Kosár
Összesen:
0 Ft
 • EB 2024 Szurkolói termékek
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Karácsonyi ötletek és inspirációk

  Karácsonyi dekoráció rendelés a netről? Mutatjuk a buktatókat!

  2018.09.24 14:16
  Karácsonyi dekoráció rendelés a netről? Mutatjuk a buktatókat!

  Karácsonyi dekorációt szeretnél karácsonyra, de nem akarsz a tömegben heringként vonaglani és harcolni a többiekkel az esetleges utolsó darabokért? A karácsonyi dekoráció rendelés az internetről jó ötlet lehet. Összegyűjtöttük számodra mire figyelj, ha a netről rendelnél karácsonyi dekorációt.

   

   

  A karácsonyi dekoráció rendelés egyszerűbb, mint gondolnád.

  Az internetnek köszönhetően ezt már otthon, kényelmesen egy forró tea mellett is megteheted. Ezzel egyben elkerülheted a fizikai vásárlásokkal járó karácsonyi dömpingben, észvesztett rohanással járó attrocitásokat. Ennek ellenére a karácsonyi dekoráció rendelésnél érdemes odafigyelni.

  A karácsonyi dekoráció rendelés kényelmes ugyan, de sok bosszúságot is tud okozni, ha nem vagyunk körültekintőek. Ha elhatároztad, hogy a karácsonyi dekorációt a netről rendeled, akkor érdemes a következő checklisten végigmenned és ez alapján dönteni, hogy hol vásárolod meg a karácsonyi dekorációt.

  1. Karácsonyi dekoráció rendelés - olcsó húsnak híg a leve.

  Ez a karácsonyi dekorációra is igaz. A karácsonyi díszek és dekorációk specifikusságuk miatt nem a legolcsóbb díszek.

  Gyanakodj, ha valahol feltűnően olcsón kínálják a karácsonyi díszeket, mert ott valami sántít. Ezekben az esetekben nagyon silány technológiával készült bóvli terméket kapsz kézhez, ami hozzá se szagol a weboldalon feltüntetett csillogó villogó képekhez. Esetleg csomagoláson és a minőségi kiszolgáláson is próbálnak spórolni.

  A minőségi karácsonyi díszek nem olcsók sehol sem! Ha szeretnéd, hogy hosszú évek múltával is elkápráztassanak, és ne csak kifakult formátlan vackok legyenek, érdemes egy-egy díszért pár száz forinttal többet kiadni.

  Ez mellett a Magyarországon forgalmazott dekorációk után a gyártók, importőrők termékdíjat fizetnek a csomagolás miatt. A műfenyők szintén termékdíjas termékek. Sokszor találkozhatsz hasonló díszekkel a távolkeleti piactereken jóval olcsóbban, de nem szabad elfelejteni, hogy azon termékek nem biztos, hogy az Eu-s környezetvédelmi normáknak megfelelnek, és a gyártást során felhasznált anyagok sem biztos, hogy megbízhatóak. Ezeket a termékeket ugyan nem feltétlen kell bevámolni, és áfát fizetni utánuk, sőt még a forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyeket stb. sem kell magáncélra kérelmezni, de ennek ellenére semmi esetre sem ajánluk ezeket a beszerzési forrásokat. Alul bővebben is írunk erről.

  Megrendeltem a karácsonyi díszeket, de mire ideért széttört.

  A következő pontban fel szeretnénk hívni a figyelmed arra, hogy érdemes utánnajárni, hogy az adott webshop mennyire körültekintően végzi a csomagolást. Egyes webshopok ömlesztve, nem megfelelő méretű dobozokba préselik be a különböző törésérzékeny karácsonyi díszeket, esetleg túl nagy dobozba teszik megfelelő töltöanyag nélkül. Természetesen mire odaér hozzád, egy doboz szilánkot vagy horpadt és eltört díszt kapsz.

  Minden esetben érdeklődj a rendelés leadása előtt, vagy ha már késő, akkor a rendelés leadása után, hogy milyen módon csomagolják be a díszeket! A  futárszolgálatok szinte egytől egyig ipari módon kezelik a csomagokat, és nem látnak bele, nem tudják, hogy törékeny-e az áru. A futárszolgálat feltételezi, hogy a csomag a csomagolási előírásoknak megfelelően van becsomagolva ezért -jogosan - "dobálhatja" a csomagod.

  Sokszor több tíz kiós másik csomagot dobhatnak rá összepréselve ezzel a gyönyörű díszeid. Ilyenkor több órás telefonálásra számíthatsz a futárszolgálattal és a webshoppal, hogy miként fordulhatott ez elő, és most mi lesz.

  Nem egy bizalomépítő karácsony előtt 2 nappal kézhez kapni egy törött díszekkel tele csomagot aminek az orvoslására az idő hiányában már nem lehet mód, és nyilván te sem a két ünnep közt tervezted feldíszíteni a lakást, vagy a karácsonyfát.

  Mi az Deconline például különös figyelmet fordítunk a törékeny karácsonyi dekoráció és díszek csomagolására. Speciális csomagoló és kitöltőanyagokkal dolgozunk, minimalizálva ezzel a sérülések kockázatát, és minden esetben a futárszolgálat előírásainak megfeléelően készítjük elő a csomagod.

  Tipp: Ne várj túl sokáig, rendeld meg időben a karácsonyi díszeket és dekorációt, hogy ha bármi probléma van, még karácsonyig alternatív módon tudj beszerezni díszeket!

  Vajon ideér szenteste előtt?

  Ugye nem szeretnéd a karácsonyi dekorációt az  újévben megkapni? Rengeteg webáruház kinál dekorációt saját raktárkészlet nélkül. Ezzel két probléma is van:

  Előfordulhat, hogy az adott webáruház nem is látja a terméket amit kiküld neked, így a megfelelő minőséget sem tudja biztosítani, illetve nem tudja garantálni azt sem, hogy a megnövekedett forgalmú csomagszolgáltatás és kiszolgálás miatt időben kézhez kapd a csomagod.

  Tájékozódj mindenképp, hogy a webshop valóban időben ki tudja-e szállítani a csomagod!

  A megnövekedett forgalmú karácsonyi időszakban sok webáruház nem tudja megfelelő időben frissíteni az árukészlet információit és a szállítási időt sem, ezért ha erre nem figyelsz, bizony sok kellemetlenségben lehet majd részed.

  Mi az deconline valós árukészlettel dolgozunk, és ameddig egy termék rendelhető, nagy valószináséggel garantáljuk, hogy odaér még az utolsó pillanat előtt, így kizárolag Win-Win szituáció állhat fenn.

  Nem ugyanaz mint a képen!

  Előfordult már veled hogy rendeltél valamit a neten és teljesen máshogy nézett ki az,  amit megkaptál?

  Silány, és gyenge minőségű termékek? Színben, árnyalatban közel sem azonosak azokkal, amik a termékismertetőben szerepeltek?

  Ennek több oka is van:

  • Egyes webshopok nem veszik a fáradtságot arra, hogy a termék valódi képét töltsék fel, hanem hasonló képet tesznek fel. Sokszor jobb minőségűt és mutatósabbat.
  • A másik ok, hogy a karácsonyi dekorációt nehéz fényképezni, a glitteres csillogó díszek nehezen fényképezhetők, ezért sokan meg sem próbálják saját maguk lefényképezni, mert egyáltalán nem lesz mutatós.

  Mi az deconline a termékek valódi képeit használjuk, ezért nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a megrendelt termék átvételekor kellemesen fogsz csalódni, mert díszeink és dekorációink a valóságban még szebbek mint a termékfotókon.

  A karácsonyi dekorációt Kinából rendeltem! Olcsón, biztos megjön!

  Többlépcsös öngyilkossági kísérletet követsz el!

  Különböző kínai gyűjtőoldalak, piacterek hirdetéseit láthatod a karácsonyi idószakban, mutatós, digitálisan feljavított termékképekkel, és megnyerő árakkal.

  Ha jót akarsz az idegeidnek Szeptembertől semmiképp se rendelj Kínából, mert semmi nem garantálja azt, hogy december 24-e előtt megkapod majd a csomagot. A megnövekedett légi és hajózási logisztika, illetve az elhúzódó vámeljárások végett millió kellemetlenségekre számíthatsz. 

  Tipp: Soha ne rendelj silány minőségű karácsonyi világítást! Számos esettel találkoztunk már, hogy a feltüntetett dokumentációban a szabványoknak megfelelő minősítés szerepelt, és mire odaért a csomag, sem a kötelező szabványoknak nem felelt meg, ráadásul nem is szabvány EU csatlakozóval volt szerelve.

  Ebben az esetben a biztonságos fizetés előny, de nem old meg minden problémát, mert hiába kapod meg a pénzed, ha december 23-án loholhatsz a kifosztott multiba egy ledes égősorért.

  Mi az Deconline kiváló minőségű karácsonyi világítást kínálunk neked amelyek azonnal, raktárról rendelhetőek, és megfelelnek az érvényes biztonsági követelményeknek.

  Műanyag vagy üveg?

  A tévhitekkel ellentétben a műanyag karácsonyi díszek is törékenyek és sérülékenyek. Valamivel jobban bírják az ütést és leejtést, mint az üveg díszek, de ezekkel a karácsonyi díszekkel is megfelelő körültekintéssel kell bánni. Az üveg gömbk megfelelő óvatosság mellett sokkal tovább őrzik meg színüket és fényességüket, mint műanyag társaik.

  Rengeteg webáruház kínálatával találkozhatsz, és mind más és más.

  Van aki az olcsóbb silány minőséget próbálja nevetségesen olcsó áron értékesíteni, van aki pedig a jó minőségű termékeket kínálja, de sokszorosan túlárazva.

  Nézelődj, és érvelj! A karácsony rólad, és a családodról kell szóljon! Döntsd el, hogy nektek mi a legjobb, és a kínálat közül válaszd ki a számodra legfontosabb szempontok alapján a legjobbat!

  Mi az deconline saját imoportból származó prémium karácsonyi dekorációt kínálunk, illetve Magyarország legmeghatározóbb beszállítóival több éves szoros kapcsolatot ápolunk, aminek köszönhetően Magyarország egyik legexkluzívabb termékpalettáját tudjuk összeállítani nektek, és ráadásul mindezt megfizethető áron.

  Ha kíváncsi vagy a karácsonyi dekorációnkra ellátogathatsz üzletünkbe, vagy az alábbi linkre kattintva is elérheted:

  EXKLUZÍV KARÁCSONYI DEKORÁCIÓ

   

  képek forrása: boredpanda