Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Karácsonyi dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek

  Karácsonyi Dekoráció 2019


  Megmutatjuk a legújabb karácsonyi dekorációkat, amik igazán menők lesznek 2020-ban.

  Szuper ötletekkel, és még szuperebb karácsonyi dekorációs termékekkel várunk webáruházunkban 2020-ban is.

  A trendek és a dekorációk minden évben változnak, nincs ez másképp a karácsonyi dekorációval sem. Vajon milyen új diszeket lehet majd kapni? Milyen karácsonyi dekorációt vegyek? Sokakban felmerülhet a kérdés, és már nyáron készülnek a karácsonyi szezonra. Mi az deconlinenál szinte egész évben a karácsonyi szezonra készülünk, hogy a legszebb karácsonyi dekorációkat találhassátok meg nálunk, ezért már év elején tudjuk, hogy mi lesz a karácsonyi dekorációs trend az év végén. 

   


  Gyere és nézd meg legújabb karácsonyi dekorációs kinálatunkat!  Karácsonyi Dekoráció 2020

  Karácsonyi Manók sokasága fog bennünket mosolyra fakasztani 2020-ban is

  Karácsonyi dekoráció 2020 - karácsonyi manók

  Az édes manók kiváló dekorációs elemek nagyobb méretben önmagukban, illetve kisebb méretben dekorációs kiegészítőként is. Bedolgozhatók karácsonyi kopogtatóba, vagy adventi koszorúba esetleg asztaldíszekbe is. A széles kínálatnak köszönhetően mindenki megtalálja a hozzá illő szint és formát, függetlenül attól, hogy a letisztultabb skandináv stílust és színeket szereti, vagy éppen a hagyományos klasszikus karácsonyi színeket.

  2020-ban hódít a karácsonyi LED dekoráció

  Karácsonyi dekoráció 2020 - Led dekorációs figurák

  A kiemelkedő minőségű LED diódákkal ellátott karácsonyi dekorációink mellé párosul az elegáns és kifinomult megjelenés, ezért a tavalyi év után idén is ezek a dekorációk lesznek a legkedveltebbek. Manapság, ha ledes karácsonyi dekorációról beszélünk nem feltétlen csak az égősorokra kell gondolni. A csodálatos karácsonyi diorámák és életképek mellett dekoratív figurák és házikók is rendelkezhetnek led világitással, amelyek éjjel-nappal megragadják a figyelmet, és emelik fenségessé a karácsonyi hangulatot.

  Nagyméretű karácsonyi figurák

  Karácsonyi dekoráció 2020 - nagyméretű figurák

  Idén karácsonykor is kiemelt hangsúlyt kapnak a különböző méretű karácsonyi figurák, szarvasok, jegesmedvék és gyerekek. Egy mosolygó kisfiú vagy kislány figura a bejárati ajtó mellé téve magával ragad bennünket és jókedvre derít. Mi egyenesen imádjuk ezeket a dekorációs figurákat. Az ember szívét melegség tölti el, ahányszor csak ránéz, vagy elsétál mellettük. Sokan még nevet is adnak nekik és van, aki beszél is hozzájuk. (Mi ismerünk olyanokat :))  Ami a legfontosabb, hogy egy jól kidolgozott karácsonyi figura nem olcsó, ennek ellenére hatalmas trend az utóbbi időben, de ezt valahogy meg tudjuk érteni. A képek magukért beszélnek...

  Karácsonyi autó fenyővel vagy autó karácsonyfával?

  Karácsonyi dekoráció 2020 - Autó fenyővel

  Továbbra is halad hódító útján ez a témakör is, abszolút jogosan. Manapság nem hiszem, hogy van valaki, aki ne szerzett volna be egy autós karácsonyfadiszt, vagy szabadon álló autós dekorációt az utóbbi években. Erre a témakörre lassan egy külön kategóriát lehetne létrehozni, annyira sokrétű és széles kínálatban kapható. Méretben a kicsitől az óriásig, a szivárvány összes színében, illetve lehet egy kis bogár, vagy versenyautó esetleg egy dzsip, vagy teherautó is, ami a karácsony szimbólumán hűségesen cipeli. Kaphatunk belőle a legkisebb öntapis díszeket is, amivel a saját kezűleg készített karácsonyi díszeinket ékesíthetjük.

  Vége a multis műanyag karácsonyfadíszeknek, újra hódít az üveg.

  Karácsonyi dekoráció 2020 - üvegdísz

  És nem is akárhogy! Sokan, ha meghallják, hogy karácsonyfadisz, a legtöbben a gömbökre gondolnak, pedig manapság rengeteg formájú karácsonyi diszt lehet kapni. Idén az üveg a sláger, mégpedig köszönhető ez egyediségének, mivel a legszebb üveg díszeket kézzel készítik és festik, ezért valóban kuriózum. a figurás díszek széles választékát találjátok meg nálunk, a kisegértől a focilabdán át a sörösüvegig bezárólag. Idén hatalmas kedvenc a gyerekek közt a Kis kedvencek titkos élete. Ebben a témában is válogathattok minőségi üveg díszeink között.

  Idén karácsonykor tetőzik az unikornis és a láma

  Karácsonyi dekoráció 2020 - unikornis, láma

  Valamiért nagyon viccesek ezek a trend alkotó dizájnerek, hogy új és szokatlan formákat hoznak divatba karácsonykor. Már tavaly is őrülten fogyott az unikornisos karácsonyfadisz, idén még nagyobb őrületre számítunk, és a beszállítok és hatalmas készleteket terveznek felhalmozni ezekből a karácsonyi dekorációkból. Mi tagadás, az emberi kreativitás határtalan.

  2020-ban megveheted azt is ami eddig csak a mesében létezett.

  Karácsonyi dekoráció 2020 - mesevilág

  A karácsonyi mesekönyvekben lévő szarvasok, szánok, északi sarki jelzőoszlop és amerikai stílusú postaládák mellett óriási méretű nyalókákat, hókristályokat és mézeskalácsházakat szerezhetsz be, amit eddig tényleg csak a mesében láttunk. (Na meg az amerikai filmekben) Elönt mindent a piros és a fehér kombinációja, meg persze a zöld sem hiányozhat.

  Karácsonyi faluk és diorámák

  Karácsonyi dekoráció 2020 - dioráma

  2020-ban bővítheted már megépített karácsonyi falud, vagy csinálhatsz egy teljesen újat, hiszen ez a dekorációs divat sem hanyatlik, sőt! Egyre több kiegészítő és kellék jön ki, ami segítségével igazi egyedi karácsonyi dekorációt álmodhatsz meg, és készítheted el, és mindezt saját kezűleg. Valahogy a magunk készített karácsonyi dekorációnak mindig jobban örülünk, mint a késznek. Sokat eddig csak az adventi koszorúval próbálkoztak meg, ezért bátorítunk mindenkit, hogy kezdjenek bele a karácsonyi falu készítésbe is, hiszen csodaszép dolgokat lehet összehozni, és ez mellett kiváló és hasznos időtöltés az egész családdal. Fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét is.

  A 2020-es karácsony színei

  Karácsonyi dekoráció 2020 színek fekete pezsgő

  Sokan kerestek meg bennünket, hogy mi lesz a trend karácsonykor, ezért most eláruljuk! Az idei év karácsonyának trendi színei a fehér, pezsgő és a fekete mellett a piros, és a szivárvány. Egyre többen próbálnak elszakadni a hagyományos megszokott színektől, ezért a karácsonyi dekorációt szeretnék feldobni valami újjal. Tavaly hóditó útjára indult a szivárvány színű karácsonyfa, és a különböző okos világitások, amivel szivárványszínűbe öltöztethetjük karácsonyfánkat. Kínálatunkban a szivárvány összes színében találsz gomb díszeket, ezért simán feldíszítheted szín átmenetesre a karácsonyfát.

  Karácsonyi dekorációs kellékek 2020-ban

  Karácsonyi dekoráció 2020 kellékek és alapanyagok

  A kreatívok kedvencei idén is széles választékban elérhetőek, a festett vagy havas egzotikus termékektől kezdve az ön tapadós díszekig, betuzőkig egyaránt. Díszítd otthonod girlandokkal és színesítsed különböző színű masnikkal és tobozokkal, esetleg egy Micro ledes égősorral. Népszerű, hogy az ajtófélfákat, boltíveket karácsony alkalmával feldíszítjük ezért javasoljuk, hogy nézz szét dekorációs alapanyagaink között is!