Kosár
Összesen:
0 Ft
 • EB 2024 Szurkolói termékek
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Karácsonyi ötletek és inspirációk

  Karácsonyi Trend 2019

  2019.01.26 10:16
  Karácsonyi Trend 2019

  Megmutatjuk a karácsonyi trendeket 2019-ben is

  A havas, az elegáns és előkelő, a tűz melege és a retró stílusjegyek fogják meghatározni 2019-ben a karácsonyi divatot.

  Minden évben sokan kíváncsiak, hogy mik lesznek a karácsony trendek. Az előző évekhez képest most sem számíthatunk korszakalkotó változásra, mégis sok új dekorációs elemmel találkozhattok a 2019-es karácsonyi szezonban. Idén is elhozzuk nektek a legújabb karácsonyi stílusokat.

  Szeretnéd megrendelni a legújabb karácsonyi dekorációkat online?

  Kattints! Karácsonyi dekoráció webshop

   

  Karácsonyi trend 2019

  Napjainkban a karácsonyi dekoráció egy rohamosan fejlődő üzletág, a hatalmas szezonális dömping arra készteti a designereket és a tervezőket, hogy minden évben valami újdonsággal rukkoljanak elő. Ahogy írtunk a 2018-as trendekről is, idén is kivesézzük az idei karácsonyi divatot és eláruljuk, hogy mire számíthattok a 2019-es karácsonyi szezonban.

  Hódít a karácsonyi retró

  Térj vissza a 60-as évek elemihez, és öltöztesd a karácsonyt retróba! Retro karácsonyi színek és formák örök klasszikusok, viszont idén nagy divat.

   

  Karácsonyi trend 2019 retró

  Az idei év üdvöskéje a retró hangulatot idéző karácsonyi formák és színek. Az alapvető színvilág a klasszikus piros, zöld, fehér színeken alapul, vintage formákat idéző, mégis modern technikával felszerelt dekorációk sokaságát találhatjuk meg. Régi autók hurcolnak magukon fenyőfát,  esetleg egy rénszarvas vagy egy télapó vezet egy 20. század elejei autót. A képcsöves tv-be bújtatott dioráma nálunk katartikus élmény volt. A kreatív tervezőknek köszönhetően millió dolgot találunk ebben a stílusban. Választhatunk önálló dekorációként egy óriási nyalókát, vagy régi gőzmozdonyt szerelvénnyel, mindezt ünnepi köntösbe burkolva. Egy biztos, bennünket ez a karácsonyi trend ragadott meg a legjobban, ezért idén is rengeteg identikus terméket kínálunk majd számotokra, legyen szó apró vintage díszekről, vagy hatalmas méretű álló figurákból.

  Amerikai klasszikus karácsonyi Trend ahol nem a Jézuska jön, hanem a Santa Claus

  Idén karácsonykor Amerikában érezheted magad. A nyugati stílusú díszek és deorációk hódítanak 2019 karácsonyán. Ha van otthon elég placc akkor igazi amerikai.

  Karácsonyi trend 2019 amerikai stílus

  Karácsony rajongóknak kötelező! A színvilág maradt a klaszikus, de a méretek megnőttek. Vegyél egy hatalmas kandellábert és egy egy amerikai stílusú postaládát, pingáld pirosra és tedd ki a kertbe! A szomszédok álla tuti le fog esni. Az elvetemültek beszerezhetnek egy háromkerekű olasz kiskocsit vagy egy régi utánfutót ráfabrikált előtetővel, amit pirosra fújnak és környékben sokan fognak megállni a ház előtt. Ezt tetézheti egy kültéri világítással felvértezett északi sarki jelzőtábla. Ezek a dekorációk akár plázákban, közületeknél és hoteleknél is kiváló dekorációk lehetnek és garantálják az elismerést!

  Karácsonyi trend postaláda

  2019 legnagyobb karácsonyi trendje a hó birodalma stílus!

  Karácsonyi Trend 2019 a hó birodalma

  Számítsunk rá, hogy idén mindent elönt a hó és a glitter, függetlenül attól, hogy decemberben akár +20 fok is lehet majd odakint. Alapvetően nagy sláger a havas műfenyők és girlandok, illetve a műhó. A színvilág egyértelműen a fehér, különböző kiegészítő színekkel, mint az ezüst, a púder, a zöld, bronz stb. Itt aztán szabad kezet kaphatunk, csak a fantáziánk és leginkább a pénztárcánk szabhat határt a dekorációs eszközök beszerzésének. Élethű kinézetű és méretű jegesmedvék és szarvasok hada  kápráztatott el bennünket a legújabb karácsonyi trendet demonstráló teremben. Igazi különlegesség, hogy a kisebb és nagyobb díszeket sokszor kiegészíti a LED világtás, amivel igazán mutatós lesz este is, nem csak nappal.

  Karácsonyi trend 2019 havas

  Szőrme, pihe és a toll borzolja a kedélyeket idén karácsonykor is

  Karácsonyi Trend 2019 Szőrme

  Az elmúlt években kialakuló divatot továbbvitték a tervezők. és különböző szokatlan színekkel és formákkal ötvözik a szőrmés kiegésztőket. Eleinte csak az adventi koszorúja volt mindenkinek szőrös vagy tollas, mostmár különböző asztali díszeket, fenyőfákat, figurákat vonnak be szőrmés vagy pihés anyagokkal amik tagadhatatlanul exkluzív dekorációnak számítanak. Választhatunk karácsonyfadíszt és különböző poly figurákat, mondjuk angyalt szőrmés szoknyában, nem fogunk mellé lőni.

  Karácsonyi Trend 2019 Szőrmés figurák

  Egyre gyakrabban fordul elő a fekete szőrmés és pihés már-már kéményseprőre hasonlító angyalka. Javasoljuk, hogy ezekre a díszekre ne csak futtában nézzetek rá, hanem inkább kétszer de azt is jó alaposan! Maga a fekete szín távol áll a megszokott karácsonyi szellemtől, mégis egy ízléses fekete dekoráció egyéb karácsonyi meleg színekkel kombinálva igazi kuriózum és különlegesség. Karácsony pedig egyszer van egy évben, ezért ha valami új divatot szeretnénk kipróbálni, akkor ez a megfelelő alkalom.

  Karácsonyi Trend Fekete színű dekorációk

  A tűz birodalma, ahol az elegancia lakozik - Elegáns karácsonyi trend

  Karácsonyi Trend 2019 elegáns

   

  Ez a karácsonyi trend lehet minimalista de akár rusztikus stílusú is. Az alapjegyei a pezsgő, púder, arany, és akár a fehér illetve fekete szín. Különböző Gipsz, kerámia vagy polirezin figurák fényes ezüst vagy éppen flitteres köntösben előkelőséget árasztanak magukból. Különböző skandináv stlusú álló díszek, és a fekete színben nem szűkölködő karácsonyfa modern és elegáns. Ami meglepő, hogy a fali trófeákat és az aranyra lakkozott szarvasfejeket szőrme nyakörvvel nem csak karácsonykor, hanem egy megfelelő környezetben egész évben is el lehet viselni.

   

  Karácsonyi trend Trófea

  Flitter a köbön - Az új karácsonyi divat

  Karácsonyi trend 2019 Flitteres

  Napjainkban újra hódit a flitter, és már nem csak a gyerkőc simis pólójával szórakozhatunk, hanem karácsonyfadíszekkel, és flitteres figurákkal is. Van ami simán csak a látvány kedvéért van bevonva flitterrel, hogy ezerféleképpen szórja szét a ráeső fényt, de vannak valódi kétszínű flitteres karácsonyi dekorációk is. 

  Karácsonyi trend 2019 jegesmedve

   

  A 2019-es karácsonyfa trendekről, és a legújabb dekorációs világításokról újabb posztban számolunk be.