Kosár
Összesen:
0 Ft
 • EB 2024 Szurkolói termékek
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Karácsonyi világítás ötletek

  halloween dekoráció
  karácsonyi dekoráció ötletek
  Karácsonyi dekoráció saját kezűleg
  Karácsonyi érdekességek
  Karácsonyi világítás ötletek
  Kültéri világítás
  Szűrés törlése

  Vissza a blog főoldalra

  Fedezd fel karácsonyi világítás tippjeinket, ötleteinket és inspirálódj a karácsonyi világítások világában! Ötleteink mellett érdemes szétnézned minőségi karácsonyi világítás kínálatunkban, ahol számtalan káprázatos ünnepi világítást találsz az okos karácsonyi fényektől a gyönyörűen csillogó jégcsap fényfüzérekig. Ne feledd! A Deconline.hu-nál egész évben karácsony van, így ha érdekelnek a karácsonyi fények, akkor érdemes évközben is ellátogatni hozzánk, mert egész évben friss tartalmakkal várunk!

  Miért bukik meg annyi fényfüzér az ITM teszteken?

  A karácsonyi időszakban a vezető hírportálok minden évben lehozzàk, hogy mennyi megbízhatatlan fényfüzér bukott meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium tesztjei során és ezek az aránya általàban megdöbbentően magas. Utána jártunk egy kicsit a dolognak, hogy egy átlagos fogyasztónak mennyire kell aggódnia, hogy rossz minőségű fényfüzért kap, hiszen a tesztek alapján 10-ből 7 fényfüzér nem megbízható, ami első ránézésre kétségbeejtő szám.

  Így használd a karácsonyi világítást a válság idején!

  Itt az év legnagyobb dekorációs időszaka, de sajnos ezt is beárnyékolja látszólag az orosz-ukrán háború, de nem kell kétségbe esni! Mutatunk tényeket és számokat is, de először nézzük meg, hogy miként vélekedtek ti fogyasztók.  A gazdasági válság ellenére rengetegen készülnek a karácsonyra. Adunk néhány tanácsot, spórolást ötletet, hogy miként tudod gazdaságosan üzemeltetni az ünnepi fényeket.

  Kültéri fényfüzér rögzítése lépésről lépésre

  Gondot okoz a kültéri fényfüzérek esztétikus felrakása? Mutatjuk hogyan csinálják a profik! 

  A Karácsony közeledtével egyre sűrűbben álmodozunk róla, hogyan is nézne ki álmaink háza, udvara fénypompában úszva, de visszatart bennünket a sok-sok idegeskedéssel eltöltött idő. A legnagyobb problémát az jelenti legtöbbeknél, hogy nem tudják pontosan, hogyan is rögzítsék stabilan és biztonságosan kültéri fényeket. Adunk pár bevált tippet a kültéri fényfüzér rögzítéséhez, amivel néhány lépésben egyszerűen felszerelheted szinte bárhová a kültéri ünnepi világításokat, hogy ne morgolódással teljen ez a szép időszak.

  10 meseszép karácsonyi világítás ötlet kültérre

  Szeretnéd egyedivé tenni otthonod és kerted a karácsonyi időszakra? Mutatunk neked 10 tippet, hogyan varázsolj különleges hangulatot a szabadban eltöltött időhöz is. Reméljük, hogy tetszenek majd kültéri karácsonyi világítás ötleteink és hasznosítani tudod majd az ünnepi dekoráció elkészítése során.

  Így rögzítsd egyszerűen a fényfüzért az ablakra

  Te is jártál már úgy, hogy szeretted volna fényfüzérrel feldíszíteni az ablakot, de nem akartad összefúrni vagy ragaszttgatni a nyílászárókat, vagy a falat, homlokzatot? A kültéri világítással való ablak díszítés legnagyobb problémáját a fényfüzérek okozzák, hiszen a legtöbbször csak szezonálisan pl. karácsonykor használjuk és nem szeretnénk, ha utána ott maradna a nyoma. Mutatunk néhány egyszerű tippet, amivel esztétikusan, gyorsan és egyszerűen rögzítheted az égősort nem csak az ablakra, hanem bármilyen sima felületre.

  Az áram nem játék! Milyen karácsonyi világítást válasszak?

  A Karácsony közeledtével számos "kihagyhatatlan" és csábító ajánlat jön velünk szembe. Látszólag nagyon alacsony áron juthatunk hozzá a karácsonyi égősorhoz, jégcsap fényfüzérhez. Vajon megéri? Cikkünkből kiderül! És az is, hogy mire kell odafigyelni a karácsonyi világítás vásárlásakor. A veszélyes égősorok listája a cikk alján található.

  10 megdöbbentő és vicces karácsonyi világítás

  A karácsonyi világítást sokan túlzásba viszik, néhányan ebben is a poént látják. Mutatunk 10 megdöbbentő és vicces karácsonyi világítást. Ebööl ötletet is merthetsz, illetve elrettentő páldák is vannak benne.