Kosár
Összesen:
0 Ft
 • EB 2024 Szurkolói termékek
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Karácsonyi dekoráció és ajándék cégek, közületek részére

  Kedves Cégvezető, döntéshozó!

  Örülünk, hogy itt van, és meggyőződésünk, hogy Ön is örülni fog, mert megtalált bennünket!

  Ha Ön nem egyszerűen csak karácsonyi céges ajándékot, vagy karácsonyi dekoráció nagykereskedést keres, hanem sikerhez és extra előnyökhöz is szeretne jutni kérjük olvasson tovább!

   

  Karácsonyi dekoráció cégeknek

   

  Előszó

  Kérjük szánjon néhány percet ránk drága idejéből, és mi megduplázva adjuk vissza azt Önnek! Karácsony közeledtével bevett szokás, hogy rengeteg cég vásárol karácsonyi ajándékot munkatársainak, üzleti partnereknek. Dekorációt készít az irodákba, esetleg karácsonyfát állít. A szokás, és megszokás mögött viszont ennél jóval több lehetőség rejlik.

  Aktuális karácsonyi dekorációs kínálatunkat itt tekintheti meg.

   

  Karácsonyi dekoráció cégek és közületek részére

  Ha Ön fogad telephelyén partnereket, vagy intézményeiben számos ember megfordul, bizonyára tudja, hogy fontos pozitív benyomást kelteni az üzleti partnerek, vásárlók, ügyfelek szemében. Ennek egyszerű módja a tiszta és rendezett környezeten kívül az egyedi megjelenés.

  A legelső benyomás az elé táruló vizuális élmény alapján születik meg, amint egy ügyfél belép az épületbe. Hogy ez a benyomás pozítív, negatív, esetleg semleges kizárólag Önön múlik.

  Karácsony közeledtével bizonyára Ön is találkozik átlagosan feldíszített épületekkel, szállodákkal, üzletekkel és irodaházakkal. Úgy gondolja, hogy az Ön cége nem átlagos? Szeretne karácsonykor (is) kitűnni versenytársai közül? Jó helyen jár!

  Ön egyedi és különleges dekorációs termékekhez juthat személyre szabott áron, ami elősegíti vállalkozása pozitív renderelését ügyfelei, vásárlói szemében, ami rövid és hosszú távú sikerekhez vezet. Üzletében, szállodájában a kellemes hangulatnak köszönhetően vásárlói jobban érzik magukat, ezért több időt töltenek üzletében, többet vásárolnak és szívesen térnek vissza újból.

   

  A céges karácsonyi ajándékok és a karácsonyi dekoráció minden cég és szervezet számára fontos

  Egy felelős és következetes döntéshozó tudja, hogy karácsony előtt nem azért adnak a cégek egymásnak, vagy a dolgozóknak jelképes karácsonyi ajándékot, mert ez csak egy szokás. Ez mögött sokkal több rejtőzik.

  Ez az apró gesztus nem csak az Ön cégének pozitív megitélését fogja erősíteni, hanem szorosabbá teszi az üzleti kapcsolatait is. De mégis hogyan?

  A válasz egyszerű! Ön kapott már valakitől "csak úgy" valamit? Érezte azt, hogy ezt valahogyan viszonoznia kellene? Valószínüleg a válasza igen. Ez egyszerű pszihológia. Egy apróság, ami mélyen elülteti a tudatban a viszonzásra való ösztönzés magját. Egy apróság is képes arra, ami a HR trénerek legnagyobb kihívása: az ösztönzés és a hatákonyság növelése.

   

  Karácsonyi ajándék céges dolgozóknak

  A dolgozókat ösztönözni fogja, hogy jobban teljesítsenek, munkájukra jobban odafigyeljenek. Növekszik a cégen belüli hatékonyság, a profit növekedni fog, és ezáltal cége értéke, megítélése is pozítív hatást eredményez dolgozói szemében.

   

  Karácsonyi ajándék üzleti partnernek

  Parnereivel sincs ez másképp. Az apró gesztus pszichológiája itt is érvényesül. Az Ön cége egy apró karácsonyi ajándék révén jobb pozícióba fog kerülni, előnyöket szerezve ezzel a konkurenciával szemben. Partnerei elkötelezettebbek lesznek cége felé, megerősítve ezzel üzleti kapcsolatait.

  Az Ön vállalata előkelőbb helyet fog kapni a üzletfelei partner listáján, versenytársai számára nem elérhető előnyökhöz jut, ami szintén profitot termelhet.

  Nem kell ezt bizonygatnunk, hiszen Ön tudja vezetőként a legjobban, hogy ez milyen sokat jelent.

  Valószínűleg Ön azért olvassa ezeket a sorokat, mert tervezi, hogy kollégáit, üzleti partnereit valamilyen reklámajándékkal szeretné meglepni.  

   

  karácsonyi céges ajándék

   

  Miben tudunk segíteni Önnek?

  Cégük Magyarország egyik legnagyobb lakossági karácsonyi dekoráció webáruházát üzemelteti olyan exkluzív és limitált termékekkel, ami Magyaroszágon egyedülálló kínálatot biztosít Partnereinknek. Számos külföldi és néhány magyar gyártóval ápolunk szoros kapcsolatot, aminek köszönhetően teljesen egyedi termékpalettát tudtunk kialakítani, mindezt versenyképes áron.

   

  Egyedi karácsonyi termékek

  Először is szeretnénk leszögezni, hogy Partnereink érdekében viszonteladókat nem szolgálunk ki. Célunk, hogy termékeink ne váljanak tömegcikké, biztosítva ezzel az egyediséget. Logózott ajándékot szeretne? Segítünk, hogy a nálunk vásárolt termékeket elláthassa egyedi nyomott, hímzett logóval is. Megbízható grafikai partner cégünk prémium minőségű logóval látják el a kiválasztott termékeket.

   

  Személyre szabott árak 

  Cégek, szervezetek és közületek számára személyre szabott kedvezményes árakat biztosítunk rugalmas szállítási és fizetési opciókkal már kis darabszámtól is.

   

  Személyre szabott tanácsadás

  Nincs ötlete? Szakértő kollégáink segítenek Önnek a megfelelő ajándék és dekoráció kiválasztásánál. Segítünk kiválasztani az Ön cégéhez legjobban illő dekorációt és ajándékokat, így biztos lehet benne, hogy "nagyot fog szólni."

   

  "Amit az elme képes kigondolni, elhinni, azt meg is tudja valósítani"
  Napoleon Hill

  A siker első lépéseként kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

  Cég/szervezet neve
  Kapcsolattartó neve
  E-mail
  Telefon: (+36)
  Miben segíthetünk?
  Kérjük írja le pár szóban szóban kérését/kérdését.
  Hogyan szeretne velünk kommunikálni?
  Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
  Igen

  Népszerű kategóriák

  Adventi koszorú

  Adventi koszorú kellékek

  Karácsonyi autós dísz

  Karácsony világítás

  Karácsonyi világtás

  Karácsonyi figurák