a környezetet, hogy az melegebb és barátságosabb hangulatú legyen. Igazán különleges világítással lepnéd meg magad az ünnepekre? Ebben az esetben nézd meg világító jégcsap dekorációinkat. Olvadást imitáló, sziporkázó, villogó, és többfunkciós jégcsap világításaink magukkal ragadják a tekintetet. A minőségi kábeleknek és a hosszú élettartamú LED izzónak köszönhetően évekig gyönyörködhetsz majd eme exkluzív karácsonyi fényforrásokban.

  Karácsonyi kültéri kivetítők

  Kültéri karácsonyi kivetítő, fényjátékok

  A karácsonyi lézeres és LED projektorok különböző színű mintákat és pontokat képesek a sötét felületekre leképezni.

  Szeretnél különböző formákat a ház falára varázsolni? A kültéri LED kivetítő, projektor segítségével ezt könnyen megteheted. A nagy fényerejű dióda egy filmet világít át, akár a diavetítő és nagy felületen szórja szét az ábrákat. A beépített tükrök és motor különböző mozgó, és forgó effektekkel tarkítja a látványt. Ezt a projektort nem csak karácsonykor, hanem minden fontosabb alkalomkor is használhatod, mert több tematikus "kazetta" tartozik hozzá. Szülinapra, húsvétkor, Valentin napra, Hallowen alkalmából is kitűnő dekorációs világítás.

  Biztos láttad már, hogy a falon ezer piros és zöld fény szaladgál. A kültéri lézer projektor a benne lévő prozmának köszönhetően a piros és zöld lézersugarat több ezer fénypontra alakítja át amit nagy távolságokból is képes a falra vetíteni. A lézer projektorok időzítő, és más funkciókkal is rendelkezhetnek. Létezik olyan lézeres projektor ami fénynyalábokat rajzol a környezetébe. A háromszínű lézeres kivetítő piros, zöld és kék fényt is bocsát ki, ez manapság ritkaság számba megy.

  micro led fényfüzér

  Drótós fényfüzér, Mikro LED fényfüzér

  Az utóbbi években rendkívüli kedveltségre tett szert a drótos fényfüzér. Kiválóan formázható, így könnyedén feldíszíthetünk vele fákat, bokrokat és más beltéri elemeket is. A micro led fényfüzért sokan használják grincsfához kiegészítő világításként. A vékony drótszálnak közönhetően diszkrét világítás, mivel a fényes LED-ek magukkal ragadják a tekintetet és így kevésbé feltűnő az ezüst vagy arany színű vékony drótkábel. Az elemes micro LED világtás rendkívül praktikus és hatékony karácsonyi dekoráció.

  Beltéri fényfüzérek

  A Deconline.hu karácsonyi fény kínálatában nagy választék biztosítja a beltéri terek feldíszítését az ünnepi készülődés során. A beltéri fényfüzérek között nem csak karácsonyfa fényfüzérek, hanem olyan karácsonyi lámpák, elemes égősorok és téli hangulatú dekorációval ellátott fénysorok állnak rendelkezésedre, mellyel feldíszítheted a kandallót, a lépcsőkorlátokat, vagy akár a készülő ajtódíszeket is megvilágíthatod az erre használható mikro LED fényfüzérekkel. 

  Karácsonyi ablak világítás

  Imádjuk, amikor a vásárlóink kreatívok és figyelmük kiterjed az ablakok feldíszítésére is. Karácsonyi ablak világításaink között a különböző gyertyapiramisok, öntapadós LED-es ablakdíszek és a különböző formájú, lelógó világító csillagok, fenyőfák, angyal formájú ablakdekorációk számos ház ablakát díszíti már évek óta. Frissítsd fel a készletet a legújabb, időzítővel ellátott ünnepi fényekkel.

  A klasszikus gyertya piramis ablakdíszek mellett mára számtalan LED ablakdekorációt választhatsz. Álló, akasztható vagy függesztett dekorációk visszafogottan, ízlésesen színesítik kívül-belül a házat. Az öntapadó korongok segítségével konnyedén rögzítheted az ablaküvegre is az angyal, fenyőfa, csillag formájú világító ablakdíszeket. Fontos kiemelni, hogy érdemes jó minőségű LED világítással készülni az ünnepekre! Ugye te sem szeretnél szenteste égősort szerelni ahelyett, hogy a családoddal lehetnél?

  A nagyobb ablakfelületek kivilágítására tökéletesen alkalmasak a karácsonyi fényfüggönyök is, melyek hosszú lelógó világító fürtjeivel nagy felületek megvilágítására képesek. A különböző szélességű ablakokhoz megválaszthatjuk a fényfüggönyök hosszát is, így lehet hibátlan a végeredmény. A fényfüggöny különböző méretének köszönhetően kiválaszthatod, hogy az ajtót, ablakot, vagy a falat szeretnéd feldíszíteni. A fényfüggönyök különböző dekorációs kiegészítőkkel is lehetnek kiegészítve. Csillagok, szivek, fenyőfa és más dekorációs elem is díszítheti őket.

  LED mécsesek

  Az ünnep közeledtével előkerülnek a havas házikó formájú mécsestartók, asztaldíszek és adventi koszorúk. Remek alternatív fényforrást kínálnak a LED mécsesek, ha biztonságosan szeretnénk használni ezeket a csodás díszeket. A beépített energiatakarékos LED fényforrások használatával nem kell tartanunk attól, hogy kigyulladnak. Egyre többen díszítik LED-es gyertyákkal az adventi koszorút, így biztosítják a biztonságos használatot. A LED mécsesek mutatós kiegészítői a karácsonyi dekorációnak. Hangulatos, kellemes fényt bocsátanak ki, némelyik pislákol is a valódi gyertya lángját imitálva. Az elemes mécseseket tehát elhelyezheted egy mécsestartóba, és nem kell aggódnod az esetleges gyulladás veszélyétől. LED-es világító mécsestartó házikóink igazi dekorátív elemek, amiket használhatsz a polcon, asztalon, ablakban is. Sokan egy karácsonyi falu építéséhez használják fel őket.

  Karácsonyi LED lámpások és mécsesek

  Karácsonyi lámpások

  Sokan imádnak mini életképeket és karácsonyi falut készíteni, amit belezárnak egy üvegburába, vagy egy fa, vagy fém karácsonyi lámpásba. Ezek a lámpások tökéletesen illenek a karácsonyi időszakhoz, használhatjuk őket a nappaliban a kandalló mellett, vagy akár a bejárati ajtó mellett is hívogató dekorációt készíthetünk. A lámpásokba, kandeláberekbe épített LED fényforrásnak köszönhetően nagyon biztonságosak, használatuk egyszerű és energiatakarékos karácsonyi világító díszek. Kínálatunkban találsz hagyományos, időzítő funkcióval rendelkező, távirányítós lámpás dekorációt. Választhatsz fából, fémből üvegből készült LED lámpást, amit bárhová elhelyezhetsz a lakásban, vagy akár a tornácon. 

  Világító karácsonyi dísz

  Karácsonyi világító dísz

  A LED ünnepi figurák és dekorációk sokrétűen használhatóak fel a lakás dekorálásához. A kibocsátott kellemes színárnyalatú fények és a megnyerő alakok és formák minden korosztály ízlésének megfelelnek. Válassz minőségi alapanyagból készült világító karácsonyi figurák közül, hogy teljes legyen a dekoráció élménye! A részletesen kidolgozott, világítással ellátott polirezin dekorációk igényesen egészítik ki az ünnepi díszeket. Rénszarvas, Mikulás, angyal, karácsonyi manó, kislány, házikó és világító tempomok belsejébe rejtett fényforrások kiválóan mutatnak a hosszú téli ejszakákon. Egy ízléses fa csillag, egy fából készült fenyőfa világító gömbökkel remek válsztás lehet, ha egy szabadon maradt sarkot vagy polcot szeretnél ünnepi köntösbe öltözetni.

  LED-es világító Karácsonyfadísz

  Szeretnéd, ha karácsonyfád ne csak egy fényfüzér díszítené? Kínálatunkban világító karácsonyfadíszeket is találsz gömb, csillag, figura formában. Fedezd fel világító karácsonyfadísz dekorációinkat!

  Mit szimbolizálnak a karácsonyi világítások?

  A betlehemi csillag, amely a napkeleti bölcseket vezette, hogy megtalálják a kisded Jézust, megállt és fényesen ragyogott a barlang felett, ahol a szent család volt. A karácsonyi fények a betlehemi csillag ragyogását jelképezik. Sokan használják a fénylő karácsonyi csillagot annak, jelképeként, hogy az ő otthonuk ugyanaz a barlang, ahová a napkeleti bölcseket vezette.

   

  A karácsonyi világítás története

  Az ünnepi világítások történelméről a későbbiekben külön szeretnénk beszámolni, de dióhéjban itt is érintjük a témát. A modern karácsony ünnepe és a karácsonyfa állítása a 17. Századi Németországból ered, ezzel együtt a karácsonyi világítások is innen eredeztethetők. Innen terjedtek el más országokba, köztük kelet Európába is. A korabeli időkben gyertyákat használtak A fán lévő díszek megvilágítására, hogy csillogó hatást érjenek el. Egy idő után a gyertyáknak gyertyatartók készültek és ezeket rögzítették a fára. A mai napig népszerű világitás, de napjainkban felváltották a korszerű és biztonságos beépített világítással rendelkező műfenyők és LED mécsesek.

  Az első elektromos árammal működő karácsonyi világítás

  1882-Ben megtörtént az egyik legcsodálatosabb dolog, ami a karácsonyi fényekkel történhetett. Egy Edward Johnson nevű férfi elektromos árammal működő villanykörtékkel világította meg karácsonyfáját New Yorkban. A karácsonyfára piros, fehér és kék színű izzókat rakott, amik a mai napig legkedveltebb világítás színek. Ezek a fények nem voltak túl biztonságosak és hosszú utat tettek meg, mire a napjainkban használt biztonságos led fényfüzérekig eljutottak.

  Mindenesetre beindította a karácsonyi őrületet és mindenki elkezdte karácsonyi világításokkal feldíszíteni otthonát. Először a nagy üzletek használták, majd a hálózat és a technika fejlődésével váltak egyre népszerűbbé az egész világon.

  Fedezd fel a különböző karácsonyi világítás stílusokat a Deconline.hu webáruházban.

  A népszerűség révén a különböző dekorációs stílusok rajongói kiválaszthatják a stílusukhoz legjobban passzoló dekorációs világításokat. Nézd meg milyen stílusú karácsonyi dekorációk közül válogathatsz.

  Hagyományos karácsonyi világítás

  Klasszikus karácsonyi világítás

  Az emberek már a régi időkben is gyertyákat gyújtottak meg a sötétben, hogy világítsanak. Majd később jöttek a lámpások, kültéren a kandelláberek és társaik. Karácsonykor gyertyákat égettek a karácsonyfán, és a karácsonyt megelőző négy hétben vasárnaponként egy-egy gyergya égett az adventi koszorúkon is. Manapság a gyertyákat felváltották az illatos mécsesek és a biztonságok LED dekorációs világítás. Kínálatunkban bőséges LED mécses és kerámia mécsestartó, illatos gyertyák, világító házikók, LED ablakdíszek felhasználásával tradícionális hangulatot varázsolhatsz otthonodba.

  Modern és elegáns karácsonyi világítás

  Elegáns karácsonyi világítás

  Ha szeretnéd elegáns, minimál stílusú otthonod LED dekorációs fényekkel megitté tenni, válassz modern ünnepi fényeket. Az okos fényfüzérek sokoldalúságának köszönhetően mérnöki pontossággal tervezheted meg a kültéri és beltéri világítást az ünnepekre. Az álló és felakasztható világító díszek kiváló kiegészítői lesznek modern otthonodnak. 

  Vintage karácsonyi világítás

  Nagyméretű LED dekorációs fényeink nem csak hangulatvilágításként válnak hasznodra, hanem kiváló karácsonyi dekorációs elemek is egyben. Egy LED karácsonyi manó, hóember, autó, szarvas, vagy gyerek figura ünnepi hangulatot teremt minden családnál. Ezek a karácsonyi díszek beltéri és kültéri világításként is használhatók. a megelgfehér és extra meleg színárnyalatú világítások felmelegítik a testet és a lelket egyarát.

   

  Válassz ellenőrzött, minőségi karácsonyi világítást!

  Fontos kiemelni, hogy az általunk forgalmazott karácsonyi fények minőségi, bevizsgált és biztonságos termékek, amelyek megfelelnek a mindenkori biztonsági előírásoknak. A karácsonyi fények kiválasztásánál fontos, hogy megbízható forrásból vásárolj karácsonyi világítást! Ezzel megelőzheted az esetleges áramütés és egyéb sérülések kockázatát! A kétes forrásból származó piaci fényfüzérek életveszélyesek! 

  Karácsonyi világítás termékeink közt kültéri karácsonyi világítás, beltéri fényfüzérek, dekorációs LED figurák, világító ablak díszek, kültéri jégcsap világítás,