Végső készletsöprés MEGNÉZEM

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Szezonzáró végső leárazás
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Kerti figura


  Neked melyik a kedvenc kerti figurád? A kerti töpe, kisfiú figura, teknős, vagy egy cuki béka? Vásárolj Prémium minőségű kerti figurákat és díszeket óriási és egyedi választékunkból. Gyors szállítás, korrekt áron.

  Bővebben  A kültéri figurák nagyon jól működnek az előkertben a bejárati ajtó környékén, vagy akár a hátsó kertben kaspók mellé helyezve. Kerti figura termékeink segítségével egyedi hangulatot és megjelenést kölcsnözhetsz kertednek és a kerti dekoráció dinamikus és mozgalmas lesz. Válassz a legjobb minőségű kültéri szobrok, figurák, állatfigurák, világító díszek széles választékából!

  A Kerti figurák kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így tovább gyönyörködhetünk bennük! Különböző méretben, formában, színvilágban találsz kültéri figurákat. Egy figura méretének, színének kiválasztásakor fontos tudnod milyen környezetben szeretnéd elhelyezni azt, és ennek megfelelő formát, színt érdemes választani.

  Egy aranyos kültéri figura onmagában is dísze lehet otthonodnak, de egyes része lehet pl. tündérkertnek, asztaldísznek, ajtókopogtatónak, sírdísznek egyaránt. Kerti figurákat pár centistől akár 60 cm-ig is választhatsz, mely függ mibe szeretnéd beépíteni, hova szeretnéd kihelyezni.

  Kerti törpe figurák

  Kínálatunkban megtalálod a legnépszerűbb kerti figurákat, mint pl. kerti törpe, figurás kaspókat, minőségi kerti manókat, melyek ideálisak a kertbe vagy akár a ház bejáratánál is elhelyezhet. A kültéri állatfigurák úgy mint a békák, szitakötők, teknősök kiváló dekorációk lehetnek a kerti tóhoz. A Napelemes kerti figurák energiatakarékos működéssel világítják meg kertjét.

  Kültéri világító figurák

  Igen közkedvelt dekorációk a kerti világító figurák is. Dekoratív, gyönyörű meseszép és igazán különleges. Fénye megadja a megfelelő hangulatot az esti beszélgetésekhez, mert szolár, vagy elemes led világítást találsz benne. A szomszédok csodájára járnának, ha lenne egy a te kertedben is.

  Kerti állat figurák

  Az egyik legkedveltebb termékcsoportunk. Találsz itt kültéri nyuszikat, teknősbékát, cicát, kutyát, madarakat, méhecskéket és más aranyos figruákat, melyekkel könnyedén dekorálhatod a kertet. Találd meg a legszebb kerti állat figurákat és szépítsd vele a kertet, vagy a teraszt!

  Kültéri Buddha szobrok

  A kerti Buddha szobrok a világ egyik legkeresettebb dísztárgyai. Kisugárzásukkal képesek motiválni és inspirálni, valamint segítenek belső békénk és boldogságunk megtalálásában. Szép díszítő elemként funkcionálhat a kerti ZEN sarokban, de nappaliban, hálószobában vagy éppen a verandán is jól mutat. Ide passzolhatnak az orientális kerti figurák, pl. az ormányát felfelé tartó elefánt, amit a bejárati ajtó felé nézve helyezve szerencsét hozhat, ha hiszel is benne.

  Leszúrható kerti figurák

  Webáruházunkban széles körben megtalálod a leszúrható kerti figurákat a kerti törpéktől az állatokig, például méhecske, teknős vagy békáig. A leszúrható kerti figurákon, állatokon vagy a kerti manókon kívül egyéb akasztós és különleges dekorációkat is találsz. Egyes figurák szettben, vagy páros kivitelben vannak csomagolva, így több darabot is kihelyezhetsz belőlük az udvaron.

  Kerti gyerek figurák

  Ki ne szeretne otthonába egy bűbájos gyerek figurát, amivel szépítheti a hátsó kertet? A kislány és kisfiú kerti gyerek figurákat önállóan, párban, kerti figurás kaspós kivitelben is megtalálod. Utóbbiba beültetheted kedvenc virágodat, feldobva így teraszod, vagy az erkélyt. Bájos arcukkal mindig jó kedvre derítenek.

  Figurás kaspók

  Aranyos és gyönyörű kültéri dekorációs lehetőség a a figurás kültéri kaspó. A kaspók tökéletesek a lelkes kertészek számára, vagy azoknak, akik csak a kültéri dekorációt szeretnék magasabb szintre emelni. Ez mellett a kültéri kivitl és az aranyos gyerek, cica, kutyus, vagy más stílusos és cuki forma magas szintre emeli a kerti dekorációs hangulatot. Ha nem vagy elkötelezett a kertészkedés iránt, egyszerűen csak vegyél néhány konténeres virágot és ültesd bele stílusos figurás kaspóinkba! Az ültetővel ellátott dekorációt pedig elhelyezheted az udvaron, vagy a bejárati ajtó mellé, hogy stílusosan üdvözölhesd a vendégeket otthonodban.

  Kerti tündérkert figurák

  A tündérkert készítése egyre népszerűbb, nem csak beltéren, hanem akár a sziklakertben is kialakíthatunk egy stílusos tündérekertek. Az aranyos kültéri tündérek, unikornisok és más kiegészítők remek hangulatot kölcsönöznek kertednek. Akár egy mini asztaldíszt is készíthetsz segítségükkel, amit aztán a kerti beszélgetések közben csodálhatnak a kíváncsi tekintetek.

  Karácsonyi világító kerti figurák.

  A téli ünnep közeledtével a virágok és a növények helyett különböző dekoratív ünnepi hangulatú figurákat helyezhetünk el a kertben. Ezek remekül mutatnak majd a hűvösebb karácsonyi időszakban és remekül megvilágítják a kültéri környezetet. A karácsonyi dekoráció és a tél jellegzetes figuráinak nagy része a karácsony ünnepéhez kötődik, mely együttesen érzékeltetik a kinti havas tájat és a szoba melegségét. Kínálatunkban a legkülönbözőbb karácsonyi világító kültéri figurákat találhatod meg. Szánkozó gyerekeket, diótörőt, rénszarvast, cuki hóembert kipirosodott pofival, havas fenyőt stb.

  Tavaszi kerti figurák

  A Tavaszt nagyon várjuk, azért hogy kint lehessünk a jó levegőn a hosszú tél után és rendbe tehessük, feldíszíthessük udvarunkat, kertünket. Ez a megújulás és az újra kezdés évszaka. Díszítsük fel udvarunkat pl. kerti törpékkel. A kiválasztott törpéd lehet mosolygós vagy nevetős, huncut szemű, kerti munkát végző, világító lámpással a kezében irányt mutató vagy vidáman üdvözlő. Választhatsz szín és méret szerint egyaránt.

  Kerti tó figurák

  Kerti tavak dekorálásához béka, csiga, teknősbéka kerti állat figurát is találsz, akár szolár világítással, így este is remek hangulatot varázsol.

  Sírdísz figurák

  Kegyeleti, sírdísz figurák széles választékát is megtalálod kínálatunkban. Kültéri keresztek, feliratok, szívek segítségével sír díszeket készíthetsz! Angyal figurák kihelyezésével emlékező sarkot alakíthatsz ki ami segíthet a gyász feldolgozásában!