max-height: 28px; max-height: 28px;  A GLS és Packeta mellett már Foxpost automatába is kérheted rendelésed! 

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Karácsonyi dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Karácsonyi ötletek és inspirációk

  10 meseszép karácsonyi világítás ötlet kültérre

  2022.06.08 11:11
  10 meseszép karácsonyi világítás ötlet kültérre

  Szeretnéd egyedivé tenni otthonod és kerted a karácsonyi időszakra? Mutatunk neked 10 tippet, hogyan varázsolj különleges hangulatot a szabadban eltöltött időhöz is. Reméljük, hogy tetszenek majd kültéri karácsonyi világítás ötleteink és hasznosítani tudod majd az ünnepi dekoráció elkészítése során.

  Kültéri karácsonyi világítás ötletek

  Nincs is annál felemelőbb érzés amikor a hideg téli estéken hazaérve káprázatos fények fogadnak, amik a házra, kerti növényekre lettek feleszerelve. A karácsonyi világítás a legszebb dolog, amivel felvillanyozhatjuk a házat és kertünket az ünnepek közeledtével. Nézd meg, hogyan használhatod okosan a karácsonyi kültéri fényfüzéreket. és különböző dekorációs világításokat a ház feldíszítésére.

  1. Világító girlandok a bejárati ajtó körül

  Vendégeid karácsonyi hangulatát nagyban feldobja egy szépen, ízlésesen feldíszített bejárati ajtó, így boldogan lépnek be otthonodba. Ehhez nincs másra szükséged csak egy szép girlandra, ami lehet sima egyszínű zöld, havas, fehér vagy termésekkel, tobozokkal díszített is.

  Ezt kiegészítheted karácsonyi gömbökkel, díszekkel, kis ólomkatonákkal, angyalokkal és természetesen egy szép kültéri fényfüzérrel. Engedd szabadjára fantáziád, így lesz egyedi és különleges a bejárati ajtód. Rögzítéshez használhatsz csavaros fixen rögzített, öntapadós és tapadókorongos kampókat is.

  LED girland a bejárati ajtó körül

  2. Tekerj fényfüzéreket az oszlopokra

  Egy szép és egyedi megoldás a terasz és épület oszlopainak díszítése, különleges, varázslatos hatást kelt, mintha egy díszes fényoszlop tartaná tetődet. Függőlegesen lelógatva használhatunk fényfüggönyt, de spirál alakban felhelyezve is látványos hatást érhetünk el kültéri füzérekkel. Girlandokkal és kis díszekkel tehetjük látványosabbá az összképet.

  Kültéri fényfüggöny oszlopra

  Rögzítésképp az oszlopaink alján és tetején alkalmazzunk megfelelő hosszúságú gyorskötözőt, amihez rögzíteni tudjuk kiválasztott díszeinket, füzérjeinket.

  Kültéri fényfüzér oszlopra

   

  3. Díszítsd fel a fákat, tujákat, bokrokat

  Fáink, fenyőink, tujáink feldíszítésével egy kültéri karácsonyfát varázsolhatunk kertünkbe, ezzel a karácsonyi hangulatot még jobban kicsempészhetjük otthonunkból az udvarunkra. Szemet gyönyörködtető egy kültéri fényfüzérrel feldíszített fenyő vagy tuja is az udvaron, de ha például a bokrokat, sövényeket is megtiszteljük egy fényháló felhelyezésével, akkor tényleg egyedi látványt érhetünk el.

  Karácsonyi világítás ötletek - növények, fák megvilágítása

  4. Ereszcsatorna feldíszítése fényekkel

  Az ereszcsatornánkra helyezett sorolható fényfüzérekkel mézeskalács házikóvá varázsolhatjuk otthonunkat. A fény kiválasztásánál is csak képzeletünk szabhat határt. Hidegfehér, melegfehér, színes, de akár jégcsap fényfüzért is választhatunk, vagy ezek bármilyen kombinációját.

  Felhelyezése gyorsan és egyszerűen fényfüzér rögzítéséhez használható kellékekkel pl. csatornacsipesszel kivitelezhető, melyet 50 centiméterenként kell a csatornára helyeznünk és ebbe akasztjuk a kiválasztott kültéri karácsonyi világításokat.

  Karácsonyi világítás - ereszcsatorna fényfüzér

  5. Szúrj le néhány világító cukorbotot a kertben

  A cukorbot hosszú évek óta a karácsonyi időszak egyik népszerű jelképe. Beszerezhető belőle világító, földbe szúrható cukorbot világítás, melyet például egy fa vagy kisebb örökzöld bokor köré helyezve gyönyörű látványt érhetünk el. Ha több szettet veszel akkor a járda mellett sorban igen impozáns karácsonyi díszvilágítást érhetsz el vele.

  Természetesen a cukorbotok beszerezhetők fényfüzér formában is, mely az ablakokon vagy korlátokon is ízlésesen mutatnak.

  Karácsonyi cukorbot világítás

  6. Helyezz el lámpásokat a kerti különböző pontjain

  A lámpások igazi meghitt hangulatot varázsolnak otthonunkba. Rájuk tekintve rohanó világunk lelassul és mélyről jövő nyugalmat érzünk. A választék hatalmas, de megéri böngészni karácsonyi lámpás kínálatunkban és beszerezni egy ilyen gyöngyszemet, ami ünnepi otthonunk dísze lehet.

  Létezik fa, műanyag és fém kivitelű lámpás is, attól függően, hogy kültéri, vagy beltéri használatra tervezzük. Átlátszó vagy festett üveges, sőt még vízkeveréses változatot is választhatunk.

  Karácsonyi lámpás

  7. A világító szarvas figurák sosem mennek ki a divatból

  A szarvasok a mikulás segítői. Nélkülük nem lenne a gyermekek arcán az a tipikus utánozhatatlan öröm, amit az ajándékok átadása és kibontása közben láthatunk arcukon. Rudolfék fárasztó munkája előtt tisztelegve mi is állíthatunk egy csillogó, világító szarvast az udvarunkba, de kis kreativitással akár házunk tetejére is, ahol nagyon jól mutat.

  Választhatunk akril anyagból készült világító figurákat is, amik azon felül, hogy időjárás állóak, kialakításuknak köszönhetően úgy ragyognak a sötétben, mint a csillagok. De létezik fém vázra illesztett fénycsőből készített változat is, akár mozgó fejjel, vagy épp a mikulás szánját maga mögött húzva.

  Világító szarvasok

  Ha mégsem a szarvasok mellett döntenénk akkor választhatunk egyéb kültéri karácsonyi világító figurákat is, pl.  hóembert, mikulást, jegesmedvét, de akár mosómedvét is.

   

  8. Kandeláberek a Viktoriánus hangulatért

  A Vintage utcai lámpásokról a régi idők karácsony esti hóesésben tett séták jutnak eszünkbe a parkokban, ahol a kandeláberek meleg fénye igazi békét teremtett szívünkben. Ezt az érzést könnyedén kertedbe varázsolhatod. Ha már van kandelábered az udvarodban akkor egy szépen feldíszített karácsonyi koszorúval, vagy akár egy hatalmas színes masni felhelyezésével máris elérheted a kívánt hatást.

  Karácsonyi világítás - kandeláber

  Azonban beszerezhetsz tipikusan erre az időszakra készített, akár egy karácsonyi jelenetet ábrázoló kandelábert is, sínen guruló vonattal a havas tájon, ahol még hóesést is varázsolhatsz egy gombnyomással.

   

  9. A karácsonyi napelemes lámpák egyszerű karácsonyi világítási lehetőséget kínálnak

  Tavasszal és nyáron kertünk díszei a leszúrható szolár lámpák, lampionok, de a tél és a hóesés beköszöntével sem kell lemondanunk erről a látványról. Hogyan érhető ez el? Mi sem egyszerűbb...

  Mint az év többi hónapjában így télen is kihasználhatjuk a nap áldásos sugarait és estére fényárba öltöztethetjük segítségével kertünket. A megoldást a karácsonyi napelemes lámpák biztosítják számunkra. Csak képzeljük el egy sűrű éjszakai havazás után hazaérve ,a járdánk mellé sorban elhelyezett hóember vagy mikulás formájú leszúrható szolár lámpáink mutatják nekünk az irányt meleg lakásunk bejáratáig a friss havat megvilágítva. Ezen a vonalon pedig tovább haladva beszerezhetünk akár napelemes fényfüzéreket is kertünk díszítésére, így nem kell bajlódnunk a sok hosszabbító kihelyezésével és elrejtésével, ezt a sok vesződséget a nap megspórolja nekünk.

  karácsonyi napelemes lámpa

  10. Az óriási világító koszorúk beragyogják a karácsonyi éjszakákat

  A szeretett zöld, feldíszített koszorúnk helyett ma már választhatunk fém keretre helyezett LED világítással ellátott koszorúkat is különböző méretekben. Az arany színben pompázó melegfehér koszorúnk bevilágítja az előtte elterülő téli tájat, még akkor is ha ablakunkon belül helyezzük el.

  Kisebb méretektől akár a 60 cm átmérőt is elérő csillogó koszorúnkat is büszkén szemlélhetjük ajtónkon, ablakunkban, teraszunkon vagy akár házunk falán is.

  Világító LED-es koszorú

   

  Reméljük ezzel a pár ötlettel egyedivé és különlegessé tudod varázsolni kerted az év egyik legszebb időszakában és szeretteid, ismerőseid ámulva nézik majd munkád gyümölcsét, hisz ilyen karácsonyi hangulatú kerted csak neked van! Ne felejtsd el megnézni karácsonyi kültéri világítás kínálatunkat, ahol ezeket a termékeket mind megtalálhatod, de siess, mert népszerűségük révén gyorsan fogynak. Fontos még megjegyeznünk, hogy a Deconline.hu kizárólag csak a legjobb minőségű, megbízható karácsonyi világításokat forgalmazza, melyekkel aggódásmentesen ünnepelhetjük a szeretet ünnepét.