max-height: 28px; max-height: 28px;  A GLS és Packeta mellett már Foxpost automatába is kérheted rendelésed! 

Kosár
Összesen:
0 Ft
 • Tavaszi dekoráció
 • Kerti dekoráció
 • Napelemes lámpa
 • Karácsonyi dekoráció
 • Dekorációs kellékek
 • Ajándéktárgy
 • Dekoráció
 • Szabadidő, Hobby
 • Otthon
 • Háztartási gép
 • Egészség, szépség
 • PC, Laptop, Mobil
 • TV-szórakozás
 • Termékek
  Kerti ötletek és inspirációk

  Elegáns kerti világítás ötletek 2022-ben

  2022.04.25 12:28
  Elegáns kerti világítás ötletek 2022-ben

  Nézd meg legújabb elegáns kerti világítás ötleteinket 2022-ben. Szerezz inspirációkat, ötleteket, hogy káprázatos kültéri fényeket varázsolhass a kertedbe!

  Elegáns kerti világítás ötletek

  Ha te is szereted a szabadidődet a kertben tölteni, akkor biztosan tudod, hogy nincs annál felemelőbb érzés, amikor egy fárasztó nap után megpihenünk a hangulatos kerti hintaágyban és élvezed a kerti fények árasztotta nyugalmat. Mutatunk néhány remek elegáns kerti világítás ötletet, amivel te is hangulatossá teheted a kerted naplemente után.

  kültéri világítás ötletek

  Kültéri világítás ötletek 2022

  A kerti tűz melege és lobogása a legcsodálatosabb hangulatot teremti meg a forró nyári éjszakákon. Órákig tudjuk csodálni a lobogó láng látványát és az általa kirajzolt fény-árnyjátékokat. Ezt kültéri világítást már ősidők óta hasznosítják elődjeink, hiszen nem csak fényt és meleget ad, hanem remek hangulatot is teremt. Napjainkban is előszeretettel használjuk ezt a kerti világítást, viszont több helyen tűzgyújtási tilalom van ezért egyre népszerűbbek a tüzet helyettesítő kerti világítását. Szuper lehetőség a kertet díszíteni a lobogó láng hatású napelemes lámpákkal, melyek a tűz lobogó lángjához hasonló fényeket bocsát ki. Kitűnő lehetőség ilyen nagyszerű kerti világítást használni annak, aki nem akar, vagy nincs lehetősége tüzet gyújtani a kertben.

  A legegyszerűbb és legszélesebb körben használható kerti világítások a leszúrható napelemes lámpák.

  Ezek a kiváló kerti fények rendkívül ötletesen használhatóak fel a kertben. Sokan ismerik, mégis a tapasztalatok alapján sokkal többet is ki lehet hozni, mint azt vásárlóink gondolnák. Tippünk az, hogy sokkal jobban mutatnak a kertben, ha egyféle napelemes lámpa típusból több darabot is leszúrunk a földbe valamilyen szabályos forma alapján, egyenlő távolságban.

  napelemes lámpák

  Így a legolcsóbb napelemes kerti fények is rendkívül látványos kerti világítások lehetnek. Nem kell feltétlen a legdrágább lámpákat megvenni ahhoz, hogy elegáns világítást hozzunk létre. Fontosabb az, hogy passzoljanak a kert stílusához.

  Kültéri állólámpák és kandeláberek

  Ki ne szeretné a viktoriánus hangulatú utcai lámpásokat? Ezek az úgynevezett kandeláberek, amire karácsonykor koszorút akasztanak, de nyáron is elegáns ötlet ezzel világítani a kertben. Erre a célra megfelelő megoldás a napelemes kandeláber lámpa, amely költséghatékony módon teremt ötletes hangulatvilágítást a kertben.

  napelemes kandeláber ötletek

  Kültéri lampionok

  Szeretnéd megadni a kerti parti alaphangulatát? Ezeket a jellegzetes kerti lampion fényeket egyszerűen felakaszthatod sorban egy kihúzott drótra, vagy akár a fák ágait is díszítheted vele. Energiatakarékos LED fényforrásnak köszönhetően pedig elemes és napelemes lampionnal is remek ötlet lehet tarka fényekbe öltöztetni a kertet. Ha esküvőt tervezel a kertben, oda pedig használhatod a hófehér színű lampionokat.

  A függő kerti világítások

  Ha van otthon pavilon és szeretsz beszélgetéssel eltölteni órákat alatta, akkor remek ötlet lehet a pavilon négy sarkára felakasztani néhány függeszthető napelemes világítást, ami emeli a légkör és az est színvonalát.

  feggeszthető kerti világítás

  Ezeket a lámpákat sokféle kivitelben szerezheted be. Egyre divatosabb a méhkas formájú spirál alakú napelemes lámpa amit akár a fák ágakra is de tudsz akasztani és szuper káprázatos élményben lehet részed sötétedés után

  Világító kerti figurák

  Ha szereted az aranyos kerti szobrokat, akkor szerezz be a terasz bejárathoz vagy a hátsó kertbe néhány napelemes figurát, melyek jópofa formájukkal nappal is elegáns megjelenést kölcsönözhetnek kertünkben. Alkonyatkor pedig szemet gyönyörködtető fényjátékkal doppingolják érzékszerveinket.

  napelemes figura

  Van medence a kertben? Világítsd ki

  A kerti medencék egyre több kertben várják a csobbanni vágyókat a nyári melegben. Este igazi paradicsomi hellyé változtathatjuk medencénket. Rendezd be néhány trópusi növénnyel a környékét és helyezz el a medence körül néhány kültéri lámpát. A medence vizét is meg tudod világítani úszó és süllyeszthető napelemes medence világítások segítségével

  kertimedence világítás ötletek

  LED mécsesek

  Használd ki a LED mécsesek adta lehetőségek széles tárházát a kertben is. Elegáns ötlet, ha a lámpásos kültéri figurákba hagyományos mécses helyett LED mécsest teszel, ami biztonságos és szuper egyedi hatást kelt a kültéri helyeken.

  led mécsesek

  Kerti lámpások

  Használd a rattan, vessző, műanyag fa vagy fém kültéri lámpásokat a kert díszvilágítására! Nagyon elegáns lehetőség a kert felfrissítésére. A vintage stílus szerelmesei előszeretettel használják világításra és dekorálják vele a kertet.

  Kültéri napelemes lámpás

  Kert növény világítás ötletek

  Sokan nem is gondolnák, h a kültéri fényfüzéreket nem csak karácsonykor lehet használni, hanem egész évben. Ha van a kertedben tuja, sövény vagy akár buxus gömb, akkor nincs más dolgod mint elővenni a karácsonykor elrakott kültéri fényfüzért és fel tekerni rájuk. Erre a célra akár napelemes fényfüzéreket is használhatsz, így nem szükséges a kábelezés miatt sem aggódnod.

  kültéri fényfüzér

  A napelemes fényfüzér egyébként számos mutatós kivitelben áll rendelkezésedre. A sakura cseresznyefavirág formájú égősor, az Edison izzós napelemes fényfüzér, de akár különböző elegáns figurás szolár égősorral is jó ötlet feldíszíteni a kertet.