Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Karácsonyi dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Kültéri led fényfüzér


  Válassz Prémium kültéri led fényfüzérek óriási kínálatából, szakértő eladóktól. Fényfüzéreink biztonságos LED fényforrásnak köszönhetően napjaink egyik legkedveltebb karácsonyi és kültéri világításai. Kínálatunkban kizárólag prémium minőségű, márkás és bevizsgált kültéri led fényfüzéreket találsz.


  Fedezd fel energiatakarékos jégcsap fényfüzéreink széles választékát! Kínálatunkban egészen 30 méter hosszú jégcsap fényfüggönyökig találsz kiváló minőségű termékeket!  Minden amit tudni kell a kültéri led fényfüzérről

  Te is szívesen díszíted fel káprázatos kültéri led fényfüzérekkel a házat és a kertet? Webáruházunkban online, kényelmesen rendelheted meg a legnevesebb gyártók legkedveltebb darabjait. Kizárólag bevizsgált és minőségi kültéri fényfüzéreket találsz, melyek extra biztonságosak, ezért aggodalom nélkül használhatod őket a ház ünnepi kivilágítására.

  A Kültéri led fényfüzérek legfontosabb tulajdonságai

  Ezek a karácsonyi világítások népszerűségüket a tulajdonságoknak köszönhetik. Számos előnye van a hagyományos izzószálas égősorokkal szemben

  • A Kültérre tervezett led fényfüzérek alacsony fogyasztást biztosítanak, így a villanyszámlád nem terheli meg úgy, mint a hagyomás kültéri izzós füzérek. 
  • Használata biztonságos. A led technológiának köszönhetően a fényfüzérek kisfeszültségű adapterrel működnek, még a leghosszabb kültéri fényfüzérek sem működnek 31 Voltnál nagyobb feszültséggel, ezért a ledeket összekötő kábel sérülése esetén nem vagyunk kitéve közvetlen életveszélynek a hagyományos 220 V fényfüzérekkel szemben.
  • Nem melegszik. A LED égősörök elterjedése előtt rengeteg lakástűz keletkezett aminek az okozója hagyományos izzók által okozott extrém hőtermelés volt.

  Az általunk forgalmazott fényfüzérek kábel szigetelése megbízható. Találkoztunk már silány minőségű gyengén szigetelt fényfüzérekkel, ami már az első használat után égési nyomokat mutatott kábelen. Mi kizárólag biztonságos, a szabványoknak megfelelő Kültéri led Fényfüzéreket forgalmazunk.

  A kültéri led fényfüzérek felhasználhatósága

  Alapvetően minden esetre megoldást találunk ezen díszvilágításoknak köszönhetően. Ezen kültéri fényfüzérek általában fekete, zöld vagy fehér kábellel vannak szerelve, így kiválaszthatjuk a megfelelőt minden alkalomhoz és helyhez. A zöld kábellel szerelt kültéri led fények tökéletesek a kerti fák, növények, buxusok megvilágításához. A fehér kábellel szerelt termékek ünnepi alkalmakoz pl esküvőhöz is kiváló megoldást nyújtanak. Ez mellett a világos homlokzaton kevébé szembetűnő. A fekete kábellel szerelt led fényfüzérek pedig közkedveltek az ipari felhasználók közében, de a sötétre festett teraszkorláton, esőcsatornán is esztétikusan telepíthető.

  A kültéri led fényfüzérek variálhatósága

  Vásárlóink visszajelzései alapján a fényfüzérek hossza az egyik legfontosabb tényező a ledek színe után. A legfontosabb az, hogy megfelelő hosszúsűgú fényfüzért válasszunk. A túl hosszú fényfüzér sem jó, de a túl rövid sem előnyös. Karácsonyi világítás kínálatunkban a legnépszerübb kültéri fényfüzérek a 35m, 50m, és 70m hosszúságú termékek. Ezek közül választhatsz melegfehér, hidegfehér és színes kivitelben is. Előnye, hogy egy adapterről igen hosszú felületet tudunk megvilágítani. Egyetlen hátránya van, hogy a ledek távolsága egymáshoz képest viszonylag nagy, kb 10 cm. Ez a legtöbb esetben kompromisszumképes, hiszen a sorolható kültéri fényfüzér rendszerekhez képest egyszerűbb és olcsóbb megoldást kínál, viszont nem annyira konfigurálható. 

  A kültéri led fényfüzérek kiválasztása

  Fontos, hogy meghatározzuk, hogy milyen színárnyalat az, amit használni szeretnénk a világító karácsonyi dekoráció megvalósításához. Ehhez lehetőségünk van melegfehér, hidegfehér és a hagyományosnak mondható multicolor kültéri led fényfüzért is használni. 

  Fentebb írtuk a fényfüzérek hosszának fontosságát

  A fényfüzérek funkcióinak kiválasztása. Közkedveltek a választható világítási funkcióval ellátott égősorok, melyek konstans világító, villogó és egyéb fényeffekteket adnak. Az időzítő funkció is meglehetősen fontos, ha nem szeretnénk, hogy a világítás éjjel, nappal folyamatosan működne, feltéve ha nem látjuk el az áramforrást egy központi időzítő órával. Az okos fényfüzérek is egyre népszerűbbek. Ezek a termékek távirányítóval, vagy akár mobil applikáció segítségével vezérelhetők. 

  Ebben a katágóriában kizárólag a hálózati áramforrással működő kültéri led fényfüzéreket találod. Amennyiben nem hálózati, hanem elemes kültéri fényfüzért keresel, akkor azokat egy kategóriával feljebb találod.