Kosár
Összesen:
0 Ft
 • EB 2024 Szurkolói termékek
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Karácsonyi falu kellékek


  A karácsonyi falu egy olyan karácsonyi dekoráció, ami egy igazi hangulatos ünnepi faluhoz hasonlít. A karácsonyi falu dekorációt saját magunk rendezhetünk be és benépesíthetjük miniatűr házakkal, figurákkal, emberekkel, kutyusokkal, jelzőtáblákkal, utcai lámpákkal, apró miniatűr fenyőfákkal. Fedezd fel a legújabb különleges karácsonyi falu jellegzetes kellékeit, figurákat és kiegészítőket! Kínálatunkban az óriási karácsonyi faluktól a legkisebb apró miniatűr karácsonyi falu figurákig mindent megtalálsz. Mini fenyőfák, LED házak, prémium karácsonyi falu szettek várják, hogy segítségükkel megidézhesd a deconline karácsonyi falu csodás világát.

  Bővebben  A karácsonyi falu

  A karácsonyi falu egy igazi téli, hangulatos települést tár szemünk elé. Ezek a miniatűr karácsonyi makett települések tökéletesen tükrözik a karácsonyi falu és vásárok mesés hangulatát. Ezek a téli makettek tulajdonképpen miniatűr életképek melyek élethűen tükrözik a karácsony szellemét és a meghitt atmoszféráját.

  karácsonyi figura szett

  Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a karácsonyi falu kellékek. Vásárlóink széles körben keresnek karácsonyi falu kiegészítőket és kellékeket: miniatűr karácsonyi házikó, apró fenyőfákat és karácsonyi falu figurákat, amelyekkel egyedivé varázsolhatják saját kezűleg elkészített karácsonyi falujukat

   

  A karácsonyi falu látványos dekoráció

  A karácsonyi falu egy rendkívül látványos téli dekoráció. A karácsonyi falut te is elkészítheted, csupán néhány apró kiegészítőre van hozzá szükséged. Megmutattuk, hogy a karácsonyi falu készítése remek móka felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A karácsony előtti várakozás időszakában te is egyszerűen elkészítheted egyedül vagy akár a gyerekek társaságában ezeket a Miniatűr világokat.

  Karácsonyi falu kellékek

  karácsonyi falu kellekek

  Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen karácsonyi falu kiegészítők közül választhatsz. A karácsonyi falu szettek több darabos dekorációs kellékek, melyek általában házakat, fenyőfákat, különböző makett figurákat, jelző táblákat és akár LED világítást is tartalmaznak. A karácsonyi falu szettek gazdaságos választás lehet akkor, ha most kezdesz neki karácsonyi faluhoz. Ezek a karácsonyi falu szettek több méretben is kivitelben is rendelkezésedre állnak ízlésedhez és pénztárcádhoz igazodva magad választhatod ki, hogy milyen stílusú karácsonyi falut szeretnél.

   

  Karácsonyi falu alapok

   karácsonyi falu alap

  A karácsonyi falu alapok remek talajt kínálnak kisebb és közepes méretű karácsonyi faluk számára, de a már meglévő nagyobb terepasztalhoz is remekül használhatók kiegészítő tereptárgyként. A karácsonyi falu alapok több színben is rendelkezésedre állnak és kiválaszthatod a megfelelő méretet a falu lakóinak.

   

  A karácsonyi falu figurák

   karácsonyi falu figura

  Karácsonyi falu figuráink segítségedre lesznek hogy benépesítsd velük a téli falut. Itt különböző kisméretű ember figurák, miniatűr állatfigurák, jelzőtáblák, aranyos karácsonyi motívumok, például Mikulás, hóember és a télre jellemző egyéb momentumok is megtalálhatók. Ilyenek a szánkózó kisgyerek az apukájával, vagy a levélküldő gyerekek is nagy népszerűségnek örvendenek a karácsonyi falu rajongók körében. Kínálatunkban természetesen találsz karácsonyi falu figura szetteket is, melyek remek lehetőséget kínálnak azoknak, akik most ismerkednek a miniatűr téli világgal.

   

  Karácsonyi falu dioráma

  A karácsonyi diórámák tulajdonképpen olyan karácsonyi életképek és egyszerűsített karácsonyi faluk melyek LED világítással vannak ellátva és különböző méretben választhatsz közülük. A karácsonyi diorámák remek kiegészítői lehetnek a karácsonyi falunak de akár önmagában is használhatóak ha nem szeretnél bajlódni egy nagyobb dekorációval. Különlegességük, hogy némelyik mozgó efektekkel mégjobban szemlélteti a karácsonyi hangulatot és élettel tölti meg a falut. A profi karácsonyi falu dekoráció készítői minden évben kiegészítik, bővítik a már meglévő téli falujukat pár újdonsággal . Lehetőségeik szerint beszereznek néhány új diorámát, vagy apró figurát, mini fenyőfákat.

   

  Mini fenyőfa karácsonyi faluhoz

   mini fenyőfa

  A miniatűr fenyőfák talán a legnépszerűbb karácsonyi falu kellékek. Ezek az apró méretű dekorációs fácskák remekül alkalmazhatók és használhatóak bármilyen karácsonyi falu készítésénél. A mini fenyőfák szintén elérhetőek gazdaságos, több darabos szettben is. Itt több darabot is, vagy akár komplett erdőt tudsz elhelyezni a miniatűr karácsonyi világodba, A kis községek melletti erdős részeket könnyedén berendezheted velük.

   

  Műhó karácsonyi faluhoz

  Ez a dekoráció minden karácsonyi faluban megtalálható. A műhó általában apró csillámos, vagy flokkolt, porszerű, esetleg spray formájában áll a dekoráció rajongók rendelkezésére. Segítségével rendkívül könnyen varázsolhatsz havas tájat a a karácsonyi falunak.

   

  Karácsonyi falu fényfüzérek

   karácsonyi falu fényfüzér

  Karácsonyi falu fényfüzérek speciális fények, amik csodás hangulattal töltik meg karácsonyi község utcáját. Válasz különböző világító kandeláber füzérek vagy mini utcai lámpás füzérekből, melyeket egyszerűen, elem segítségével üzemeltethetsz és remek hangulatot kölcsönöznek minden karácsonyi falu számára. A lelkes dekoratőrök gyakran használnak micro LED fényfüzéreket a karácsonyi falu elkészítésénél. Ezek nagy előnye, hogy láthatatlanul tudunk dekorálni a terepasztalon. Ez azt jelenti, hogy fényekkel tölthetjük meg a kis karácsony életképet, viszont a kábelezés láthatatlan marad.

   

  Karácsonyi vonat szettek

  karácsonyi vonat

  A karácsonyi játékvonat szettek szuper hangulatot kölcsönöznek a karácsonyi falunak. Ki ne vágyott volna gyerekként egy játékvonatra?  Vonat szettjeinkkel most valóra válthatod

  gyerekkori álmaid! Ráadásként ezt az álmot használhatod a karácsonyi falu dekorációhoz is. Karácsonyi játék vonat szeretteinket egyszerűen pillanatok alatt elhelyezheted a karácsonyi falu asztalán és igazi karácsonyi hangulatot teremtenek.

   

  A karácsonyi falu hangulata

  A karácsonyi falu egy igazi karácsonyi faluhoz hasonlóan van berendezve. Emberek beszélgetnek az utcán, a gyerekek játszanak a hóban, havas házikók világítanak, akárcsak egy igazi téli faluban. Pezsgés, nyüzsgés és a karácsonyi faluk hangulatára jellemző meghitt és varázslatos pillanatokat adja vissza számunkra.

  Megmutatjuk hogy csináld! Építs karácsonyi falut saját kezűleg karácsonyi falu kellékek segítségével!

  Az igazi karácsonyi mese. Így jellemeznénk a karácsonyi falukat.
  A karácsonyi falu kellékek tárháza végtelen. Az alap darabok, például ház, templom  fenyőfa, talán már minden háztartásban megvannak, nem is hinnénk, milyen csoda születhet belőle! A karácsonyi falu kellékek pár éve már elérhetőek kis hazánkban is. Viszont idén valami újjal készültünk! Kandeláberek, karácsonyfák, rendőrség, tűzoltóság, jégkorcsolya pálya, szánkózó gyermek, szerelmespárok, egyszóval nálunk minden megtalálható, ami egy igazi, szívet és lelket melengető karácsonyi faluhoz szükséges!