szolÁRzuhanás! akár -50%  MEGNÉZEM >

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ágyásszegély
 • Napelemes lámpa
 • Szabadidő, Hobby
 • Ajándéktárgy
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Kültéri fényfüzér


  Kültéri fényfüzér óriási választékban a dekoráció szakértőitől a Deconline.hu-n! Kínálatunkban találsz jégcsap fomájú kültéri fényfüzért, LED kültéri fényfüzéreket, karácsonyi kültéri karácsonyi égősorokat, IP44 vízvédett multifunkciós díszvilágítási füzéreket, sorolható kültéri fényfüzér rendszereket is, amit kedved szerint használhatsz a kert és a kültér dekorálásához. Válassz melegfehér, hidegfehér, színes, színváltós időzítős, programozható kültéri fények közül! Fedezd fel a legújabb kültéri fényfüzéreket és használd fel a kültéri fényáradat készítéséhez karácsony közeledtével, vagy akár nyáron is! 
  Kültéri fényfüzér

  A kültéri fényfüzér sokoldalúsága révén az egyik legkedveltebb karácsonyi világítás, amit kültéren használhatsz. Rengeteg fajta karácsonyi kültéri fényfüzér létezik, ezért személyre szabottan tudjuk feldíszíteni velük a házat az ünnepekre. Ismerd meg a kültéri fényfüzér fajtákat és funkciókat, hogy megtaláld a számodra legjobban fekvő karácsonyi kültéri világítást.

  A kültéri fényfüzérek olyan dekorációs világítások, amiket kifejezetten kültérre terveztek. Ezek a fények víz és időjárástűrő kábelozással rendelkeznek és rendszerint IP44 vagy magasabb védetséggel vannak ellátva. Bemutatjuk a kültéri fényfüzérek különböző tipusait, így reméljük, hogy segíteni tudunk abban, hogy kiválaszd a számodra megfelelőt abban at esetben, ha nem tudod eldönteni, hogy milyen kültéri fényfüzért vegyél.

  LED-es kültéri fényfüzér

  Napjainkban a kültéri karácsonyi világítás elképzelhetetlen a modern kültéri LED fényfüzérek nélkül. Előnyük, hogy energiatakarékosak, és jóval hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a régi hagyományos izzós kültéri égősorok.

  A kültéri fénysor kábel színét megválaszthatjuk attól függően, hogy kültéri fenyőfára vagy csatornához, nyílászárókhoz használjuk. Akár a bejárat előtti oszlopokat is szinte láthatatlanul tudjuk vele díszíteni. A kültéri fényfüzérek legfontosabb tulajdonsága, hogy a LED izzók távolsága nem kevesebb 5 cm. A kültéri fényfüzéreken a ledek távolsága általában minimum 10 cm, de ennél távolabb is elhelyezkedhetnek pl a kültéri party fényfüzéreken. Ez alól kivétel a cluster kültéri fényfüzér. Manapság egyre divatosak az úgynevezett süni fényfüzérek, amin az égők egymás hegyén-hátán helyezkednek el. Nem ritka az olyan kültéri fényfüzér amelyen 7 méter hosszan akár 560-800 LED található. Létezik nem sorolható és sorolható kültéri fényfüzér is.

  Kültéri fényfüzér

  Kültéri jégcsap fényfüzér

  Ezeket a fényfüzéreket senkinek nem kell bemutatni. Régebben csak bevásárlóközpontokban, plázákban találkozhattunk jégcsap fényfüzérekkel, de mára a gazdaságos led technológiának köszönhetően megfizethető megoldás lett a lakossági felhasználásban is. Az olvadást imitáló kültéri jégcsap füzérek, vagy a sziporkázó kültéri fényfüzérek csodás ünnepi hangulatot teremtenek, ezért igen közkedvelt dekorációs elemek a karácsonyi időszakban. 

  Sorolható kültéri fényfüzér

  Ha igazán professzinális karácsonyi világítást szeretnél a házra, akkor a sorolható kültéri fényfüzér rendszerek kiválóan alkalmasak egy komplett kültéri dekoráció telepítésére. Kültéri sorolható világítások nagy előnye, hogy teljesen testre szabható és egy adapterrel több fényfüzér is működtethető. Ezzel a rendszerrel nem csak kültéri fényfüzéreket, hanem fényhálókat, jégcsap fényfüzéreket, fényfüggönyöket is tetszőlegesen kombinálhatjuk, akár egymás mellé csatlakoztatva is. A toldókábeleknek, elosztóknak köszönhetően pedig tökéletesen konfigurálhatjuk őket.

  Micro LED-es kültéri fényfüzér

  A drótos kültéri fényfüzér előnye, hogy a micro LED izzók vékóny drótszállal vannak összekötve, ami diszkrétebb megjelenést eredményez. Kiválóan alkalmazható korlátok, tuják, növények stb. dekorálásához a kültérben. A drótnak köszönhetően a kültéri micro led fényfüzér könnyen formázható, és stabilan fog állni a tárgyakon, ezért nem szükséges kábelkötegelő a rögzítéséhez. 

  Kültéri elemes fényfüzérek

  Számos olyan eset adódhat, amikor nem gazdaságos hálózati adapteres fényfüzéreket használni. Ilyen lehet amikor a bejárati ajtót, vagy ablakokat szeretnénk fényfüzérrel feldíszíteni. Ebben az esetben ideális megoldás a kültéri elemes fényfüzér, hiszen nem nem szükséges hozzá hálózati áram és a hosszabbítókkal sem kell bajlódni. Az újgenerációs kültéri elemes fényfüzérek időzítővel vannak ellátva, így maximalizálható az elemek élettartama. Ezekkel a fényekkel akár egy teljes szezont is világíthatunk elmemcsere nélkül. Ezek a fényfüzérek közkedvelt kültéri dekorációk lehetnek akár nyáron is, hiszen különböző szezonális formákkal lehetnek ellátva.

  Napelemes kültéri fényfüzér

  Használj tiszta energiát kerti dekorációs világításként. Ezek a kifejezetten kültérre tervezett fények ötvözik a hálózati áramról működő és az elemes kültéri fényfüzérek tulajdonságait. A napelemes fényfüzér működéséhez nem szükséges hálózati áram, de még az elmek cserélgetésére sem kell odafigyelni. Sötétedésérzékelővel vannak ellátva, így csak akkor kapcsolnak be, ha szükséges. Kompromisszumként meg kell említeni, hogy a kültéri napelemes fényfüzérek valamivel kevesebb fényt bocsátanak ki, mint az áramról működő társai. Ez mellet a fény intenzitása függ a napelemes órák számától, így télen kisebb hatékonysággal működnek.

  Twinkly fényfüzérek

  A karácsonyi kültéri fényfüzérek legujabb generációja. Ezek az okos fényfüzérek mobil applikáció segítségével vezérelhetők és számos fényeffektet, formát és funkciót tudunk vezérelni rajta. Az egyes ledek külön kalibrálhatóak, így akár ledenként különböző színeket állíthatunk be. Ezekkel a kültéren és beltéren is használható fényfüzérekkel tökéletesen testre szabhatjuk a karácsonyi világítást.

  Színes kültéri fényfüzér

  A  kültéri fényfüzérek fukciói

  A kültéri fényfüzérek számos hasznos funkciókkal lehetnek ellátva. Ezek segítenek abban, hogy a számodra megfelelő kültéri dekorációt hozhasd létre.

  • Időzítő: Automata be és kikapcsolás meghatározott időtartamra. Általában 6/18-as osztásban.
  • Világítási mód: A kültéri fényfüzéreken különböző fényeffektus kapcsolható. Futófény, villogás, véletlenszerű, halványulás, folyamatos világítás, és más világítási funkciók.
  • Okos fényfüzérek: A telefonra letöltött applikáció segítségével a fenti funkciók felett különböző animált hatásokat, mintákat tudunk varázsolni a fényfüzér segítségével. 

  Kültéri fényfüzér színek

  Elmondhatjuk, hogy mára szinte bármilyen színben világító kültéri égősort szerezhetünk be. Az okos fényfüzéreknek köszönhetően magunk állíthatjuk be a kívánt színárnyalatot, így akár naponta más-más színben pompázhatnak a kültéri fényeink. El kell mondanunk, hogy a legkedveltebb kültéri fényfüzérek a melegfehér és a hidegfehér színnel világító termékek.

  Milyen színű  kültéri fényfüzért vegyek?

  Ízlésedtől függően széles paletta áll rendelkezésedre: melegfehér, hidegfehér, kék, rózsaszín, színes kültéri fényfüzérekig.

  • Hidegfehér: Enyhén kékes hatású fehér szín. Ezek a kültéri fényfüzérek a legfényesebbek.
  • Melegfehér: Sárgásabb színű kültéri égősorok, amelyek melegebb hatás mellett elegáns megjelenést kölcsönöznek.
  • Színes fényfüzér: A multicolor kültéri fényfüzérek általában 4 alapszínből állnak: Piros, kék, sárga, zöld. 
  • Különleges színű fényfüzér: A kültéri égősorok rózsaszín, kék, zöld, és egyébb divatos színekben is elérhetők.
  • Változtatható színű kültéri fényfüzér: Távirányító, vagy applikáció segítségével állíthatjuk be a színt vagy a szín hőmérsékletét

  Kültéri fényfüzér kábel színe

  Fontos szempont, hogy a kültéri világítás végeredménye esztétikus legyen. Ez alapján megválaszthatjuk a kábelezés színét is, így a kábel nem fog elütni a környezet színétől. A Kültéri fényfüzérek fekete, fehér vagy zöld kábellal is lehetnek szerelve, így ki tudjuk választani külön a fenyőfára, homlokzatra, növényekhez a megfelelő színt.

  Milyen hosszú kültéri fényfüzérre van szükség?

  Ha bizonytalan vagy a kültéri fényfüzér hosszának a megválasztásában, ne aggódj! Segítünk, hogy tökéletes legyen kültéri világítás. A kültéri fényfüzér hosszának helyes meghatározását több tényező is befolyásolja. A ház, vagy épület méretei, milyen terebélyes a kültéri karácsonyfa, sorolható fényfüzér rendszerben gondolkozunk, vagy sima kültéri led fényfüzérben. A legfontosabb az, hogy el kell döntened, hogy mire szeretnéd használni a fényfüzért. 

  A kültéri fényfüzér vásárlása előtt érdemes tervezni egy kicsit. Mérjük fel a távolságokat, vegyük figyelembe, hogy milyen áramellátás áll rendelkezésre az égők megvilágtásához. A kültéri fényfüzérek hossza álatlában hosszabb, mint a beltéri társaiké. Hosszuk 10-70 m között van, de opcionálisan toldókábelt is lehet vásárolni egyes termékekhez.

  A legkedveltebb kültéri fényfüzérek a 35m 50m és a 70m hosszú fényfüzérek. Ezekkel a fényfuzérekkel 500-1000 led működtethető egy adapter segítségével. Kínálatunkban számos hosszú kültéri égősort találsz.

  Amennyiben csak egy-egy bizonyos kültéri helyre tervezünk fényfüzért, akkor kitűnő választás az adapterrel szerelt kültéri LED fényfüzér. Kiválóan alkalmas kültéri karácsonyfák teraszok, ereszcsatornák, és egyéb objektumok megvilágítására.