Végső készletsöprés MEGNÉZEM

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Szezonzáró végső leárazás
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Kaspó, virágtartó


  Több, mint 500 prémium kaspó közül választhatsz kültéri, vagy beltéri virágaid részére exkluzív otthont! Kültéri kaspók és balkonládák, virágcserepek és virágládák széles választékában találhatod meg az otthonodhoz legjobban illő kaspókat.

  Bővebben  Kaspó

  Balkonládák, kül- és beltéri kaspók nagy választékával várjuk kedves vásárlóinkat.
  Legyen szó kis erkélyről, balkonról, egy teraszról, vagy egy nagyobb kertről, nálunk biztosan megtalálja igényeinek megfelelő terméket.

  Miként csoportosítjuk termékeinket?
  Igyekszünk az igényeknek megfelelően kategóriákba szedni kaspóinkat, hogy minél könnyebben megtalálják vásárlóink a keresett terméket.

  Balkonláda

  Prémium balkonládáink időtálló műanyagből készültek. Színben többnyire a természetes, naturális színek a jellemzőek. Imádjuk a teraszra, vagy az ablakba helyezett muskátlival beültetett balkonládákat. Igazi örök klasszikus.

  Tavaszi kaspó

  Tavaszi kaspóink között már megtalálhatóak a színesebb, de természetazonos árnyalatú termékek, itt már megjelenik a fa, mint anyag, és béléssel lettek ellátva termékeink. Küld és beltéri használatra egyaránt ajánluk őket, viszont a figyelmet szeretnénk felhívni arra, hogy amennyiben a tavaszi kapsókat kinti használatra szeretnék megvásárolni, mindenképpen egy védettebb részen kapjon helyet, ahogy az időjárási elemek, kevésbé, vagy egyátalán nem érik, meghosszabbítva ezzel a termék élettartamát.

  Rattan kaspó

  Rattan kaspóink, virágládáink időtálló műanyagból készültek, a gyönyörű és mutatós rattan stílus elemeivel. Legyen szó magaságyásról, vagy egyszerű kerti kis sziget készítéséről, ezek a termékek minden esetben megállják helyüket. Biztosíthatjuk vásárlóinkat arról, hogy ezek a kerti rattan virágládák mindenkinek felkeltik majd a figyelmét.

  Kültéri nagyméretű kaspó

  Kültéri napméretű kaspóink nagy része műanyagból készült, fagy és UV álló, gyönyörűen kidolgozott termékek. Méretben és alakban is több típust különböztetünk meg, biztosítva ezzel vásárlóink számára a választás lehetőségét.
  Kültéri kaspóinknál prémium kategória is elérhető. Erről bővebben a termékkategóriában olvashatnak.

  Kerti figurás kaspó

  Kerti figurás kaspóink a legnépszerűbb termékcsoport az adott kategóriában. Ki ne szeretné ezeket a bájos kaspókat, színes, édes kis figurák. Anyagukat tekintve jelentős részük polyresinből készül, mintázatuk gyönyörűen kidolgozott, ellenállnak az időjárás minden viszontagságának.

  Fa virágtartók

  Fa virágtartóink béleltek, megóvva ezzel a termék állagát a virágföld nedvességétől és a locsolástól. Anyagát tekintve fonos, hogy a termék nem annyira időtálló, mint műanyag tárasi, gondozást igényelhetnek az idő előrehaladtával. Ezt megelőzvén érdemes a terméket szél-és csapadétól óvott helyre tenni.

  Kültéri virágládák

  Fültéri virágládáink prémium műanyagból készültek, jellemzően fa mintázattal. Színvilágukra  naturális jegyek jellemzőek.
  Kerámia és műanyag kapspóink a leg színpompásak termékei a kategóriának. A szívárvány minden színének árnyalatai találhatóak meg webáruházunkban, a legelterjedtebb színektől a legextrémebbekig. Mintázatukat tekintve finom mintával vannak ellátva, de taálhatunk köztük merészebb, a mai modern divatnak, desingnak megfelelőeket is.
  Egyéb kaspóink nagy része fémből készült, monokróm színvilágú termékek, melyek ritkán vannak ötvözve színesebb stílusjegyekkel.