szolÁRzuhanás! akár -50%  MEGNÉZEM >

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ágyásszegély
 • Napelemes lámpa
 • Szabadidő, Hobby
 • Ajándéktárgy
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Napelemes lámpa


  Feldobnád néhány napelemes lámpával a kerted hangulatát? A legjobb helyen jársz! Kínálatunkban professzionális napelemes kerti lámpa széles választékát találod, melyek remekül illenek majd a kertedbe! Az mindegy, hogy járdaszegélyt, virágágyást, falat, kerítést vagy csak a teraszt szeretnéd különleges fényárba borítani, kerti napelemes világítás kínálatunkban megtalálod a számodra tökéletes napelemes lámpát.
  Napelemes lámpa

  Napelemes lámpa kínálatunk segítségével környezetbarát módon világíthatod meg otthonod kültéri részeit. Mi a deconline-nál szívügyünknek tartjuk a környezettudatos megoldásokat ezért kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk napelemes kültéri lámpáink minőségére. Szeretnénk, ha megismerkednél a napelemes lámpák működésével, fajtáival és felhasználási területeivel. Kezdjük is az elején.

  Milyen napelemes kültéri lámpákat vásárolhatok?

  Napelemes lámpa webáruházunkban nagyon sokféle kültéri napelemes lámpát találsz, néhányat azonban kiemelnénk kközülük.

  Varázsold stílusossá és hangulatossá a kertetfigurás, leszúrható, szabadon álló, falra szerelhető napelemes lámpa kínálatunk segítségével. A napelemes lámpa prémium minőségű anyagokból készül, és követi a legújabb trendeket, ezéltal garantálja a exkluzív megjelenést. A napelemes világítás a nap energiáját tárolja el és este automatikusan bekapcsol.

  Leszúrható napelemes lámpa

  A leszúrható napelemes lámpa remek választás lehet kertedbe esti hangulat világtásként. Feldíszítheted vele a gyepet, a járdaszegélyt és akár virágosládát is. Hosszú tüskéjének köszönhetően egyszerűen leszúrható a földbe és stabilan áll. A kompakt egybe épített szolár panelnak köszönhetően telepítése egyszerű.

  Leszúrható napelemes lámpa

  Álló napelemes lámpa

  Vásárolj kertedbe, vagy az udvarba álló napelemes lámpát! Ezek a fényforrások nagyon hasonlítanak a hálózati árammal működő társaikra, viszont nem szükséges hozzájuk hálózati vezeték, így egyszerűen telepíthetőek. Ezeket általában a talapzatra rögzítik.

  Álló napelemes lámpa

  Falra szerelhető kültéri napelemes lámpa

  A falra szerelhető napelemes lámpa egyszerűen rögzíthető bármilyen tömör és kemény függőleges felületre: falra, oszlopra, kerítésre stb. A beépített vagy a vezetékkel ellátott szolár panel biztosítja a napközbeni töltést, majd az éjszaka eltárolt energiát aktiválja a beépített mozgásérzékelő szenzor, ezáltal a napelemes lámpa világítani kezd.

  Fali napelemes lámpa

  Napelemes reflektor lámpa

  Minőségi napelemes reflektorokkal kertje és udvara is fényárban fog úszni. Használja ki a szolár energia nyújtotta előnyöket és világítsa meg kertjét kültéri napelemes fényvetővel. A modern technológiának köszönhetően különösen nagy fényáramot tudnak produkálni.

  Napelemes reflektor lámpa

  Napelemes kandeláber lámpa

  Szereti a klasszikus stílust? Válasszon otthonába Napelemes kandelábert. A klasszikus stílusú kandeláberek mellett Viktoriánus kor stílusú lámpákat is talál kínálatunkban. Ezek a tipikus utcai oszloplámpák, melyek napelemmel működnek.

  Napelemes kandeláber lámpa

  Napelemes világító figura

  Szereted az aranyos kerti figurákat? Akkor a napelemes világító figurák a kedvenceid lesznek. A  figurák egész évben használhatók, és a téli hónapokban még kevés nappali napfénynél is kitűnő dekorációk lehetnek. A napelemes figura sötétedéstől akár 8-10 órán keresztül is képes működni. 

  Napelemes figura

  Hogyan működik a kültéri napelemes lámpa, hétköznapi nyelven a szolárlámpa?

  Ezek a kültéri világítótestek a nap energiáját gyűjtik össze egy fotovoltaikus panelen keresztül, amit a beépített akkumulátorokba tárolják el. Az eltárolt energiával pedig megvilágítják a napelemes lámpa LED fényforrásait.

  Ezeket a lámpákat mindenképp ajánlott jól megvilágított helyen elhelyezni, különben nem tundk összegyűjteni elegendő energiát a lámpa működtetéséhez. A lámpatestek napelemes panellel rendelkeznek, amely be van építve a lámpatestbe, vagy vezetékekkel van a lámpatesthez rögzítve, amely napközben összegyűjti a fényt. Ezután a nap energiáját egy akkumulátor tárolja, amíg a fénynek szüksége lesz rá.

  Milyen előnyei vannak a napelemes lámpáknak?

  A napelemes lámpáknak rengeteg előnye van, három fő tulajdonságát azonban mindenképp érdemes kiemelni.

  1. A napelemes lámpa energiatakarékos

  Mivel a napenergiával működő kültéri lámpákat a nap energiája táplálja, nem kell aggódnia a havi energiaszámlára gyakorolt ​​hatásuk miatt.

  2.  könnyen telepíthető

  Mivel  működéséhez nem szükséges hálózati áram, ezért az elektromos vezetékek miatt nem kell aggódni, a telepítés gyerekjáték. Egyszerűen állítsa a lámpát egy jól megvilágított helyre, ahol süt a nap és kész is!

  3. A legtöbb napenergiával működő lámpa sütétedéskor automatikusan be- és kikapcsol

  A legtöbb napelemes lámpa sötétedéstől pirkadatig érzékeli a természetes fényt, és felkapcsolja a lámpákat napnyugta után, majd újra kikapcsolja napkeltekor. Nem kell többé aggódnia az időzítők vagy a kapcsolók miatt!

  A napelemes lámpa előnyei összefoglalva

  • A napelemes lámpához nincs szükség kábelokra
  • Nincs szükség hálózati csatlakozóra 
  • A napelemes lámpa olyan helyeken is használható ahol nem megoldott az áramellátás
  • A napelemes lámpa hozzú élettartamú akkumulátorral van szerelve, akár 500 töltési ciklussal
  • Automata be és kikapcsolás
  • Opcionális mozgásérzékelő funkció
  • Divatos színek és formák
  • Energiatakarékos, környezetbarát: A nap energiáját használja fel.

  A LED napelemes lámpa kevésbé ismert előnye

  A LED fényforrással szerelt napelemes lámpa különösen alkalmas a környezet megvilágítására zord körülmények között is. A hőmérséklet csökkenése miatt a LED-ek még világosabb fényt hoznak létre szilárdtest kialakításuk miatt. Ebben a tekintetben a napelemes lámpák előnyösebbek az alacsony feszültségű kültéri lámpáknál, és a kompakt fénycsöveknél amelyek kevésbé hatékonyan működnek nagyon hideg körülmények között. A LED-ek élettartama meghaladja a 30000 üzemórát ami a hagyományos izzókhoz képest akár 15-ször hosszabb élettartamot jelent.

  Mennyi ideig világítanak a napelemes lámpák?

  A napelemes lámpa élettartama első sorban az akkumulátortól függ. A kültéri napelemes lámpák tartalmazhatnak beépített elemet (ami azt jelenti, hogy nem cserélhetők) vagy cserélhető elemeket, melyet a felhasználási ciklus után könnyedén cserélhet. Ha a napelemes lámpa beépített akkuval rendelkezik, akkor a lámpa élettartama lejár, amikor az elemet ki kell cserélni. Ezek a lámpák körülbelül 2 évig tudnak működni.

  A cserélhető akkumulátorral rendelkező napelemes lámpákban addig cserélheti az elemeket, amíg a LED izzó ki nem ég.

  Mennyi idő után megy tönkre a napelemes lámpa?

  A napelemes lámpákben felhasznált LED izzók átlagos élettartama 50 000 óra.

  Tudtad, hogy az elmúlt években az általunk eladott rengeteg napelemes lámpa, már több ezer Kilowatt megújuló energiát hasznosított?

    Hogyan válasszak napelemes lámpát?

    A kültéri világítás telepítése sok kihívást jelenthet. A fényforrások költségein kívül általában szükséges, hogy egy villanyszerelőre bízzuk ezt a bonyolult feladatot. A napelemes lámpa ezért is népszerű alternatíva. A napelemes világítás mára megfizethető, könnyen telepíthető és könnyen áthelyezhető. A napelemes lámpát akár saját magunk telepíthetjük és megtakaríthatjuk az elektromos költségeket is.

    A napelemes lámpa napjainkban

    Egészen a közelmúltig a legtöbb napelemes lámpa csak kis fényt tudott kibocsátani, és nem mindegyik volt megbízható. A helyzet mára megváltozott, mivel a szuper fényes LED-ek felváltották a hagyományos izzókat. A napelemes lámpában lévő fénykibocsátó diódák másnéven LED-ek fényt hoznak létre a normál izzók hulladékhőjének keletkezése nélkül. Ezért fényesek, mégis sokkal kevesebb villamos energiát igényelnek. Az eredmény egy megbízható, hosszú élettartamú izzó, amely általában a teljes élettartam alatt egyforma erősséggel világít.

    A napelemes világítás terén elért újabb eredményeknek köszönhetően a hatékonyabb fotovoltaikus cellák, a jobb áramkörök és a hatékonyabb akkumulátorok mellett a napelemes lámpa ára is igen kedvező lett. Ezek az új generációs napelemes lámpák képesek egész évben, akár a téli hideg, rövid napsütéses napokon is kis teljesítménycsökkenéssel világítani.

    A napelemes lámpa vásárlásakor fontos eldöntenünk, hogy milyen célra fogjuk használni!

    A kültéri napelemes lámpa fajtái.

    Ha csoportosítani szeretnénk a napelemes lámpákat, a következőképpen tennénk:

    • Kültéri irányfényt biztosító napelemes lámpa
    • Kültéri dekorációs napelemes lámpa
    • Extra fényes napelemes lámpa.
    • Spotlámpák és a napelemmel működő reflektorok

    1. Kültéri napelemes lámpa kerti dekorációhoz

    A dekorációs napelemes lámpák kellemes fényt adnak a környezetnek. A megvilágítás viszonylag alacsony szintje úgy van kialakítva, hogy jelöljön meg egy helyet, de ne világítsa meg nagy mértékben a környezetet. Alacsony fénykibocsátása miatt a dekorációs napelemes lámpa általában hosszabb működési idővel büszkélkedhet, mint a más típusú kültéri szolár lámpák. Valójában nem szokatlan, hogy egy minőségi napelemes lámpa egy napközbeni feltöltéssel akár egész éjszakán át világítson.

    Ez a napelemes lámpa hatékony, multi-kristály szolár panelt használ, amely lehetővé teszi számukra, hogy felhős napokon, vagy részlegesen árnyékolt területeken is feltöltődjenek. Sok napelemes lámpa borostyánsárga LED fényforrást használ, hogy a kellemes színhőmésékletnek köszönhetően kiegyensúlyozottabb környezetet teremtsen, mint a hagyományos fehér színű LED-ek. Némelyik úgy pislákol, mint a gyertyaláng. A borostyán színű LED-ek kevesebb villamos energiát használnak, mint a fehér társaik, ami lehetővé teszi a napelemes lámpa hosszú működési idejét.


    2. Kültéri napelemes lámpa irányfények és jelzőfények

    Ahogy a neve is jelzi, ez a napelemes lámpa utak, a járdák, a közúti átjárók vagy más kicsi területek megvilágítására alkalmas. Gyakran telepítik egymás mellé sorban elhelyezve, ezzel határolják a lépcsőt vagy a sötét járdaszegélyt.
    A napelemes irányfények rendelkezhetnek leszúrható tüskével, a földbe való leszúráshoz, vagy kampóval a könnyü felakasztáshoz, esetleg szabadon álló kivitel és csatornára szerelhető napelemes lámpa is van.Ezeket a napelemes lámpákat úgy tervezték, hogy a kibocsátott fényt lefelé összpontosítsák, ezzel megvilágítva a talajt. 
    A napenergiát hasznosító fényforrások opcionálisan rendelkezhetnek kapcsolóval, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy addig eltárolja a napenergiát amíg nincsen szükség rá, hogy világítson. Ezzel biztosíthatjuk a hosszabb világítási időt. Egyes napelemes lámpa modellek olyan lehetőségeket kínálhatnak, mint a nagy teljesítményű, színes lencsék vagy időzítők. A napelemes lámpa irányfények fénykibocsátás szempontjából középkategóriába esnek.

    3. Napelemes Fényvetők

    Kimagasló teljesítményükkel koncentrált és erős fényáramot biztosítanak oda, ahová szükség van rá.

    A napelemes lámpa használata

    A napelemes lámpa helyes használatával akár több évig is használhatjuk ezeket a praktikus fényforrásokat. A napelemes lámpák használatának részleteiről itt olvashatsz.

    Arról, hogy miért jó még a napelemes lámpa, további információkat találhatsz blogunkban. Ha nem világít a napelemes lámpád, nagy esély van rá, hogy megjavítsd!

    Mi az deconlinenál azon dolgozunk, hogy minőségi napelemes világítást tudjunk versenyképes áron a vásárlók szolgálatába állítani. Ezzel is csökkenthetjük a villamos energia előállítása során keletkező káros anyagokat.

    Minőségi napelelemes lámpa hatalmas választéka az deconline kínálatában. Díszítsd fel kerted ezekkel a megújuló energiát haszonsító exkluzív szolár lámpákkal! Használd ki a megújuló energiát hasznosító napelemes lámpa nyújtotta előnyöket, amivel hozzájárulhatsz bolygónk egészségének megőrzéséhez!