Végső készletsöprés MEGNÉZEM

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Szezonzáró végső leárazás
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Karácsonyi ötletek és inspirációk

  Karácsonyi Trend 2022

  2022.04.14 13:33
  Karácsonyi Trend 2022

  Megmutatjuk, hogy mi lesz a karácsonyi trend 2022-ben.

  2022-ben a jégkék, a klasszikus piros-zöld, az amerikai karácsonyi formák, a pasztell kék, rózsaszín, az erdei és naturális karácsonyi stílusjegyek fogják meghatározni a karácsonyi divatot.

  Számos ötletet, karácsonyi színt és újdonságot mutatunk amivel megismerheted a legújabb 2022-es karácsonyi trendeket, stílusokat, formákat színeket és inspirációkat. A Deconline karácsonyi webáruházban az ország legnagyobb karácsonyi dekoráció kínálatát hozza el neked, ahol megtalálod a legújabb karácsonyi trend termékeket is.

  Mára szinte hagyománnyá vált, hogy minden évben elsőként mutatjuk meg vásárlóinknak a legújabb karácsonyi trendeket és ünnepi termékeket. Nincs ez másképp idén sem. A 2022-es év rengeteg karácsonyi ünnepi újdonságot és dekorációs lehetőséget kínál a téli ünnep szerelmeseinek.

  Karácsonyi trend 2022

  Ebben az évben szeretnénk, hogy a kreatívok, virágkötők, lakberendezők és fotósok időben megismerhessék a legújabb karácsonyi irányvonalakat és színeket, hogy munkájukat megfelelő időben tudják megtervezni és felkészülni a karácsonyi szezonra ezért már most megmutatjuk a 2022 évi karácsonyi trendeket.

  A 2022-es karácsonyi trend színei

  Sokan szeretik a hagyományos zöld, piros, arany és ezüst karácsonyfadíszeket, amik legjobban jellemzik a karácsony hangulatát, viszont akiket érdekelnek a trendi irányzatok, vagy csak új színt szeretnének bevonni a karácsonyi dekorációba, azoknak ajáljuk a 2022-es karácsonyi trend új és menő színárnyalatait, kompozícióit.

  Idén karácsonykor a legtrendibb szinek az sötétkék - úgynevezett Night Blue, a kamélia, a korall, a zöldes árnyalató lime és a fenyőzöld, a barna árnyalatú föld színek lesznek. Ismerd meg jobban a 2022-es karácsony színeit, amiről részletesen beszámoltunk blogunkban.

  Karácsonyi trend 2022

  2022-ben a karácsony trendet inkább az új stílusok és színek kompozíciói fogják meghatározni, mintsem az formák. Előző évi karácsonyi dekorációs trend bejegyzésünkben számos új forma, figura és motívum született a vásárlók és dekoratőrök nagy örömére, így szinte minden karácsonyi jellegzetes forma megtalálható a piacon. Idén néhány új karácsonyi figurától eltekinve a gyártók a színekre helyezték a hangsúlyt. Az aktuális trendeknek megfelelően a karácsonyi dekorációk is ezekhez a trendi stílusokhoz alkalmazkodnak majd. Persze idén is találkozhatunk új formákkal és elképesztő kivitelű figurákkal, de az elmúlt évek újdonságaihoz képest az ingerküszöb sokkal magasabban van. (legalábbis nekünk :))

  Mutatjuk, hogy mik a legmenőbb karácsonyi trendek 2022-ben!

  Karácsonyi trend 2022 - a klasszikus stílus

  Amikor családunkkal együtt ünnepeljük a szeretet ünnepét, megünnepeljük a keresztény tradíciókat és Jézus születésének emlékét idézzük fel. A klasszikus karácsonyi stílus által eltölt bennünket a melegség, a biztonság és a nyugalom érzése. Ez tükröződik a piros, zöld, arany és ezüst színek különböző kombinációiban.

  karácsonyi trend 2022 - a klasszikus

  A hagyományos karácsonyi motívumok és vintage díszek teszik teljessé az ünnep hangulatát. Fontos megemlíteni, hogy 2022-ben új trend a sötétpiros és a sötét fenyőzöld színű karácsonyfa gömb ami különleges, modern de mégis klasszikus karácsonyi hangulatot sugároz.

  Karácsonyi trend 2022 - Újra együtt!

  A karácsony édes illata. Az elmúlt években a világjárvány miatt sokan nem ölelhettük át szeretteinket, idén már szabadabban találkozhatunk a családtagjainkkal. Ez az új karácsonyi trend az újra találkozások örömét és a friss karácsonyi sütémények formáit illatát hozza el számunkra. Kedvenc mézeskalács formáinkkal dekorálhatjuk a karácsonyi díszeket és a fenyőfát.

  Karácsonyi trend 2022 - újra együtt

  A már jelképessé vált színes habcukor karikák és formákat idéző díszek, a cukorbotok (candy cane) és a különböző süti, muffin alakú tárgyak csodás szín és formavilággal ajándékoznak meg bennünket. A babakék, babarózsaszín élénk piros, fehér és zöld árnyalatok ínycsiklandó hatásúak. 

  Karácsonyi trend 2022 - Erdei karácsonyi stílus

  A következő 2022-es karácsonyi trendet a nyugodt erdei hangulat ihlette. A Moha és zuzmó illata kering a levegőben, az őzikék, rókák és szarvasok legelésznek, a madarak csiripelnek. A meleget sugárzó barna tónusok és a buja zöld színek az erdők pozitív kisugárzását hozzák el otthonunkba.

  karácsonyi trend 2022 - erdei stílus

  Az arany stílusjegyek finomítják az idilli környezet természetességét. Az erdőben élő karácsonyi állat figurák és különböző zöld árnyalatú növények találhatók a dekorációban és életre keltik a karácsonyi asztaldíszt, vagy ajtódíszt. Néhány melegfehér kültéri fényfüzér használata pedig kiemeli a barnás színek kontúrjait is.

  Karácsonyi trend 2022 - A természet ihlette

  Ahogy a tél közeleg, úgy rövidülnek a nappalok és érezzük a hideg szél fuvallatát. A finom, földszín barna tónusok feketével és fehér tónusokkal kombinálva természetes légkört teremtenek ebben a hideg időszakban.

  Karácsonyi trend 2022 - tiszta természet

  A különböző szárított füvek és bolyhos növények, az arany árnyalatok egyszerű, naturális és letusztult dekorációs lehetőséget nyújtanak 2022 karácsonyán is.

  Luxury Christmas -  Karácsonyi trend 2022 luxus kivitelben

  Vannak, akik nem elégednek meg a hagyományos és egyszerű divat irányzatokkal, hanem mindíg valami különleges kihívó és luxust minden nemében visszaadó dekorációs trendeket keresi. Jó hírünk van a számukra, hiszen idén a különleges, minden ízében luxust árasztó irányvonal is divatos. Az éjkék színek, a magasfényű fekete és fehér színű kiegészítők elegáns kombinációja arany árnyalatokkal ragyog majd egy különös, nemes atmoszférát létrehozva.

  Karácsonyi trend 2022 - luxury christmas

  Ez az elbűvölő és a luxust minden ízében tükröző karácsonyi trend játékos karácsonyi figurái, kivitelével lényegre törő és aki meglátja, számára egyértelmű lesz, hogy nem akárhová érkezett.

  Karácsonyi trend 2022 - A jeges, havas természet színei

  Mai rohanó világunk egyre pörgősebb és hektikusabb lesz, ami azt eredményezi, hogy méginkább vágyunk a nyugalomra és megtanuljuk értékelni a meghitt és nyugodt pillanatokat. A téli hideg és jeges stílus a fagyott zúzmarát a befagyott tó halvénykék színét a jégcsapok és a hó fehérségét adja vissza otthonunkba.

  karácsonyi trend 2022 - jeges természet

  A lágy és természetes gyöngyház és ezüst színek a kék árnyalataival együtt használva egyszerű, természetes nyugalmas légkört teremtenek és biztosítják a maximális feltöltődést, hogy erőt és új energiát nyerjük a karácsonyi vakáció idején. Ebbe a kompozícióba nyugodtan csempészhetünk egy kis zöldet is, még természetesebb hatást fog kelteni. Ez a karácsonyi trend igazán népszerű lesz 2022-ben.

  Karácsonyi  trend 2022 - Romantikus karácsony

  Évek óta népszerűek a púder színű karácsonyfadíszek. Azoknak akik szeretik a nyugalmat, de karácsonykor sem szeretnének lemondani a szenvedélyes és érzéki stílusokról, azoknak bátran ajánljuk az érzéki rózsaszínt párosítani a barackvirág színű kamélia gömbökkel és a vadvirágos, mályva színű kellékek intenzíven fognak hatni az érszékszervünkre.

  karácsonyi trend 2022 - romantikus

  A különböző virág formás kiegészítők és díszek igazán érzékivé teszik a szeretet ünnepét.

  Karácsonyi trend 2022 - Amerikai karácsonyi stílus

  A tengeren túlon már évtizedek óta nagy jelentőséggel bír a karácsonyi időszak. Az emberek monumentális dekorációkkal és karácsonyi világítással próbálják felülmúlni önmagugat, de legalább a szomszédot. Nem csoda, hogy megnőtt a kereslet az amerikai stílusú dekoráció iránt Európában is, hiszen napjainkban sokan fontosnak tartják, hogy megmutassák, hogy ők a legnagyobb karácsony rajongók a környéken. A legnagyobb karácsonyi trend 2022-ben az amerikai stílus lesz.

  karácsonyi trend 2022 - amerikai stílus

  A nagy méretű viágító táblák, a kültéri fényfüzérek és a hagyományos piros-fehér-zöld árnyalatokban pompázó kiegészítők mellett a felfújható karácsonyi kültéri világító figurák megannyi lehetőséget adnak azok számára, akik látványos és trendi USA karácsonyi dekorációt szeretnének kreálni.

  Karácsonyi trend 2022 összefoglaló

  Úgy gondoljuk, hogy ezek a különleges karácsonyi trendek minden stílus kedvelőjének segítenek abban, hogy inspirációkat szerezzenek az ünnepi készülődéshez és dekorációkhoz. A számos új kompozíció, tónus és forma segít abban, hogy teljes mértékben testre szabhassuk a lakás és a kert dekorálását 2022 karácsonyát is. 

  Nézd meg a legújabb karácsonyi trend 2022 videónkat!

  Amennyiben a legújabb, 2022-es karácsonyi trendekhez keresel termékeket, nézz szét karácsonyi dekorációink között, ahol már augusztus végétől várunk a legdivatosabb karácsonyi cikkekkel.