Végső készletsöprés MEGNÉZEM

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Szezonzáró végső leárazás
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Őszi dekoráció


  Válogass minőségi őszi dekorációs kellékeink közül! Magyarországon egyedülálló öszi dekorációs és halloween termékeket találsz. Nézd meg tök dekorációinkat, vagy válassz néhány őszi kreatív dekorációs kelléket, mellyel pillanatok alatt őszi díszbe boríthatod a lakást! A töklámpások szuperül fognak mutatni az ajtóban, vagy akár a Márton napi felvonuláson is! Prémium miőségű őszi dekorácó kedvező áron, profiktól. Válogass a Deconline több száz őszi tök, őszi figura, girlandok, halloween dekorációk közül!  Fedezd fel a legújabb töklámpásokat, mécseseket és egyéb őszi lakáskiegészítőket is, mellyel színesítheted otthonod a szürke őszi hétköznapokon.

  Bővebben  Őszi dekoráció

  Amikor a nappalok egyre rövidülnek és hűvösebb idők jönnek, ideje letenni a nyári dekorációt, és lecserélni őket az őszi díszekre. Hamarosan őszi díszek és koszorúk díszítik a bejárati ajtókat, a dekorációk pedig az őszi színeket tükrözik majd mindenhol. A jutazsák anyagtól az őszi színpalettákig ezek az egyszerű kiegészítők melegebbé és hívogatóvá varázsolják otthonod. Bármilyen őszi hangulatú díszt keresel nézz nálunk körül, hogy megtaláld a számodra tökéletes beltéri őszi dekorációkat. Őszi dekorációink segítségével igazi autentikus őszi hangulatot varázsolhatsz a betakarítás időszakban! Üdvözöld az őszt szezonális narancssárga színű falevelekkel, termésekkel, tökökkel.

   

  Az őszi dekoráció színei

  Az őszi dekoráció jellegzetes színei a barna, narancssárga, sötét zöld és ezek különböző árnyalatai. Ezekkel az őszi színkombinációkkal meghitt hangulatot teremthetünk otthonunkban az őszi hónapok során.

  Az ősz egy csodaszép évszak, amikor a fák lombjai szint váltanak és narancssárgás vöröses árnyalatokban pompáznak. Szemet gyönyörködtető látvány, amikor andalogva sétálunk a parkban az őszi fák lombjai alatt. Az őszi dekorációt Elődjeink is előszeretettel használták. A különböző jellegzetes őszi terméseket, tököket, szőlőket, szőlő levelet, juharfa levelet, gesztenyét és más dekorációs terméseket használtak a kert és a lakás dekorálására. Különböző díszeket készítettek kukorica csutkából, napraforgóból és más rendelkezésre álló növényekből.

   

  A modern őszi dekoráció napjainkban.

  Számtalan lehetőségünk van arra, hogy autentikus őszi hangulatú díszeket készíthessünk. Ezekben segítségedre lesznek őszi dekorációs kellékeink, melyekkel saját magad elkészítheted az őszi ajtódíszt, kopogtatót, asztaldíszt és más kézzel készített őszi dekorációkat. Az őszi szezon gyönyörű színeiről és textúráitól népszerű. Miért ne vihetnéd be ezeket otthonodba? Vágj le ágakat a fákról, és helyezd el őket egy üvegvázában, hogy egy egyszerű, mégis hiteles őszi dekorációt kapj. Tekerd körbe és kösd össze egy őszi mintás szalaggal, hogy egy egyszerű, de nagyszerű őszi asztaldísz legyen a végeredmény.

   

  Öszi dekorációs kellékek

  A különböző szintetikus és száraz növények, dekorációs termések, levelek, díszfüvek, szőlőlevelek, borostyán girlandok remek hangulatban hozhatják a lakást.

   

  Őszi tök dekoráció

  A sütőtök az őszi időszak jelképes növénye. A tököt persze nem csak megehetjük, hanem dekorációs célra is használhatjuk, mert viszonylag sokáig megőrzi színét és formáját. A tök éppen ezért nagyon népszerű a dekoratőrök és kreatívok körében. Webáruházunkban számtalan ötletes és különleges kerámia, plüss, papír anyagból készített őszi tök dekorációt találsz.  Az apró méretű tökök kiválóan alkalmasak ajtódíszek és egyéb kézzel készült őszi dekorációk bedíszítésére. A nagyobb méretű dekorációs tököket pedig a lakásban, a bejárati ajtó előtt, a tornácon, vagy akár a kertben is elhelyezheted.

   

  Töklámpások

  Világító töklámpásaink segítségével remek őszi hangulatvilágítást teremthetsz a lakásban vagy akár a kertben. A töklámpásokat előszeretettel készítik október végén. Kínálatunkban számos segédeszközt, sablont, tökfaragó készletet is megtalálsz, hogy elkészíthesd te is otthon a sütőtökből készült lámpásod.

   

  Őszi világító dekoráció

  A led-es töklámpások és mécsesek mellett számtalan őszi világító dekoráció áll rendelkezésedre. ilyenek például a led mécsesek, a tökös fényfüzérek, tök alakú lampionok és napelemes lámpák. Mindezáltal számos lehetőséged van a lakáson kívül-belül őszi hangulatot teremteni.

  Az őszi időszakban két jelentős ünnep is van az egyik a Halloween, a másik pedig a Mindenszentek. Utóbbinak Magyarországon nagyobb hagyománya van, mint a Halloweennek.

   

  Halloween dekoráció

  A halloween dekoráció egyre népszerűbb hazánkban is, éppen ezért számos Halloween dekorációt találsz nálunk.

   

  Mindenszenteki kellékek

  Méltóképpen emlékezhetsz meg szeretteidről kegyeleti termékeink segítségével. Sírdíszeink, angyal figuráink, koszorú alapjaink között válogathatsz. Idén újdonság kínálatunkban a napelemes sírdísz, melyek csoda szépek. Nézd meg kínálatunkban.

   

  Őszi lámpások

  Őszi lámpásaink is remek dekorációs lehetőséget kínálnak, amiket szintén elhelyezhetsz a lakás egy pontján a nappaliban, vagy a bejárati ajtó mellett.

   

  Őszi figurák

  Őszi dekorációs kínálatunkban természetesen őszi figurákat is találsz, melyek az őszre jellemző formákban pl. süni, gomba, boszorkány, madárijesztő, kisfiú és kislány formában jelennek meg. Csa arra várnak, hogy fedezd fel őszi dekorációink óriási kínálatát!

   

  Őszi dekorációs kellékek

  Az ősz lehetőséget nyújt, hogy szabadon engedjük fantáziánkat és elővegyük a kreativitásunk, hiszen több időt töltünk benn a házban, így van elég időnk egy kis kreatív őszi alkotásra is. Az őszi dekorációs kellékek az apró ragasztós tökök, öntapadó őszi figurák, őszi termések és levelek mind olyan hasznos őszi dekorációs kellék, ami segít tökéletesen egyedi őszi alkotásokat létrehozni. Nézd meg őszi dekorációs ötleteinket is, ahol rengeteg inspirációt, hasznos és kreatív őszi és halloween ötletet is találsz.