Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Őszi dekoráció
 • Karácsonyi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Szabadidő, Hobby
 • Ajándéktárgy
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Őszi és halloween dekoráció ötletek

  8 olcsó őszi dekoráció, amit imádni fogsz

  2022.08.12 10:53
  8 olcsó őszi dekoráció, amit imádni fogsz

  Imádjuk dekorálni a házunkat az aktuális szezonnak megfelelően, mégis joggal merül fel a kérdés, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a legfontosabb dolog-e az, amire költsünk, mert a hihetetlen méreteket öltő infláció és az élelmiszerek drágulása érezhető mindenki pénztárcáján.

  Van egy jó hírünk! Az őszi dekorációt fillérekből össze tudod rakni, anélkül, hogy jelentős terhet jelentene a szűkös költségvetésnek.

  8 olcsó őszi dekoráció, mellyel feldíszítheted az otthonod

  Amikor esténként csökken a hőmérséklet, a fákon lévő levelek színe sárgás, vöröses színűre vált, és a sütőtökök megjelennek a piacokon és az üzletek polcain, csak egy dolgot jelenthet: az ősz megérkezett. Nézzük milyen lehetőségeid vannak az őszi dekoráció költséghatékony készítésére. Mutatunk 8 remek ötletet

  1. Készíts őszi koszorút, vagy ajtódíszt

  Ha elég ügyesnek érzed magad, vedd elő a fiókból a ragasztópisztolyt és szerezz be néhány őszi műlevelet, és pár ragasztós őszi tök dekorációt, ami segítségével gyönyörű őszi koszorút hozhatsz létre a bejárati ajtó díszítéséhez. Alapnak tökéletes a tavalyi adventi koszorú alapja is, így arra sem kell költeni. Ha csak most kezdesz hozzá a kézműves projektekhez, akkor nézz szét őszi dekorációs kellékeink között, ahol rengeteg őszi kiegészítőt, ragasztós kelléket, tököket, leveleket, ragasztópisztolyt és többféle ragasztórudat is találsz.

   Őszi koszorú

   

  2. Szerezz tököket helyi termelőktől.

  Nincs igazi őszi hangulat néhány klasszikus tök nélkül. A helyi termelőknél és a piacon biztosan talàlsz néhány színes dísztököt, amit olcsón hazavihetsz. Nem kell az egész csomagtartót tele vásárolni ahhoz, hogy autentikus őszi hangulatot teremts.

  Őszi tök dekoráció

   

  3. A természet a legnagyobb őszi dekor alapanyagok forrása

  Ha van a közelben fenyves, vagy bármilyen nagyobb erdő, akkor érdemes meglátogatni. Egy kirándulással egybekötött dekoráció gyűjtés remek és szórakoztató hétvégi program az egész család számára.

  Őszi alapanyagok a természetben

  A fenyőtobozok gyűjtése családbarát tevékenység, amely egyszerű és ingyenes módja lehet az otthoni őszi dekorációk beszerzésére. Ha nincs a közelben fenyves, akkor faleveleket, mulcsot, fakérget vagy akár makkokat, gesztenyét is gyűjthet. Egy városi séta alkalmával is gyűjthettek megsárgult leveleket melyeket szintén használhattok az őszi díszek elkészítésekor.

  Őszi dekoráció alapanyagok

   

  4. Olcsó őszi dekoráció alapanyagok.

  Kínálatunkban különféle ragasztós kiegészítőket, leveleket, terméseket, kerámia és műanyag tököket, őszi figurákat és egyéb hasznos őszi dekorációs kellékeket találsz. Takaríts meg pénzt hosszú távon azzal, hogy megvásárolnod ezeket a dekorációkat, és évről évre felhasználhatod őket.

  Őszi dekorációs kellékek

   

  6. Az étkező asztalon is jól mutat egy gyümölcsöstál tele őszi gyümölcsökkel.

  Csak vegyél elő a konyhából egy kerámia gyümölcsöstálat és helyezd bele néhány almát szőlőfürtöt apró tököket és akár néhány cső kukoricát és már kész is az őszi asztaldísz

  Őszi asztali dekoráció

   

  7. Őszi figurák

  Készíts különböző őszi hangulatú figurákat tobozból, kukoricacsutkából, csuhéból. Készíthetsz apró embereket, manókat, madáretetőket is. Halloween előtt pedig félelmetes madárijesztőket, boszorkányokat is készíthetsz.

  Őszi figurák

   

  6. Őszi girlandok falevelekből

  Fűzz fel egy zsinegre jó sok sárga falevelet, amit előzőleg gyűjtöttél és feszítsd ki őket a kandalló párkányra, az ajtófélfára vagy bárhová, ahová őszi hangulatot szeretnél varázsolni. Még nagyobb hatást élhetsz el, ha az elkészült girlandot kiegészíted néhány olcsó elemes fényfüzérrel. Érdemes időzítés fényfüzért használni, hiszen így az elem is tovább tart.

  Őszi girlandok

   

  8. Használd a régi ládákat hordókat kültéri őszi dekorációnak

  Biztosan van otthon néhány régi fa gyümölcsösláda, vagy boroshordó, amit kiválóan használhatsz arra, hogy kültérben, akár a bejárati ajtó mellett hozz létre mesés őszi hangulatot. Ezek egymásra, vagy egymás mellé helyezve kitűnő alapjai lesznek a tökös, őszi dekorációnak. Használhatsz akár egy kis szalmabálát is amelyre egy energiatakarékos fényfüzért tehetsz és néhány színes dekor tökök elhelyezel rajta.

  Őszi ládák és hordók

  + 1. Használd a kreativitásod az őszi díszek készítésénél

  Ne félj kreatívnak lenni és dolgozni a már meglévő dekorációkkal. Néha még néhány párna áthelyezése is egyik szobából a másikba sokat jelent, mindössze annyit kell tenned, hogy kicseréled a dekorációkat egyes szobákban. És ha merésznek érzed magad, tűrd fel az ingujjadat, vedd elő a belső művészi éned, és merülj az alkotásban és készíts sajátkezűleg remek DIY őszi dekorációkat!

  Őszi dekoráció - Deconline.hu

  2022.05.23 14:44
  Őszi dekoráció trend 2022

  Az őszi időszak sokak kedvence. A nyàr elmúltával egyre inkább a lakásban töltjük el az időt, mert az idő odakinn már hűvösebb, nem beszélve a szürke esős őszi időjárásról. Megmutatjuk, hogy milyen őszi dekoráció trend hódít 2022-ben, nézd meg a legfrisebb őszi dekorációs trendeket és inspirációkat!

  Így készíts őszi tököt textilből!

  Megmutatjuk, hogyan készíts egyszerű tök dekorációt sajátkezűleg! Az otthon található anyagokból is elkészítheted és még varrógépre sincs szükséged!