Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Karácsonyi dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Karácsonyi kültéri világítás


  Prémium karácsonyi kültéri világítás vásárlás online, Magyarország legnagyobb karácsonyi webáruházából. Világító cukorbot világítások, világító szarvasok, világító kültéri figurák óriási választékából választhatod ki a legszebb darabokat, amivel különleges kültéri karácsonyi hangulatot teremthetsz az udvarban.

  Bővebben  Minden kültéri karácsonyi világítás egy helyen. Mi kiválasztottuk számodra a legtrendibb és legszebb karácsonyi kültéri világításokat így neked csak meg kell rendelned és gyönyörködni a csodás látványban. 

  Olyan különleges ünnepi fényeket találsz, amit bátran használhatsz kültéren is, hiszen olyan időjárásálló anyagból készültek, amik ellenálnak a zord időjárás viszontagságainak is, függetlenül attól, hogy elemes, vagy hálózati adapterről működik a termék.

  A karácsonyi hónapok közeledtével tradícionális szokássá vált, hogy az emberek feldíszítik a házat és a lakást. Veszünk néhány kültéri fényfüzért amivel feldíszítjük a kültéri növényeket, fákat és a házat. Különböző karácsonyi témájú világító figurákat helyezünk el a kertben vagy a bejárati ajtó elé. Ezzel méltő módon köszöntjük az ünnepekkor érkező vendégeket és jó érzéssel tölt el bennünket.

  Mivel lehet díszíteni a kertet karácsonykor?

  Számos dekorációs elem közül lehet választani, többek közt a világító led fák csodás karácsonyi hangulatot teremtenek. A Karácsonyi kültéri világító figurák mellett felfújható figurák és más világítással ellátott dekorációk is jól mutatnak majd a kertben.

  A kültéri fényfüzérek közül közkedvelt kültéri karácsonyi világítás a kültéri jégcsap fényfüzér mely különleges fényeffekkel kápráztatja el a nézelődőket. Egyszerűen telepíthető és látványos karácsonyi világítás.

  A bokrokat különböző fényhálókkal is fényárba tudjuk borítani, illetve kiegészíthetjük a kültéri karácsonyi világítást karácsonyi napelemes lámpákkal is. Ezek a világítások nem igényelnek hálózati áromot így gondozásmentesen tudják bevilágítani a kertet akár télen is.

  Tervezd meg a kültéri világítás típusát!

  A kültéri ünnepi világítás tervezése során el kell döntened néhány fontos dolgot, hogy milyen tipusú karácsonyi fények lesznek a neked megfelelő választás. Bármelyik lehetőséget is válaszd nálunk megtalálod a megfelelő ünnepi, karácsonyi világításokat, amivel kellően ünnepi hangulatot csempészhetsz a kültéri helyekre.

  El kell döntened, hogy hagyományos izzós, pl.  E27 fogalaltos kültéri karácsonyi fényfüzérekkel vagy LED fényforrásokkal díszíted a házat vagy a kertet. A hagyományos fények  általában sima Wolfrám számlas izzókkal készülnek, amelyek mindent megvilágítanak a kerti sétánytól kezdve az udvaron lévő fákon keresztül a tetőig. Hátrányuk, hogy a meseszép fényáradat igen okba kerül, mert az áramfogyasztásuk viszonylag sok.

  Ha nem szeretnéd, hogy a karácsonyi fények nagyon megpörgessék a villanyórát és csökkenteni szeretnéd a felhasznált energia mennyiségét, akkor érdemes megfontolni a LED-es karácsonyi fényekre való átállást. Az ilyen típusú fényforrások energiatakarékosak, ugyanakkor segítenek kitűnni a környéken lévő többi otthon közül. Egy biztos: a szomszédok imádni fogják a karácsonyi fények megjelenését, a felhasznált izzó típusától függetlenül.

  Tervezd meg a karácsonyi világítás helyét!

  Fontos, hogy felmérd a kerted és az udvarod adta díszítési lehetőségeket, amit összevethetsz a pénztárcáddal és ez alapján könnyebb lesz megtervezni az ünnepi díszvilágítást. Fontos, hogy meghatározd a költségkeretet, amit ünnepi fényekre szánsz, mert könnyen túl lehet költekezni.

  Vedd figyelembe, hogy vannak-e nagyobb fák, bokrok tuják a kertben és válassz az egyes növényekhez passzoló fényeket. A tujákhoz, fenyőfákhoz, fák lombjaihoz válassz kültéri fényfüzért. Ha van magas törzsű fa akkor érdemes inkább egy 2m vagy akár 3m magas fényfüggönnyel feldíszíteni azokat. A sövényeket és buxusokat esetleg teraszokat.