szolÁRzuhanás! akár -50%  MEGNÉZEM >

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ágyásszegély
 • Napelemes lámpa
 • Szabadidő, Hobby
 • Ajándéktárgy
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Karácsonyi világítás


  Fedezd fel a legújabb 2022-es karácsonyi világítás kínálatunkat! Webáruházunkban széles választékban találsz karácsonyi fényeket, fényfüzéreket, jégcsap fényfüzéreket, lámpásokat, elemes fényfüzéreket, klasszikus és modern karácsonyi világításokat is!

  Karácsonyi világítás
  Karácsonyi világítás 2022

  Rohanó világunkban a tudatos vásárlási szokásoknak és az online webáruházak rohamos elterjedésének köszönhetően, a karácsonyi készülődés, már jóval a téli hónapok előtt elkezdődik. A még érvényben lévő óra-átállítás révén már október végén, november elején hosszabbak az éjszakák, ezért sokan használnak fel dekorációs világítást a közérzet és a hangulat javítására.

  A meglévő telepített fényforrások mellé sokan választanak karácsonyi világítást, amivel kompenzálják a rövid napsütéses órák miatti borús hangulatot, és komfortosabbá teszik otthonukat. A jól megszokott tradícionális gyertyák és illatos mécsesek mellett egyre népszerűbbek a energiatakarékos karácsonyi LED világítás. Ezeket a dekorációs termékeket felhasználhatod kültérre és beltérre is, a karácsonyi világítás rendeltetésének függvényében.

  A deconline csapata elkötelezett híve az ünnepi dekorációnak és a minőségi karácsonyi világításnak, ezért webáruházunkban kiemelt hangsúlyt fektetünk a karácsonyi világítás kínálatunkra. Termékeink közt kültéri karácsonyi világítás, beltéri fényfüzérek, dekorációs LED figurák, világító ablak díszek, kültéri jégcsap világítás, álló és függeszthető dekorciók, LED mécsesek és mécsestartók, karácsonyfa égősorok, különleges okos féyfüzérek és egyéb más LED dekorációs fények széles választéka segít meghitt karácsonyi hangulatot teremteni. Termékeink mellett számos dekorációs ötlettel várunk, ami alapján inspirálódhatsz az ünnepi és karácsonyi világítás kivitelezéséhez.

  Vásárolj karácsonyi világítást stílus szerint!

  Klasszikus karácsonyi világítás

  Hagyományos karácsonyi világítás

  Az emberek már a régi időkben is gyertyákat gyújtottak meg a sötétben, hogy világítsanak. Majd később jöttek a lámpások, kültéren a kandelláberek és társaik. Karácsonykor gyertyákat égettek a karácsonyfán, és a karácsonyt megelőző négy hétben vasárnaponként egy-egy gyergya égett az adventi koszorúkon is. Manapság a gyertyákat felváltották az illatos mécsesek és a biztonságok LED dekorációs világítás. Kínálatunkban bőséges LED mécses és kerámia mécsestartó, illatos gyertyák, világító házikók, LED ablakdíszek felhasználásával tradícionális hangulatot varázsolhatsz otthonodba.

  Elegáns karácsonyi világítás

  Modern és elegáns karácsonyi világítás

  Ha szeretnéd elegáns, minimál stílusú otthonod LED dekorációs fényekkel megitté tenni, válassz modern ünnepi fényeket. Az okos fényfüzérek sokoldalúságának köszönhetően mérnöki pontossággal tervezheted meg a kültéri és beltéri világítást az ünnepekre. Az álló és felakasztható világító díszek kiváló kiegészítői lesznek modern otthonodnak. 

  Vintage karácsonyi világítás

  Nagyméretű LED dekorációs fényeink nem csak hangulatvilágításként válnak hasznodra, hanem kiváló karácsonyi dekorációs elemek is egyben. Egy LED karácsonyi manó, hóember, autó, szarvas, vagy gyerek figura ünnepi hangulatot teremt minden családnál. Ezek a karácsonyi díszek beltéri és kültéri világításként is használhatók. a megelgfehér és extra meleg színárnyalatú világítások felmelegítik a testet és a lelket egyarát.

  Milyen karácsonyi világítást válasszak?

  Sokakban merül fel a kérdés a téli hónapokban, hogy miként kellene fényekkel feldíszíteni otthonát. Az alábbiakben segítünk megismertetni, hogy milyen karácsonyi fények közül tudsz válogatni

  LED lámpások és mécsesek

  Karácsonyi LED lámpások és mécsesek

  Mutatós kiegészítői a karácsonyi dekorációnak. Hangulatos, kellemes fényt bocsátanak ki, némelyik pislákol is a valódi gyertya lángját imitálva. Választhatsz fából, fémből üvegből készült LED dekorációs terméket, amit bárhová elhelyezhetsz a lakásban, vagy akár a tornácon.

  1. Karácsonyi világító lámpások és kandelláber

  A lámpásokba épített LED fényforrásnak köszönhetően nagyon biztonságosak, használatuk egyszerű és energiatakarékos világító díszek. Kínálatunkban találsz hagyományos, időzítő funkcióval rendelkező, távirányítós LED dekorációt.

  2. Elemes mécsesek és karácsonyi világítás kiegészítők

  Elhelyezheted őket mécsestartóba, és nem kell aggódnod az esetleges gyulladás veszélyétől. LED-es világító mécsestartó házikóink igazi dekorátív elemek, amiket használhatsz a polcon, asztalon, ablakban is. Sokan egy karácsonyi falu építéséhez használják fel őket.

  Karácsonyi világító dísz

  Világító karácsonyi dísz

  A LED ünnepi figurák és dekorációk sokrétűen használhatóak fel a lakás dekorálásához. A kibocsátott kellemes színárnyalatú fények és a megnyerő alakok és formák minden korosztály ízlésének megfelelnek. Válassz minőségi alapanyagból készült karácsonyi világítást

  1. Karácsonyi világítás ablakba

  A klasszikus gyertya piramis ablakdíszek mellett mára számtalan LED ablakdíszt választhatsz. Álló, akasztható vagy függesztett dekorációk visszafogottan, ízlésesen színesítik kívül-belül a házat. Az öntapadó korongok segítségével konnyedén rögzítheted az ablaküvegre is az angyal, fenyőfa, csillag világítást. Fontos kiemelni, hogy érdemes jó minőségű LED világítással neki menni az ünnepeknek! Ugye te sem szeretnél szenteste égősort szerelni ahelyett, hogy a családoddal lehetnél?

  2. Karácsonyi világító LED figura

  A részletesen kidolgozott polirezin dekorációk igényesen egészítik ki az ünnepi díszeket. Rénszarvas, Mikulás, angyal, karácsonyi manó, kislány, házikó és világító tempomok belsejébe relytett fényforrások kiválóan mutatnak a hosszú téli ejszakákon.

  3. Szabadon álló karácsonyi világítás

  Egy ízléses fa csillag, egy fából készült fenyőfa világító gömbökkel remek válsztás lehet, ha egy szabadon maradt sarkot vagy polcot szeretnél ünnepi köntösbe öltözetni.

  A fényfüzér közkedvelt karácsonyi világítás.

  Karácsonyi fényfüzér világítás

  A fényfüzér a legelterjedtebb karácsonyi világítás. Számos fajtája van, a hagyományos beltéri füzértől a modern telefonos applikációval vezérelhető égősorig. Elemes és hálózati áramforrásról működő, színes, egyszínű. stb. A legtöbb LED fényfüzér kültérre és beltérre is használható, némelyikük viszont csak beltérre. A termék vásárlása előtt mindenképpen ellenőrizzük le a csomagoláson feltüntetett jelzéseket, hogy a számunkra megfelelő célra alkalmas legyen!

  1. Hagyományos fényfüzér 

  Feldíszítenéd a karácsonyfát, vagy a ház eresz csatornájára szeretnél ünnepi fényeket? Erre  a célra a legalkalmasabb a hagyományos kültéri vagy beléri égősor. A modern fényfüzérek több funkciósak: időzítővel, választható világítási funkcióval, akár hang effektussal is fel lehetnek szerelve. Színpaletta rendkívül széles: a rikító rózsaszín LED világítástól a multicolor színes égőkig bármilyen színben megtalálható

  2. Sorolható karácsonyi fényfüzér

  Ha profi módon szeretnéd a házat kívül is feldíszíteni, figyelmedbe ajánljuk a karácsonyi sorolható fényeket, amiket a ház paramétereihez és méreteihez választhatsz ki. A sorolható termékek előnye, hogy egyetlen hálózati adapterrel akár 1000 LED-et tudunk működtetni, továbbá a megfelelő hosszúságú füzérek és csatlakozók, toldók kiválasztásával esztétikus és pontos kültéri dekorációt tudunk létrehozni. A sorolható családba tartozó égősorokat, fényfüzéreket, fényhálókat, fányfüggönyöket tetszés szerint tudod kombinálni. 

  3. Drótós fényfüzér Micro LED

  Az utóbbi években rendkívüli kedveltségre tett szert a drótos égősor. Kiválóan formázható, így könnyedén feldíszíthetünk vele fákat, bokrokat és más beltéri elemeket is. Sokan használják grincsfához kiegészítő világításként. A vékony drótszálnak közönhetően diszkrét világítás, mivel a fényes LED-ek magukkal ragadják a tekintetet és így kevésbé feltűnő az ezüst vagy arany színű vékony drótkábel. Az elemes micro LED világtás rendkívül praktikus és hatékony karácsonyi dekoráció.

  4. Kültéri jégcsap fényfüzér

  Igazán különleges világítással lepnéd meg magad az ünnepekre? Ebben az esetben nézd meg világító jágcsap dekorációinkat. Olvadást imitáló, sziporkázó, villogó, és többfunkciós jégcsap világításaink magukkal ragadják a tekintetet. A tartós kábeleknek és a hosszú élettartamú LED izzónak köszönhetően évekig gyönyörködhetsz majd eme exkluzív karácsonyi fényforrásokban.

  5. Fényfüggöny, fényháló

  Feldobnád valamivel a sövényt, vagy tuját? A LED fényhálók segítségével könnyen megteheted. Az izzók egyenlő távolságban lesznek egymástól, ezért a véeredmény esztétikus és mutatós lesz. 

  A fényfüggöny különböző méretének köszönhetően kiválaszthatod, hogy az ajtót, ablakot, vagy a falat szeretnéd feldíszíteni. A fényfüggönyök különböző dekorációs kiegészítőkkel is lehetnek szerelve. Csillagok, szivek, fenyőfa és más dekorációs elem is díszítheti őket.

  6. Karácsonyi fényfüzér

  Fedezd fel ünnepi fényfüzéreink hatalmas választékát és borítsd fénybe a lakást kívül-belül a karácsonyi szezonban. Karácsonyi fényfüzérek

  Kültéri karácsonyi kivetítő, fényjátékok

  Karácsonyi kültéri kivetítők

  A karácsonyi lézeres és LED projektorok különböző színű mintákat és pontokat képesek a sötét felületekre leképezni.

  1. Kültéri LED projektor

  Szeretnél különböző formákat a ház falára varázsolni? A kültéri LED kivetítő segítségével ezt könnyen megteheted. A nagy fényerejű dióda egy filmet világít át, akár a diavetítő és nagy felületen szórja szét az ábrákat. A beépített tükrök és motor különböző mozgó, és forgó effektekkel tarkítja a látványt. Ezt a projektort nem csak karácsonykor, hanem minden fontosabb alkalomkor is használhatod, mert több tematikus "kazetta" tartozik hozzá. Szülinapra, húsvétkor, Valentin napra, Hallowen alkalmából is kitűnő dekorációs világítás.

  2. Kültéri lézer kivetítő

  Biztos láttad már, hogy a falon ezer piros és zöld fény szaladgál. A kültéri lézer projektor a benne lévő prozmának köszönhetően a piros és zöld lézersugarat több ezer fénypontra alakítja át amit nagy távolságokból is képes a falra vetíteni. A lézer projektorok időzítő, és más funkciókkal is rendelkezhetnek. Létezik olyan lézeres projektor ami fénynyalábokat rajzol a környezetébe. A háromszínű lézeres kivetítő piros, zöld és kék fényt is bocsát ki, ez manapság ritkaság számba megy.

  Napelemes karácsonyi világítás

  A téli időszakban nyugodt szívvel ajánljuk a karácsonyi szolár lámpákat,amik a rövid napsütéses órák ellenére kitűnő dekorációs fények. Igaz rövidebb ideig világítanak, mint nyáron, cserébe viszont ünnepi színekbe öltöztetik kertünket.

  LED-es világító Karácsonyfadísz

  Szeretnéd, ha karácsonyfád ne csak egy fényfüzér díszítené? Kínálatunkban világító karácsonyfadíszeket is találsz gömb, csillag, figura formában. Fedezd fel LED dekorációinkat!

  Ellenőrzött, minőségi karácsonyi világítás 

  Fontos kiemelni, hogy az általunk forgalmazott karácsonyi fények minőségi, bevizsgált és biztonságos termékek, amelyek megfelelnek a mindenkori biztonsági előításoknak. A karácsonyi fények kiválasztásánál fontos, hogy megbízható forrásból vásárolj karácsonyi világítást!! Ezzel megelőzheted az esetleges áramütés kockázatát! A kétes forrásból származó piaci fényfüzérek életveszélyesek! 

  Karácsonyi világítás kínálatunk segítségével valóra válthatod álmaid karácsonyi dekorációját!