Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Halloween dekoráció
 • Karácsonyi dekoráció
 • Ajándéktárgy
 • Napelemes lámpa
 • Kert & Szabadidő
 • Dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Autófelszerelés
 • Termékek

  Napelemes lámpa


  A napelemes lámpa a napból érkező tiszta energiát hasznosítva világít.

  Minőségi napelelemes lámpa hatalmas választéka az deconline kínálatában. Díszítsd fel kerted ezekkel a megújuló energiát haszonsító exkluzív szolár lámpákkal! Használd ki a megújuló energiát hasznosító napelemes lámpa nyújtotta előnyöket, amivel hozzájárulhatsz bolygónk egészségének megőrzéséhez!
  Mi az deconlinenál azon dolgozunk, hogy minőségi napelemes világítást tudjunk versenyképes áron a vásárlók szolgálatába állítani. Ezzel is csökkenthetjük a villamos energia előállítása során keletkező káros anyagokat.

  Az elmúlt években az általunk eladott rengeteg napelemes lámpa, már több ezer Kilowatt megújuló energiát hasznosított.

  A napelemes lámpa költséghatékony és környezetbarát

  Válogass kedvedre minőségi napelemes lámpa választékunkban! Varázsold stílusossá és hangulatossá a kertetfigurás, leszúrható, szabadon álló, falra szerelhető napelemes lámpa kínálatunk segítségével. A napelemes világítás prémium minőségű anyagokból készül, és követi a legújabb trendeket, ezéltal garantálja a exkluzív megjelenést. A napelemes világítás a nap energiáját tárolja el és este automatikusan bekapcsol.

  Milyen napelemes lámpát választhatok?

  Kínálatunkban számos szolár lámpa áll rendelkezésre... A következő napelemes lámpák közül választhatsz:

  Leszúrható napelemes lámpa

  A leszúrható napelemes lámpa remek választás lehet kertedbe esti hangulat világtásként. Feldíszítheted vele a gyepet, a járdaszegélyt és akár virágosládát is. Hosszú tüskéjének köszönhetően egyszerűen leszúrható a földbe és stabilan áll. A kompakt egybe épített szolár panelnak köszönhetően telepítése egyszerű.

  Szabadon álló napelemes lámpa

  Vásárolj kertedbe, vagy az udvarba figurás napelemes lámpát! Ezek a fényforrások különböző formákban állnak rendelkezésedre. Gomba, napelemes világító kő vagy esetleg napelemes kerti törpe, szolár madár, pillangó stb. A szabadon álló napelemes figurák vidám formájukkal nem csak világításként használhatók, hanem ízléses dekorációként is.

  Falra szerelhető kültéri napelemes lámpa

  A falra szerelhető napelemes lámpa egyszerűen rögzíthető bármilyen tömör és kemény függőleges felületre: falra oszlopra, kerítésre stb. A beépített vagy a vezetékkel ellátott szolár panel biztosítja a napközbeni töltést, majd az éjszaka eltárolt energiát aktiválja a beépített mozgásérzékelő szenzor, ezáltal a napelemes lámpa világítani kezd.

  Napelemes reflektor

  Minőségi napelemes lámpáinkkal kertje és udvara is jól fog kinézni. Használja ki a szolár energia nyújtotta előnyöket és színesítse kertjét kültéri napelemes világítással. A szolár lámpa szinte egész évben használható, és a téli hónapokban még kevés nappali napfénynél is kitűnő dekoráció lehet. A napelemes világítás sötétedéstől akár 8-10 órán keresztül is képes működni. A napelemes lámpa elnevezése a latin "Solaris" szóbol ered. Jelentése a nap által előidézett. Ez utal arra, hogy a napelem a nap sugarainak köszönhetően képes minden nap újra feltoltődni.

  A napelemes lámpa előnyei

  A napelemes lámpának számos előnye van. Megpróbáltuk összegyűjteni, hogy miért érdemes a hagyományos világítással szemben napenergiát hasznosító fényforrásokat használni.

  • A napelemes lámpához nincs szükség kábelokra
  • Nincs szükség hálózati csatlakozóra 
  • A napelemes lámpa olyan helyeken is használható ahol nem megoldott az áramellátás
  • A napelemes lámpa hozzú élettartamú akkumulátorral van szerelve, akár 500 töltési ciklussal
  • Automata be és kikapcsolás
  • Opcionális mozgásérzékelő funkció
  • Divatos színek és formák
  • Energiatakarékos, környezetbarát: A nap energiáját használja fel

      

     Hogyan válasszak napelemes lámpát?

     A kültéri világítás telepítése sok kihívást jelenthet. A fényforrások költségein kívül általában szükséges, hogy egy villanyszerelőre bízzuk ezt a bonyolult feladatot. A napelemes lámpa ezért is népszerű alternatíva. A napelemes világítás mára megfizethető, könnyen telepíthető és könnyen áthelyezhető. A napelemes lámpát akár saját magunk telepíthetjük és megtakaríthatjuk az elektromos költségeket is.

     A napelemes lámpa napjainkban

     Egészen a közelmúltig a legtöbb napelemes lámpa csak kis fényt tudott kibocsátani, és nem mindegyik volt megbízható. A helyzet mára megváltozott, mivel a szuper fényes LED-ek felváltották a hagyományos izzókat. A napelemes lámpában lévő fénykibocsátó diódák másnéven LED-ek fényt hoznak létre a normál izzók hulladékhőjének keletkezése nélkül. Ezért fényesek, mégis sokkal kevesebb villamos energiát igényelnek. Az eredmény egy megbízható, hosszú élettartamú izzó, amely általában a teljes élettartam alatt egyforma erősséggel világít.

     A napelemes világítás terén elért újabb eredményeknek köszönhetően a hatékonyabb fotovoltaikus cellák, a jobb áramkörök és a hatékonyabb akkumulátorok mellett a napelemes lámpa ára is igen kedvező lett. Ezek az új generációs napelemes lámpák képesek egész évben, akár a téli hideg, rövid napsütéses napokon is kis teljesítménycsökkenéssel világítani.

     A napelemes lámpa vásárlásakor fontos eldöntenünk, hogy milyen célra fogjuk használni!

     A kültéri napelemes lámpa fajtái.

     Ha csoportosítani szeretnénk a napelemes lámpákat, a következőképpen tennénk:

     • Kültéri irányfényt biztosító napelemes lámpa
     • Kültéri dekorációs napelemes lámpa
     • Extra fényes napelemes lámpa.
     • Spotlámpák és a napelemmel működő reflektorok

      

     1. Kültéri napelemes lámpa kerti dekorációhoz

      

     Kültéri napelemes lámpa kerti dekorációhoz

      

     A dekorációs napelemes lámpák kellemes fényt adnak a környezetnek. A megvilágítás viszonylag alacsony szintje úgy van kialakítva, hogy jelöljön meg egy helyet, de ne világítsa meg nagy mértékben a környezetet. Alacsony fénykibocsátása miatt a dekorációs napelemes lámpa általában hosszabb működési idővel büszkélkedhet, mint a más típusú kültéri szolár lámpák. Valójában nem szokatlan, hogy egy minőségi napelemes lámpa egy napközbeni feltöltéssel akár egész éjszakán át világítson.

     Ez a napelemes lámpa hatékony, multi-kristály szolár panelt használ, amely lehetővé teszi számukra, hogy felhős napokon, vagy részlegesen árnyékolt területeken is feltöltődjenek. Sok napelemes lámpa borostyánsárga LED fényforrást használ, hogy a kellemes színhőmésékletnek köszönhetően kiegyensúlyozottabb környezetet teremtsen, mint a hagyományos fehér színű LED-ek. Némelyik úgy pislákol, mint a gyertyaláng. A borostyán színű LED-ek kevesebb villamos energiát használnak, mint a fehér társaik, ami lehetővé teszi a napelemes lámpa hosszú működési idejét.


     2. Kültéri napelemes lámpa irányfények és jelzőfények 

     Napelemes lámpa irányfény

     Ahogy a neve is jelzi, ez a napelemes lámpa utak, a járdák, a közúti átjárók vagy más kicsi területek megvilágítására alkalmas. Gyakran telepítik egymás mellé sorban elhelyezve, ezzel határolják a lépcsőt vagy a sötét járdaszegélyt.
     A napelemes irányfények rendelkezhetnek leszúrható tüskével, a földbe való leszúráshoz, vagy kampóval a könnyü felakasztáshoz, esetleg szabadon álló kivitel és csatornára szerelhető napelemes lámpa is van.Ezeket a napelemes lámpákat úgy tervezték, hogy a kibocsátott fényt lefelé összpontosítsák, ezzel megvilágítva a talajt. 
     A napenergiát hasznosító fényforrások opcionálisan rendelkezhetnek kapcsolóval, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy addig eltárolja a napenergiát amíg nincsen szükség rá, hogy világítson. Ezzel biztosíthatjuk a hosszabb világítási időt. Egyes napelemes lámpa modellek olyan lehetőségeket kínálhatnak, mint a nagy teljesítményű, színes lencsék vagy időzítők. A napelemes lámpa irányfények fénykibocsátás szempontjából középkategóriába esnek.


     3. A kültéri napelemes reflektor és spot lámpa

      

     Napelemes reflektor

     A napelemes reflektor a napelemes lámpák legfényesebb fajtája. Általában ezek a legdrágább árfekvésű megújuló energiát használó fényforrások. Úgy tervezték őket, hogy irányított erős fényt bocsássanak ki a növényekre, kerti tárgyakra vagy a bejáratokra.

     A jó minőségű LED-ekkel ellátott napelemes reflektor akár egy 40 wattos halogén izzóval egyenértékű fénykibocsátással is rendelkezhet. Ez hatalmas mennyiségű fény, ahhoz képest, hogy megújuló napelemes engeriával ingyenesen állítjuk elő. 

     A legtöbb napelemes reflektort és naeplemes spot lámpát úgy tervezték, hogy többféleképpen is felszerelhetők, és több irányba is be lehet őket állítani. A napelemes lámpát fel lehet szerelni árnyékos helyekre is, mert a szeparált szolár panelnak köszönhetően az akkumlátorok így is fel tudnak töltődni.

     A napelemes lámpa használata

     A napelemes lámpa helyes használatával akár több évig is használhatjuk ezeket a praktikus fényforrásokat. A napelemes lámpák használatának részleteiről itt olvashatsz.

     A LED napelemes lámpa kevésbé ismert előnye

     A LED fényforrással szerelt napelemes lámpa különösen alkalmas a környezet megvilágítására zord körülmények között is. A hőmérséklet csökkenése miatt a LED-ek még világosabb fényt hoznak létre szilárdtest kialakításuk miatt. Ebben a tekintetben a napelemes lámpák előnyösebbek az alacsony feszültségű kültéri lámpáknál, és a kompakt fénycsöveknél amelyek kevésbé hatékonyan működnek nagyon hideg körülmények között. A LED-ek élettartama meghaladja a 30000 üzemórát ami a hagyományos izzókhoz képest akár 15-ször hosszabb élettartamot jelent.

     Minőségi napelemes világítást választhatsz a legjobb beszállítóktól. Napelemes lámpa márkák szerint.

      

     Arról, hogy miért jó még a napelemes lámpa, további információkat találhatsz blogunkban.

     Kerti napelemes lámpa - Esperanza bolt