max-height: 28px; max-height: 28px;  A GLS és Packeta mellett már Foxpost automatába is kérheted rendelésed! 

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Karácsonyi dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Kerti ötletek és inspirációk

  5+1 Szolárlámpa trend 2022-ben

  2022.05.16 08:38
  Deconline
  5+1 Szolárlámpa trend 2022-ben

  Megmutatjuk a legújabb, 2022-es szolárlámpa trendeket, amivel könnyedén színt vihetsz a kertbe! Nézd meg a legújabb energiatakarékos napelemes világítás trendeket!

  A napelemes világítás felhasználása 2022-ben egyre népszerűbb lettt az egész világon, így hazánkban is közkedvelt alternatív kerti fényforrás. Népszerűsége az egyszerű és energiahatékony működtetés mellett a mutatós megjelenésének is köszönheti. A kültéri világítások népszerűsége egyre növekszik a napelemes lámpák esetén is, ezért a tervezők minden évben újdonsággal lepik meg a kert szerelmeseit. Ez annyit jelent, hogy a napelemes lámpa trendek 2022-ben is követik a lakberendezési és dekorációs divatot. 

  Napelemes lámpa

  Megmutatjuk a legtrendibb napelemes lámpákat, amik a te kertedben is jól mutatnak!

  Mi a deconline-nál dekorációs szakwebáruház révén számtalan formájú, színű és funkcójú szolárlámpával találkoztunk már, viszont idén szeretnénk kiemelni néhány új darabot, melyek újdonságnak számítanak nem csak a hazai, hanem az európai piacon is. nézzük tehát a szolárlámpa trendeket 2022-ben!

   

  A Felakasztható szolárlámpa

  Napelemes lámpa trend 2022 - felakasztható szolárlámpa

  Káprázatos színek, elegancia, különleges hangulat. Így tudnánk jellemezni a legújabb függeszthető napelemes világítás termékeket, ami nem újdonság, viszont ezek a kivitelek és színek rendkívül menőnek számítanak 2022-ben. A remkül megválasztott színárnyalatok kellemes kompozíciók létrehozására adnak lehetőséget.

  A színváltós kerti szolár lámpa

  Napelemes lámpa trend 2022 - színváltó szolárlámpa

  Ezeket a lámpákat nem kell senkinek bemutani, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy aki szereti a fényjátékot, annak lapul már néhány színváltó napelemes lámpa a teraszon, vagy az előkertben. Különlegességük, hogy a beépített színváltó RGB LED diódák káprázatos színekkel töltik meg a kertet. Az elmúlt években nagy divat volt a lánghatású szolárlámpa. Ezt ötvözték a gyártók a színváltós lámpa tulajdonságaival, ami nagyon különeges színváltós lánghatást kölcsönöz ennek a fényforrásnak

  Szolár virág lámpa

  Napelemes lámpa trend 2022 - napelemes szolárlámpa

  Ha kertes házban laksz, vagy netán van egy kis balkonod, akkor biztosan van néhány ültetett vagy cserepes virág elhelyezve a bejárati ató mellett, vagy a virágoskertben. Idén hatalmas trend a napelemes virág lámpa, ami még több színt és természetességet tud kölcsönözni a külső terekben. Találkozhatsz különféle virág őalakú lámpákkal, pl. tulipán, nárcisz, pitypang, pipacs, a kedvencünk, ami nagy trend 2022-ben a hortenzia alakú napelemes lámpa. Ezt a mutatós fémből készült szolárlámpát választhatod akár 3 ragyogó színben is.

  Többfunkciós szolárlámpa

  Napelemes lámpa trend 2022 - leszúrható szolárlámpa

  Egyre nagyobb trend, hogy a szolárlámpák nem csak világító funkciókkal rendelkeznek, hanem más, hasznos képességük is van. Ilyen lehet akár egy szélmérő napelemes időjárásállomás, vagy egy csapadékgyűjtővel ellátott leszúrható napelemes lámpa. A hangulatvilágításon túl az integrált extra funkció mégjobban szerethetővé teszi a kerti díszeket. 

  Különleges szolárlámpa

  Napelemes lámpa trend 2022 - különleges szolárlámpa

  Az utóbbi időkben nagy divat a minimalista kertberendezés, ami energikus, letisztult, mégis dinamikus megjelentést kölcsönöz a kertünknek. Ezekhez a modern kertekhez kiválóan használhatók ezek a különleges napelemes lámpák, melyek remek kiegészítő hangulatvilágítással szolgálnak a minimalista stílus kedvelőinek és a különleges, egyedi darabokat előnyben részesítő kertmániásoknak egyaránt.

  Szolár parti fényfüzér

  Napelemes lámpa trend 2022 - parti fényfüzér

  Nem akarjuk elkiabálni, de úgy néz ki, hogy lassal túl vagyunk a pandémia okozta korlátozásokon és egyre többen látjuk vendégül a barátokat családtagokat a forró nyári estéken. Ezeknek az estéknek elmaradhatatlan kellékei a parti fényfüzérek, melyek tarka árnyalatokkal ragyogják be a kertet, gondoskodva a megfelelő parti feelingről. Természetesen nem pótolhatja a vidám beszélgetéseket, a nevetést és az újboli együttlétek élményét, viszont remek alaphangulatot teremt, hogy mindez a legtökéletesebb formában valósulhasson meg.

  Reméljük, hogy inspirált képes összeállításunk és kedvet kaptál néhány 2022-es kiadású, trendi napelemes világítással gazdagítani a kültéri környezetet. A Deconline.hu számos Trendi napelemes világítással vár, hogy egy életre szóló élményekkel gazdagodhass a nyári hónapok során.