Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Karácsonyi dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Termés dekoráció


  Nálunk minden termés dekorációt megtalász, ami a dekoráció elkészítéséhez szükséges! Izlandi zuzmókat, mohákat, dekor terméseket, apró gomba dekorációkat, amiket asztali díszekhez, adventi koszorúkhoz, tündérkertekhez, vagy bármilyen kézzel készített dekorációhoz is felhasználhatsz. Fedezd fel a Deconline termés dekorációit és hozd ki a saját készítésű díszeidből a maximumot!

  Nézd meg fantasztikus termés kínálatunkat amivel még több hasznos inspirációkat szerezhetsz a dekoráció elkészítéséhez


  Bővebben  Termés dekorációk

  Varázsold otthonod a saját kis szigeteddé termés dekorációink és a kreativitásod segítségével! A dekor termések tulajdonképpen apró kiegészítők, amit dekorációs kellékként használhatunk. A termés dekorációk önmagukban is mutatósak, de bedolgozva érik el igazi pomájukat! A termés dekorációk a dekor készítmények alapkellékei. Nagyon sokféleképpen használhatjuk őket, például adventi koszorúra, tavaszi ajtódíszhez, nyári dekorációkhoz is kiválóan alkalmas díszítő kellékek. A dekor termések általában valamilyen festékréteggel vannak ellátva, mellyel az adott évszakhoz igazodva lehet őket felhasználni, megadva ezzel a kreativitásunk lehető legmagasabb megélésének lehetőségét.

  Zuzmók és mohák

  A zuzmók és mohák a díszek befedésre a legalkalmasabbak, például koszorúalapok díszítéséhez. Az izlandi zumzók és mohák lehetnek száraz alapú mohák, melyek színe általában zöld, vagy halványzöld, illetve a színes zuzmók, amelyek a lehetőségekhez képest, szinte minden színárnyalatban megtalálhatók.
  A mohákat és a zöld színű zuzmókat alapok befedéséhez szoktuk ajánlani, például tündérkertek készítésénél, vagy egy karácsonyi falu készítésénél. A színes zuzmókat pedig a kopogtatók, adventi koszorúk és egyéb kreatív késztermékek elkészítéséhez ajánljuk. Szerencsére a mohákat és a zuzmókat is tudod ragasztó pisztoly segítségével rögzíteni.

  Dekor termések

  A dekor termések és termésmixek a kopogtató vagy másnéven ajtódísz készítés szerves részei, színben és formában is biztosan megtalálod a számodra tökéletes termést kínálatunkban. 

  A natúr, természetes dekor termések is minden évszakban megfelelő alapként szolgálnak. Naturális megjelenésük közelebb visz bennünket a természethez, ezzel nyugalmat is árasztanak. Érdemes kipróbálni egy egy kopogtatónál, vagy asztaldísznél, hogy csak a natúr terméseket használjuk fel. Egy teljesen más világ fog elénk tárulni. Természetesen itt is megjelenhetnek a gomba dekorációk, az ágak, levelek és minden egyéb olyan termés, ami a természethez köthető. Az ősz közeledtével egy gyönyörű sünis, vagy őzikés erdei hangulatot sugalló asztaldísz gyönyörűen mutatna a te ebédlőasztalodon is.

  Gomba dekoráció

  A díszítés alapját képezik a gomba dekorációk is valamint a külőnféle dekor ágak, melyekkel kis réseket kívánlóan el tudsz tüntetni, így a dekoráció egyöntetűbb és igényesebb lesz.

  Szintetikus dekor termések

  A szintetikus műanyagból készült dekor termések kiváló alapanyagok lehetnek, akár kültéri dekorációhoz is. Anyaguknak és bevonatuknak köszönhetően időtállóak, így biztosan átvészelik az adott szezont a kültéren is!

  Fakéreg dekoráció

  Fakéreg dekorációinkat alapként és nagyobb késztermékek dekoranyagaként is ajánluk, festhető, ragasztható, kedvedre dekorálhatod. Különböző méretüknek köszönhetően adventi koszorú alapjaként is szolgálhatnak, de akár manólak alapként, vagy egy sírdísz alapjaként is megállja a helyét.

  Toboz dekoráció

  A tobozok az adventi és karácsonyi dekorációk kihagyhatatlan kellékei. Hosszúkás és kerek tobozok, fehérített tobozok, festett, színes tobozok egyaránt megtalálhatóak webáruházunkban. Biztosan megtalálod azt, amit kerestél! Amennyiben esetleg mégsem találod azt, amit keresel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, e-mailben és telefonon is.

  Amennyiben a színvilágot már elképzelted, megálmodtad, csak ki kell választanod a kívánt dekorációs termést kosárba helyezni és a rendelés leadása után pár nappal a futárszolgálat kiszállítja részedre a terméket!