Végső készletsöprés MEGNÉZEM

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Szezonzáró végső leárazás
 • Egyedi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Kerti ötletek és inspirációk

  10 vicces és megdöbbentően groteszk kerti törpe

  2022.05.23 16:29
  10 vicces és megdöbbentően groteszk kerti törpe

  Az aranyos kerti figurákat mindenki szereti, na de ezeknek a törpéknek egy sötét oldala is van. amelyik nem annyira cuki, hanem inkább vicces vagy akár groteszk. Megmutatjuk a 10 legviccesebb és megdöbbentő kerti törpét, amit valaha láttál.

  A kerti törpéknek óriási kultúrája van, amelyek már évszázadok óta velünk vannak a kertben. Az egyik legkedveltebb kategóriánk a kerti törpe, ahol erről részletesen is beszámoltunk. Sokak által közkedvelt, de sokak által elutasított kerti figurák ők. Általában a cuki figurák kedvesek és mosolygósan fogadják az arra látogatókat. Néhány gyártó azonban merész és meghökkentő törpékkel kísérletezik és ezzel feszegeti a vásárlók tűrőképességét is. Nézzük  meg, hogy milyen a kerti törpék sötét oldala, amit a legtöbben nem is ismerünk.

   

  1.  Zombi kerti törpe

  A zombik nem szép látványok, hát még úgy hogy kerti törpe jelmezben van. Groteszk és félelmetes. Mi nem szívesen raknánk ki a kertünkbe.

  kerti törpe zombi

  2. Strandoló kerti törpe

  Ez a kerti törpe bennünket a Sasha Baron Cohen által alakított Borat című nem tudjuk mire emlékeztet. Neki volt ilyen hasonlóan szexy tangásított fürdőruhája. Mindenesetre vicces, bár mi ezt sem tennénk ki a kerti dekorációink közé.

  kerti törpe tangában

   

  3. Ittas kerti törpék

  Itt egy életképet látunk, amikor a túl jól sikerült buli után hédereznek a kis kerti törpék. Ahogy elnézzük őket jó buli lehetett, bár megnéznénk Hófehérkét is, hogy milyen állapotban van, hiszen ő nem szerepel a képen

  Részeg kerti törpék

   

  4. Jamaikai kerti törpe

  Ez a kerti törpe nem veti véka alá a származását, amit a dekoráció gyártója nem félt kihangsúlyozni. Szerintünk a termék holland piacra készülhetett.

  Jamaikai kerti törpe

   

  5. WC-n ülő kerti törpe

  Ezek szerint a  kerti törpéknek is vannak szükségleteik, ráadásul autentikus és friss darab, mert nem a domestosos palack feliratait olvassa, hanem egy telefon van a kezében.

  wc-n ülő kerti törpe

   

  6. Pucsító kerti törpe

  Nem igazán értjük a kompozíciót. Nem tudjuk, hogy miért hajol előre ez a törpe letolt gatyával, a madarat meg végképp nem értjük. Ha van ötleted, írd meg kommetben.

  pucsít kerti törpe

   

  7. Agresszív kerti törpe

  Ez a kerti törpe igazán barátságtalan. Mi a kert olyan pontjára tennénk, ahová még véletlen sem szándékozunk menni az elkövetkezendő 35 évben. A törpe anyaga valószínűleg políresin, ezért valószínűleg túl él bennünket is.

  Kerti törpe fegyverrel

   

  8. Groteszk kerti törpék

  Ehhez a képet inkább nem kommentálnánk. A kép magáért beszél.

  bizarr kerti törpe

   

  9. Szatír kerti törpe

  Ez a kerti törpe figura is nagy meglepetéssel szolgál annak, aki megpillantja a az eldugott virágágyásban. Mi jót nevettünk rajta.

  Szatír kerti törpe

   

  10. Bemutató kerti törpe

  Ez a kerti törpe sem olyan szívélyesen üdvözli a kerti vendégeket. A "Húzz el innen" tábla mellett pedig az újjával is demonstrálja határozott álláspontját.

  bemutató kerti törpe

  Reméljük érdekes oldalukat tudtuk megmutatni ezeknek a kerti figuráknak. Kínálatunkban természetesen a legdurvább figurák nem találhatóak meg, hiszen a jóízlés határait nem szeretnénk átlépni. Ennek ellenére rengeteg jópofa kerti törpét találsz kínálatunkban a lenti képre kattintva. Érdemes szétnézni óriási kínálatunkban.

  Kerti törpe vásárlás

  5 remek kültéri világítás ötlet 2022-ben

  Feldobnád néhány kültéri fénnyel a kertet? Adunk 5 remek ötletet, hogy milyen kültéri világítások a legtrendibbek 2022-ben. 

  5 szuper trendi tündérkert figura, amit látnod kell

  Mutatunk 5 lélegzetelállítóan cuki és trendi tündérkert figurát, amivel garantáltan feldobhatod a tündérkertet! A tündérkert figurák népszerűsége vitathatatlan, egyre nagyobb teret hódítanak a kedves mesebeli lények. Kreatív kikapcsolódást nyújt, újra élni a gyermekkor örömeit, miközben kertünkbe varázsoljuk a mesék világát.