Kosár
Összesen:
0 Ft
 • EB 2024 Szurkolói termékek
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Karácsonyi ötletek és inspirációk

  A 2022-es karácsony színei

  2022.05.05 18:30
  A 2022-es karácsony színei

  A dekoratőrök minden évben megálmodják az aktuális karácsony színeit. Nincs ez másként 2022-ben sem. Mi a deconline-nál nem csak a 2022-es karácsonyi trendeket mutatjuk meg hanem azt is, hogy mik lesznek a 2022-es karácsony szinei. Ha érdekelnek a trandícionális piros, arany, ezüst színeken kívül az aktuális divatos karácsonyi színvilágok és árnyalatok, akkor érdemes végignézned, hogy mik lesznek a ternd színek 2022 karácsonyán.

  A 2022-es év karácsonyi színei az éjkék, kamélia, fenyőzöld, karácsony piros, szikrázó arany, vadvirág és fagyos akác. Mi Deconline.hu-nál minden évben, már januárban tudjuk, hogy milyen árnyalatok és tónusok lesznek népszerűek az adott évben, hiszen karácsony specialstaként ez a szakmánk. Most nézzük 2022-es karácsony színeit és a karácsonyfadísz trendeket bővebben.

  A Karácsony színei folyamatosan változnak. Az új lakberendezési trendek által a tervezők megszólítják a fogyasztókat, amikor új színeket mutatnak be és ezek a stílusok és színek a karácsonyi időszakban is jellemzőek az adott évben. Minden évben kitalának új kompozíciókat és megjelenést, ami a karácsonyi dekoráció színein is visszaköszön, így friss és divatos maradhat a lakás kinézete karácsonyi időszakban.

  Ezek mind elbűvölő színek, szemet gyönyörködtető árnyalatok és hagyományos stílusok újragondolása jellemzi az idei karácsonyi színeket.

  Karácsonyi dekoráció

  Az ikonikus karácsonyfa sokaknál manapság már inkább művészati alkotás, ezért ebben a szezonban, tükrözve a különböző ízléseket és személyiséget elszakadva a hagyományosszínektől élénk és különleges színekkel tehetjük egyedi műalkotássá a karácsonyfánkat. Most bemutatjuk a 2022-ben divatos karácsony színeit.

  A kamélia 

  A kamélia egy nagyon különleges színű virág. Se nem rózsaszín, se nem púder, mégis ha ezek az árnyalatok számodra tetszenek, akkor ez a színvilág nagy valószínűséggel nagy kedvenced lesz. Elegancia, kifinomultság jellemzi ezt a karácsonyi színt. Remekül kombinálható fehérrel, de aki a kontrasztosabb dolgoktól nem ilyed vissza, próbálkozhat a fekete színnel párosítani. Nagyon különleges és semmihez nem hasonlítható, mégis esztétikus komibináció lehet.

  Előnye: Különleges karácsonyi szín, trendi, letisztult, modern.

  Hátránya: Korlátozottak a színek kombinációs lehetőségei.

  Karácsony színei camelia

  Éjkék, másnéven Night blue

  2022-ben nagyon népszerű szín a lakberendezők körében, bár ez a szín már 2020-ban is jelen volt a külföldi karácsonyi katalógusokban. Ennek a színnek a használata markáns de mégis elegáns díszítést tesz lehetővé. Remekül kömbinálható az arany színnel, ahogy a képeken is látszódik. Ajánljuk mindazoknak, akinek egyénisége határozott, de mégsem szeretne fekete gomböket a karácsonyfára.

  Előnyei: elegáns, határozottságot sugall. Jól kombinálható más színekkel.

  Hátrányai: Nem biztos, hogy kisgyerekek ilyen színű karácsonyfáról álmondnak.

  2022-es karácsony színei - éjkék

  Arany újragondolva - ragyogó arany

  A karácsony egyik jellegzetes színe az arany. Szerencsére a technológia fejlődése a karácsonyi termékeket is érinti, ezáltal manapság sokkal valósághűbb színárnyalatokat tudnak a gyártók produkálni. 2022-ben új szín a ragyogó arany, ami sokkal inkább hasonlít a valódi aranyhoz, mint a sima arany karácsonyfadíszek. Ez a karácsonyi szín tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik az eleganciát és a luxust. Ez az új arany szín valóban olyan, mintha valódi arany gömbök lógnának a karácsonyfán. 

  Előnye: Csodás arany hatás. Lenyűgözően csillog. Matt és fényes kivitelben is elérhető.

  Hátránya: -

  2022-es karácsony színei - fénylő arany

  Karácsony piros - Tradícionális szín felfrissítve

  Ez az egyik kedvenc karácsonyi színűnk ebben az évben! Ha rajongasz a tradícionális karácsonyi színekért, akkor Christmas red színű díszeket is szeretni fogod. A tervezők újragondolták a piros színt és egy új színárnyalattal hozakodtak elő, ez pedig a karácsony piros. A piros az egyik jellegzetes karácsonyi szín, ezért nem lehet megkérdőjelezni, hogy van-e helye a karácsonyfán. Ez az új színárnyalat pedig frissességet ad a karácsonyfának, anélkül, hogy le kellene mondanunk a tradícionális színvilágról.

  2022-es karácsony színei - karácsony piros

  Fenyőzöld

  Zöldet a zöld fára? Naná! Ez az új ünnepi színárnyalat sokaknak értelmetlennek tűnhet. Felmerül a kérdés, hogy minek rakjunk fenyőzöld színt a karácsonyfára, hisz nem fog látszani semmi. Megnyugtatunk mindenkit, hogy bátran használjátok ezt az új színt, mert csodás karácsonyfátok lesz segítségével. Tökéletesen látszódni fognak a díszek és ez nemcsak a különleges fényhatásoknak köszönhető. 

  Előnye: Modern, különleges, markáns szín.

  Hátránya: Talán annak lehet csak zavaró, aki szereti a nagy kontrasztokat.

  2022-es karácsony színei - fenyőzöld

  Eucalyptus - A legújabb karácsonyi szín 2022-ben

  Ez a szín annyira új, hogy sajnos lifestyle képet sem tudtunk feltenni, csak a szín katalógusképét. Várhatóan szeptemberben érkezik belőle az első szállítmány, így akkor tudunk prezentálni eucalyptus színű karácsonyfás képeket. Egyébként ez a szín a másik kedvenc karácsonyi színünk 2022-ben. Csodálatos természetes föld színek elegáns kompozíciója, ami egyébként a 2022-es karácsonyi trend zászlóshajója is. Egy világosabb és egy jötétebb színárnyalat tökéletes párosítás azoknak, akik valamú újra és különlegesre vágynak.

  Előnye: Abszolút trendi szín, elegáns, természetes hatású

  Hátránya: Nehezen tudjuk elképzelni kék, rózsaszín, piros színek mellett.

   

  2022-es karácsonyi színei: eucalyptus

  Virágos karácsonyi színek: A fagyos akác és a vadvirág

  Végezetül két különleges karácsonyi színt hoztunk, ami népszerű lehet 2022-ben. Ezek az árnyalatok is újdonságnak számítanak, hiszen a gyártó idén kezdte gyártani ezeket a színeket. A vadvirág három különböző tónusból áll össze a színárnyalat kedvelőinek nagy örömére.  Ebben a kompozícióban a világos barack-púder áranyalattól a sötét bordós, enyhén padlizsánszínű árnyalatok is megjelennek. A fagyos akác pedig a lila egy igazán különleges színárnyalatával nyűgözi le a lilás színek kedvelőit.

  2022-es karácsony új színei

  Mit szólsz hozzá? Neked tetszenek a 2022-es karácsony színei? Neked milyen színű lesz idén a karácsonyfád? Mond el véleményed kommentben!