max-height: 28px; max-height: 28px;  A GLS és Packeta mellett már Foxpost automatába is kérheted rendelésed! 

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Karácsonyi dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Karácsonyi ötletek és inspirációk

  Tippek karácsonyfadísz választáshoz

  2018.10.22 16:58
  Tippek karácsonyfadísz választáshoz

  A karácsony közeledtével mindenki a karácsonyfadísz trendeket keresi, és ötleteket szeretne kapni, hogy mivel tudja feldobni idén a karácsonyfáját. Összegyűjtöttünk nektek egy pár karácsonyfadísz ötletet, hogy igazán trendi és mutatós fát varázsolhass szeretteidnek!

   

  A Karácsonyfadísz ezer arca!

  A karácsonyfa díszítésének évszázados hagyománya van, először Németországban díszítették fel a legelső karácsonyfákat. Eleinte egyszerű és puritán karácsonyfadíszeket használtak olyan alapanyagokból amik könnyen hozzáférhetőek voltak az egyszerű emberek számára is. Akkoriban még álmodni sem mertek volna olyan csillogó villogó díszekről amiket manapság az üzletekben kaphatunk. Eleinte gyümölcsökkel és termésekkel díszítették, majd a a 17. századtól gyertyákkal is. A 19. századtól kezdték csillogó villogó és üveg karácsonyfadíszekkel dísziteni a fenyőfákat, gallyakat.

  Karácsonyfadísz kínálat napjainkban

  Tekintsd meg a legújabb stílusú díszeket webáruházunban!

  A legnépszerűbb karácsonyfadísz a mai napig a gömb

  Talán sokan elméláznak azon, hogy miért olyan népszerűk a karácsonyfa gömbök. Ha belegondolunk ennek nagyon egyerű magayarázata van. A szbályos forma, és a fényes esetleg csillogó felület tökéletes és gyönyörű csillogó effektet ad amikor a fény rávetül, így nemes egyszerűséggel ragyogóvá teszi karácsonyfánkat.

  Néhányan azt gondolják, hogy a gömb karácsonyfadísz már unalmas, pedig minden évben találhatunk egyedi és exkluzív karácsonyfadíszeket, amivel felújíthatjuk a meglévő készletünket.

  Nézd meg a legújabb 2018-as gömbdísz kínálatunkat!

  Manapság már szinte minden létező anyagból gyártanak karácsonyfadíszt. Fa, fém, üveg, műanyag, textil, toll stb.

  Válassz a legújabb trendek szerint karácsonyfadíszt!

  Manapság a olyan gyártási technológiák állnak rendelkezésre, amellyel a leg különbözőbb formájú karácsonyfadíszeket tudjuk beszerezni. A figurás karácsonyfadíszek igazán mutatósak, és elég csak egy párat beszerezni gömbjeink mellé és máris feldobhatjuk vele a karácsonyfánkat.

  Textil karácsonyfadíszek a meghitt hangulatért

  Textil Karácsonyfadísz

  A textil karácsonyfadíszek nagyon közkedveltek, főleg kisgyermekes családokban, és ezmellett meghitt hangulatot varázsolnak. Igazán mutatósak, és a legjobb minőségű díszekbe szó szerint bele lehet habarodni. Válassz egy kis textil manót, vagy egy nagyobb karácsonyfa formájú akasztós díszt és elkönyvelheted a rokonok és ismerősöd elismerését.

  A vintage stílus és a karácsonyfadísz

  Fém karácsonyfadísz

  Ha szereted a régi és koptatott hatású vintage stílust akkor ideális választás lehet számodra a különböző formájú és mretű fémből vagy fából készült készült karácsonyfadísz, ami egyszerűséget sugároz és pasztell, nem rikító színeivel nagyon elegáns, mégis visszafogott stílust eredményez.

  Dekorálj szalaggal és betűzős dísszel.

  A megszokott karácsonyfadíszek mellé egyszerűen rögzítheted a fára a különbőző színű és formáju betűzős pickeket illetve dísszalagból készíthetsz masnit amit egy kötöződrót segítségével a faágakra tehetsz. 

  A karácsonyfa díszítés előtt a legfontosabb az, hogy eltöntsd, hogy milyen színű karácsonyfát szeretnél. Sokan az egyszínű díszekre esküsznek, sokan két színűre díszítik a fenyőfát, mások pedig abszolút tarkára. Nincs rossz választás! Egy igényesen feldíszitett karácsonyfa minőségi karácsonyfadíszekkel mindíg gyönyörű lesz. 

  Keresgélj, Ötletelj!

  Nézz szét a neten, vagy nézd meg a karácsonyfadísz kínálatunkat, és meríts ötleteket. Hasonlítsd össze bátran az egyes díszeket, párosítsd a színeket, és válassz igényeidnek és ízlésednek megfelelően! 

  A Karácsonyfadísz tárolása.

  Sokan elfelejtik megemlíteni azt a sajnos hosszú időszakot amikor a különböző díszek nincsenek használatban. A legfontosabb, hogy amikor lebontod a karácsonyfát, minden díszt lehetőség szerint egyesével csomagolj el, úgy hogy ne érintkezhessenek közvetlenül egymással, mert ilyenkor a súrlódástól könnyen sérülhetnek a bevonatok. Ez kifejezetten az üveg és műanyag díszeknél szokott előfordulni. Sok helyen lehet kapni kifejezetten gömbök részére tárolót, amiben biztonságosan, egymástól elkülönítve tudod tárolni a karácsonyfadíszeket.

  Vegyél egyel többet, mint amennyire azt gondolod, hogy szükséged van.

  Amikor eljön a nagy nap, és szenteste reggelén előveszed a régi és új karácsonyfadíszeket, akkor meglepődve tapasztalod, hogy némelyik eltörött, vagy megrongálódott esetleg megfakult. Erre az esetre nem árt ha felkészülsz, és egy-két dísszel többet veszel vészhelyzet esetére. Ezen kívül amikor felrakod az utólsó karácsonyfadíszt is a fára, akkor tuti meg fogsz látni egy üresen áló gallyat amire pont ráférne még egy kis dísz.

  Minőségi karácsonyfadíszeinket itt találod