Kosár
Összesen:
0 Ft
 • EB 2024 Szurkolói termékek
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Kültéri világítás


  Kültéri világítások

  Webáruházunk ezen kategóriájában a kültéri világításokkal találkozhatsz. Lehetnek ezek akár dekorációs elemek, illetve funkcionális fényforrások is. Egyre többünkben merül fel az az igény, hogy a kertünket különféle fényekkel szeretnénk díszíteni. Ezek rendkívül hasznosak lehetnek, hiszen csodásan mutat a naplementét követően néhány szolid világítás az udvarunkban. Célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk a minőségi kültéri világításokat és díszítőelemeket. Dekorációs webáruházként igyekszünk mindenki életét némi esztétikai élmény segítségével megfűszerezni. Nézz körbe nálunk te is!

  Bővebben  Csapatunk szenvedélye a dekoráció. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy újabbnál újabb lehetőségeket mutassunk meg a ház minden pontjának díszítésére. Minél több alternatívát tudunk kínálni, te is annál könnyebben találod meg azt, ami a leginkább közel áll a szívedhez. 

  Termékeinket igyekszünk mindig a legújabb trendeknek megfelelően alakítani, hogy lépést tartsunk a modern világ kívánalmaival. Maximálisan igaz ez a kültéri világításokra is, ahol egyre nagyobb szerepet kapnak a LED-es megoldások. Ha te is szeretnéd ezeket a környezetbarát és energiatakarékos fényforrásokat kipróbálni, akkor nálunk a legjobb helyen jársz!

  Kültéri világítások modern szemléletben

  Amennyiben a kerti fényforrásaink tekintetében szeretnél takarékos megoldást választani, két út áll előtted. Először is a napelemes lámpák közül válogathatsz, másodsorban pedig választhatod a LED-es megoldásokat. 

  Webáruházunkban számos napelemes lámpát találhatsz, hiszen a Deconline csapata maximálisan elkötelezett Földünk megóvása mellett. Ezen termékek minden esetben prémium anyagokból készülnek, és exkluzív megjelenéssel rendelkeznek. Legkedveltebb típus közöttük a földbe szúrható változat, melyet sok helyen tudsz felhasználni. Díszítheted vele akár a járdaszegélyt, a virágládát, de akár a gyepszőnyeghez is kitűnő választás lehet.

  Az álló napelemes lámpák első ránézésre nagyon hasonlítanak a hálózatról működő társaikhoz. Előnyük, hogy nem tartozik hozzájuk vezeték, ezért rendkívül sokféleképpen helyezheted el őket. 

  Továbbhaladva a soron elérkezünk a LED-es lámpák világába. A kültéri LED dekorációk esetében rendkívül sokféle szín- és formavilág áll rendelkezésedre. Találhatsz nálunk kaspóvilágítást, függönylámpát, de még kaktusz vagy flamingó formájú nyári dekorációs fényforrásokat is. Ha esetleg nem csak a világítások érdekelnének, akkor is megleled nálunk a számításaidat. Kerti dekoráció kínálatunkban számos esztétikus díszítőelem közül csemegézhetsz.

   

  Fényfüzérek, lampionok, lámpások

  Ha dekorációs elemekről van szó, nem haladhatunk el szó nélkül a fényfüzérek mellett. Ezen termékek rendkívül népszerűek, ha díszítésről van szó. Természetesen e téren is elérhetsz számos formát és színvilágot is, ahogy az neked szimpatikus. Legyen szó akár nyárról, akár a karácsonyi időszakról, egy hangulatos fényáradattal sosem nyúlhatsz mellé. 

  Hogyha a lampionokkal szimpatizálsz, abból is kétféle variáció áll rendelkezésedre. Választhatod a napelemes változatot, illetve a hagyományos, elemmel működő darabokat egyaránt.

  Végül hadd vezessünk be a karácsonyi lámpások világába, melyek szintén gyönyörű ékei lehetnek a kertnek. A hagyományos gyertyatartós darabok mellett napelemes, illetve normál elemes variációk is elérhetőek. Találhatsz köztük antik stílusú darabokat, de természetesen a modern kornak megfelelő designnal rendelkező lámpások sem hiányoznak kínálatunkból. 

  Érdemes sűrűn figyelni ezt a kategóriánkat is, hiszen folyamatosan bővülő választékkal várunk!