Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Karácsonyi dekoráció
 • Karácsonyi világítás
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Kerti dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Beltéri fényfüzér


  A betéri fényfüzér csodálatos látványa mindenkit elvarázsol. Kínálatunkban a legkedveltebb gyártók minőségi beltéri égősorai közül választhatod ki a legszebb beltéri fényfüzéreket, legyen az karácsony, vagy bármilyen más nemes alkalom. Ezek a fényfüzérek rendkívül hosszú élettartamú led izzókkal vannak szerelve, ezért évekig bírják a gyűrődést a karácsonyfán és bárhol a lakáson belül. 

  Bővebben  Beltéri fényfüzér - Amilyen sokoldalú, olyan népszerű

  A beltéri fényfüzérek sokoldalúságuknak köszönhetően közkedvelt karácsonyi fények. Rengeteg fajta beltéri fényfüzér létezik, ezért személyre szabottan tudunk az égősorok között válogatni. A következőekben segítünk megismertetni a beltéri fényfüzérek fajtáit, funkcióit azért, hogy megtaláld a megfelelő dekorációs világítást.

  Használhatom a betéri fényfüzért kültéren is?

  Röviden: NEM! Fontos tudni, hogy minden kültéri fényfüzér használható beltéren, viszont a beltéri fényfüzérek kültéren való használata tilos és életveszélyes is lehet. Ennek az oka az, hogy a beltéri fényfüzérek adaptere és a kábelek kialakítása nem vízálló. Ezen felül a beltéri fényfüzérek kábelei nem bírják az időjárás pl. napfény, fagy okozta külső behatásokat. A kültéri fényeket viszont gond nélkül használhatod akár beltérben is.

  Hogyan válasszak beltéri fényfüzért?

  A legfontosabb az, hogy el kell döntened, hogy milyen dekorációs célból szeretnéd használni a fényfüzért. A beltéri fényfüzérek rendeltetés szerint az alábbiak szerint csoportosulnak.

  Karácsonyfa fényfüzér

  Napjainkban a karácsonyfát már nem csak gyertyákkal és mécsesekkel díszítjük, hanem a jóval biztonságosabb beltéri karácsonyfa fényfüzérekkel. Előnyük, hogy a led technológiának köszönhetően energiatakarékosak, és jóval hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos izzós égősorok. A LED izzókat összekötö kábel színét megválaszthatjuk attól függően, hogy hagyományos élő vagy műfenyőhoz használjuk, vagy akár az extrém fehér színű vagy havas karácsonyfát szeretnénk vele díszíteni.

  Karácsonyi világítás - karácsonyfa fényfüzér

  A karácsonyfa fényfüzérek legfontosabb tulajdonsága, hogy a LED-ek távolsága kicsi, maximum 5 cm. Ez biztosítja azt, hogy ne kelljen a fényfüzért többször körbetekerni a karácsonyfán. Manapság egyre divatosabbakk a süni fényfüzérek amin az égők egymás hegyén-hátán helyezkednek el. Nem ritka az olyan fényfüzér amelyen 2 méter hosszan akár 250-300 LED van. Természetesen ezeket a beltéri fényfüzéreket nem csak karácsonyfára, hanem bárhol használhatod, de kifejezetten a lakáson belül. Víz nem érheti őket.

  Elemes beltéri fényfüzér

  Az beltéri elemes fényfüzérek előnyei, hogy nem szükséges a hálózathoz csatlakoztatni. Az elemes tápellátásnak köszönhetően bárhol elhelyezhetjük őket a lakásban. Az elemes fényfüzér tökéletes választás, ha az asztalt, falat, vagy különböző beltéri elemeket szeretnék fénydekorációval ellátni.

  Karácsonyi fények - Drótos fényfüzér

  Beltéri Micro led fényfüzér

  A micro led fényfüzérek közkedvelt termékek. Kitűnően használhatók girlandok megvilágítására és különböző karácsonyi dekorációk pl. adventi koszorúk díszítéséhez is. A borosüveg dugó fényfüzérek is micro leddel vannak ellátva amivel olcsó de igen látványos dekorációt tudunk készíteni.

  Gyertya formájú karácsonyfa fényfüzér

  Ha kedveled a hagyományos stílust akkor hagyományos beltéri égősorok helyett használhatsz karácsonyi gyertya égősört is a fenyőfa feldíszítéséhez. Biztonságos, hiszen nem gyúlladhat fel úgy mint a hagyományos gyertyák, viszont a régi, klasszikus hangulatot idézi.

  Karácsonyi fényfüzér dekorációval

  Ezeknek a beltéri fényfüzéreknek az a különlegességük, hogy a led izzókra valamilyen dekoráció van rögzítve. Pl hópehely, csillag, gömb stb. Általában rövid hosszúságú és elemes változatban kapható, de létezik hálózati áramforrásról működő kivitel is.

  Milyen beltéri fényfüzérek vannak?

  1. Hagyományos beltéri led fényfüzérek

  A klasszikus LED fényfüzérek kábelei vastagabbak, ezért olyan helyre ajánljuk, ahol beleolvad a környezetbe: pl. karácsonyfára.

  2. Drótos fényfüzér

  A drótos fényfüzér előnye, hogy a micro LED izzók vékóny drótszállal vannak összekötve, ami diszkrétebbmegjelenést eredményez. Kiválóan alkalmazható grincsfák, ebédlőasztal, korlátok stb. dekorálásához. A drótnak köszönhetően könnyen formázható, és stabilan fog állni  tárgyakon, ezért nem szükséges kábelkötegelő a rögzítéséhez.

  A beltéri fényfüzér fukciói

  A beltéren használható fényfüzérek számos funkcióval is rendelkezhetnek a sima világításon kívül. A beltéri égősorok a következő hasznos funkciókkal lehetnek ellátva.

  • Időzítő: Automata be és kikapcsolás meghatározott időtartamra
  • Világítási mód: A fényfüzéreken különböző fényeffektus kapcsolható. Futófény, villogás, véletlenszerű, halványulás, folyamatos világítás, és más világítási funkciók.
  • Okos fényfüzérek: A telefonra letöltött applikáció segítségével a fenti funkciók felett különböző animált hatásokat, mintákat tudunk varázsolni a fényfüzér segítségével. 

  Milyen színű fényfüzért vásároljak?

  Ezz leginkább attól függ, hogy milyen színárnyalatú karácsonyi világítás iránt vonzódsz. Ízlésedtől függően széles színpaletta áll rendelkezésre, a fehértől a kéken át a rózsaszín beltéri fényfüzérekig.

  • Hideg fehér: Enyhén kékes hatású fehér szín. Ezek a fényfüzérek a legfényesebbek
  • Meleg fehér: Sárgásabb színű égősorok, amelyek melegebb hatásmellett elegáns megjelenést kölcsönöznek
  • Színes fényfüzér: A multicolor fényfüzérek általában 4 alapszínből állnak: Piros, kék, sárga, zöld. 
  • Különleges színű fényfüzér: A beltéri égősorok rózsaszín, kék, zöld, és egyébb divatos színekben is elérhetők.