Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Karácsonyi dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Karácsonyi ötletek és inspirációk

  Karácsonyi dísz

  2018.09.24 12:17
  Karácsonyi dísz

  Karácsonyi díszt keresel? Jó helyen jársz!

  Mi helyet adunk az álmaidnak! Válassz kiváló minőségű és limitált karácsonyi díszt és mi egészen az ajtódig szállítjuk.

  A karácsonyi dísz rengeteg üzlet szerves része a karácsony közeledtével. Sokszor még ott is találkozhatunk karácsonyi dísszel, ahol nem is nagyon számítanánk rá. A felhozatal igen széles és színes, helytől függően nagy választékban találhatóak meg a filléres és az arany árban lévő egyedi kézműves karácsonyi díszek. 

  Karácsonyi dísz

  A karácsonyi díszről mindenkinek más jut az eszébe. A karácsonyfa gömbök, a figurás csillogó villogó  tárgyak amik a karácsonyfán lógnak. Lehet sokféle alakú, mintás és színes, de fontos, hogy az ízlésünknek megfeleljen. Különleges ragyogása, fénye és formája ami felejtetetlen élményt nyújt. Akkor is ha egy egyszerű karácsonyi gömb díszről van szó.

  Karácsonyi dísz - karácsonyfa gömbdísz

  Napjainkban a nagybani értékesítés, az olcsóság a minőség rovására megy. Jártál már úgy, hogy amikor hazaértél és kibontottad a karácsonyi díszt és csak akkor szembesültél vele, hogy amibe első pillantásra beleszerettél eltört, összenyomódott, vagy a festék illetve a lakk lepattogott a karácsonyi dísz felületéről? Ilyenkor két dolgot tehetünk. Visszamegyünk az üzletbe, és az ünnepek körül megnövekedett forgalomnak köszönhetően órákat állunk az információs pultnál egy pár száz forintos karácsonyi dekoráció cseréjére várva. A másik dolog, hogy elkönyveljük ezt járulékos veszteségként, és máskor körültekintőbb módon járunk el. A legjobb megoldás, ha jól megválasztjuk a helyet ahol karácsonyi díszt vásárolunk.

  Mi az deconline boltnál kiváló minőségű és limitált karácsonyi díszeket kínálunk vásárlóinknak, ahol valóban minden darab különleges és egyedi. Minden díszt átvizsgálunk mielőtt gondosan, sérülésbiztosan becsomagoljuk. Ezzel biztosítva, hogy a karácsonyi dísz felbontásakor vásárlóinkat kizárólag pozitív meglepetés érhesse. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb karácsonyi díszeket.

  Karácsonyi díszek, a legszebb díszek karácsonyra

  1. A karácsonyi asztali dísz. Te is teszel adventi korszorút, vagy gyertyát az asztalra? A szó szoros értelemben ezek a klasszikus karácsonyi asztaldíszek. Különböző formában akár magunk is elkészíthetjük őket. Készülhet fenyőágból, örökzöld termésekből, figurával, gyertyával vagy anélkül. Ezek mind kitűnő alapanyagai a karácsonyi díszeknek. 

  Karácsonyi asztali dísz

   

  2. Kültéri karácsonyi dísz. A lehetőségünk számtalan, az égősortól az aranyos dekorációs figurákig mindent használhatunk. Feldíszíthetjük az ereszcsatornát a korlátot akár az egész udvart és a kertet. A kültéri világítás rendkívül sokodalú és a leggyakrabban használt karácsonyi dísz. 

  Karácsonyi kültéri jégcsap dísz

   

  3. Ajtóra akasztható karácsonyi dísz. Ki ne ismerné a karácsonyi filmekben szereplő hatalmas kopogtatókat? Válasszunk egy megfelelő méretű koszorúalapot, vonjuk be szalaggal és dísztsük ízlés szerint különböző szezonális termésekkel, pikkel, dekorációs kiegészítővel. Ezután nincs más hátra, csak felakasztani az ajtóra a frissen készült karácsonyi díszt. 

  Karácsonyi dísz ajtóra

   

  4. Figurás karácsonyi dísz. Te is rajongsz a télapó, rénszarvas, manó és hasonló karácsonyi figurákért? Ezek a dekorációk mindenki számára vonzóak, és meghitt hangulatot varázsolhatnak az egész lakásban. Válassz remek figurás karácsonyi díszt és varázsold el a rokonokat és vendégeket.

  Figurás karácsonyi dísz

  Milyen karácsonyi díszt vegyek?

  A legfontosabb, hogy a dísz megfeleljen az ízlésednek és illeszkedjen a lakás berendezéséhez. A rosszul megválasztott karácsonyi dísz ízléstelennek, csicsásnak hat elvesztve ezzel az igazi karácsonyi hangulatot. Válassz körültekintően, hidd el rajtunk nem fog múlni! Kínálatunkban a hagyományos karácsonyi díszek mellett helyet kaptak a modern színek és formák minimál stílusú és  exkluzív karácsonyi díszek is. Ezek tökéletesen megfelelnek a legmagasabb vásárlói igényeknek, és a legújabb karácsonyi stílusokhoz igazodnak.

   

  Karácsonyi dísz fenyő

   

  Karácsonyi termékeinket meleg szívvel ajánljuk azoknak akik a karácsonyi dísz vásárlás során nem szeretnének negatívan csalódni, mégis elérhető áron kívánnak hozzájutni egyedi és limitált karácsonyi díszekhez és dekorációhoz.

  Nézd meg karácsonyi dísz és dekoráció kínálatunk