max-height: 28px; max-height: 28px;  A GLS és Packeta mellett már Foxpost automatába is kérheted rendelésed! 

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Karácsonyi dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Kerti ötletek és inspirációk

  5 remek kültéri világítás ötlet 2022-ben

  2022.04.13 16:27
  Deconline
  5 remek kültéri világítás ötlet 2022-ben

  Feldobnád néhány kültéri fénnyel a kertet? Adunk 5 remek ötletet, hogy milyen kültéri világítások a legtrendibbek 2022-ben. 

  Bemutatunk néhány kültéri világítás ötletet kerted varázslatos hellyé alakításához, ahol pihenhetsz, vacsorázhatsz és szórakozhatsz remek hangulatban. A Deconline kültéri világítás 2022-ben is olyan hatalmas választékot és stílust kínál, hogy mindig találsz valami neked való terméket, ha valami újat keresel. Összegyűjtöttünk számodra néhány kedvenc kültéri lámpa ötletet, amely egyszerre pihentető és élénkítő hangulatot tudsz teremteni legyen az nappal vagy éjszaka.

  Nézd meg remek kültéri világítás ötleteinket és világítsd meg a bejárati ajtót, a kertet, a a garázst, vagy a kerti növényeket úgy ahogyan te szeretnéd!

  Ötletek kerti járda megvilágítására

  A kültéri a leszúrható napelemes lámpák és a kültéri állólámpák mind nagyszerű lehetőségek a kerti sétányok megvilágítására. A leszúrható szolárlámpák a talajba vannak rögzítve, és viszonylag alacsonyan helyezkednek el.

  Kerti járda megvilágítás ötletek

  A kültéri napelemes állólámpák segítségével pedig kiemelheted a járda kontúrját, így a vendégek tudják, merre sétáljanak a sötétben.

  Ötletek a kültéri hangulat megteremtésére

  Teremts remek hangulatot kültéri fényfüzérek és party fényfüzérek és segítségével! Nyáron remek lehetőség a napelemes fényfüzér, mellyel az étkező asztal felett, a pavilonban vagy akár a növényekre telepítve lágy fényhatással hoznak igazi kültéri hangulatba.

  Napelemes fényfüzér

  A party fényfüzérek nagy gömb alakúak de találsz számos napelemes fényfüzért is, melyek különböző apró dekorációval vannak ellátva. Közkedvelt string light a sakura fényfüzér és a méhecskés égősor is.

  Szolár flamingó fényfüzér

  A flamingó alakú fények is igen közkedvelt kültéri dekoratív fényforrások. Választhatsz égősort vagy akár leszúrható flamingós lámpát, sőt még szettben is találsz ami kíméli a pénztárcádat.

  Ötletek a virágoskert megvilágítására

  A napelemes világító figurák és világító virágok lágy fényt is biztosítanak, lehetővé téve, hogy kiemelje a virágoskert kontúrját a sötétben. Ezek a lámpák dekoratív díszítőelemek is egyben, amelyek egy kis környezeti fényt is biztosítanak. Ez egy gyors módja annak, hogy stílusos legyen a virágoskert.

  Napelemes tündér lámpa

  Néhány leszúrható napelemes figura lámpával egyszerűen kiemelheted a kerti virágok, virágágyások sziklakertek szépségét.

  Ötletek bejárati ajtó melletti világításra

  Túl sötét van amikor hazaérsz és keresgéled a kulcsot a félhomályban? A kültéri napelemes fali lámpák a legjobb választás. A falra szerelhető világítótestek jól illeszkednek az ajtód mindkét oldalára.

  Napelemes fali lámpa

  Ezek a kültéri lámpatestek számtalan stílusban, méretben és kivitelben kaphatók, így megtalálhatod azt, amelyik a legjobban illik otthonod sílusához!

  Ötletek medence megvilágítására

  Mindannyian szeretünk egy fáradt nap után megpihenni a kerti medencében, vagy jakizziban. Ez mellett a nyári melegben is remek felüdülést nyújt. A medencét ese is látványossá teheted különböző formájú és színű napelemes medencevilágítások segítségével.

  Napelemes medencevilágítás

  Némelyik kivitel a víz felszínén úszik, de találsz olyan napelemes medence világítást is amit a medence falára erősíthetsz, esetleg lesüllyed a medence aljára. Ezek teljesen biztonságosan használhatók és nem szükséges cserélgetni az elemeket, vagy tölteni, hiszen szolár technológiát használnak amik a napból nyert energiát alakítják át.

  A kültéri világítás számtalan lehetőséget rejt, ezért igazából csak rajtad és a pénztárcádon múlik, hogy milyen világításokkal látod el a tornácot, virágágyásokat, kerti utakat vagy a bejáratot. Mi a deconline-nál a legtrendibb dekorációs kellékekkel látunk el, hogy élvezni tudd a kültéri hónapokat. A legfontosabb, hogy te jól érezd magad, ehhez járulnak hozzá ekxluzív kültéri világításaink, melyek segítségével átadhatod magad a teljes relaxációnak a kertben.